Dinsdagavond keurig afgeleverd. Tijdens het inelkaar zetten van de fietskar, blijken er geen schroeven meegeleverd. Ik heb een mail gestuurd, waar ik in heb geschreven, dat ik er vanuit ga, dat... Vis mer
Se hva andre synes
Tuinbanken besteld bij Tweedekansje.com. Nog zoekend naar de behandeling van de houtsoort kwam ik een website tegen die hetzelfde bankje met dezelfde foto's, aanbood voor €104,95 ipv de €133,95 bij T... Vis mer
Strijkijzer gekocht maar is defect. Krijg het retourformulier niet ingevuld wil niets uploaden het wordt me onmogelijk gemaakt. Bellen? Geen succes. Dus... ik flikker het ding maar weg maar na 2 waa... Vis mer
3de review! En jawel nog steeds niet opgelost... 2de kansje belooft op website niet goed geld terug... Niets is minder waar... al 2 weken geleden ontving ik mail dat er na enkele dagen terugbetal... Vis mer
Apple macbook gekocht nieuw en supergoedkoop
Apple macbook gekocht. Snelle levering, prima product. Nieuw in doos nooit gebruikt! Verder een B&W headset gekocht. Nieuw. Nooit gebruikt. En beide producten voor minder dan de helft van de nieuwprijs.
Onbereikbaar, slechte service!
4 juni wat besteld en nog steeds niet binnen terwijl de leverbelofte 3 tot 5 werkdagen zou zijn! Niet op tijd binnen voor de verjaardag van onze zoon. Bedrijf is niet te bereiken op geen enkele wijze!
Ik raad het ten zeerste af om aankopen…
Ik raad 2dekansje.com ten zeerste af – meer dan tweeënhalve maand problemen met retourneren en geen snelle oplossing
Ik bestelde een airconditioner op 29 april 2025. Het pakket werd pas op 7 mei geleverd – na meer dan een week wachten – en was in zeer slechte staat: het apparaat was ondersteboven verpakt, zonder enige interne bescherming, met zichtbare beschadigingen aan de behuizing en plakbandresten op het oppervlak. Uit angst voor verdere schade durfde ik het apparaat niet eens aan te zetten.
Op dezelfde dag (7 mei) diende ik een klacht en retourverzoek in. De winkel bood mij een compensatie van €50 aan, die ik weigerde, en ik eiste een volledige terugbetaling en gratis retourzending, conform EU-wetgeving.
Eerste retourpoging:
Op 15 mei ontving ik een retourlabel van DPD, maar met een foutief gewicht van 0,1 kg in plaats van ongeveer 30 kg. De koerier weigerde het pakket mee te nemen. Contactpogingen met de winkel waren moeizaam.
Tweede retourpoging:
Ze probeerden het ophalen via GLS te regelen, maar hielden geen rekening met mijn beschikbaarheid (ik werk in ploegendienst). De koeriers kwamen buiten mijn opgegeven tijdstippen en haalden het pakket niet op. Bovendien werd opnieuw een foutief gewicht opgegeven – 0,2 kg in plaats van bijna 30 kg. Dit leidde opnieuw tot een mislukte ophaalpoging.
Derde retourpoging:
Bij de derde poging gaf ik mijn beschikbaarheid op 19 juni vanaf 12:00 uur tot het einde van de dag en documenteerde ik mijn wachttijd met foto’s van de open deur en mijn horloge om de anderhalf uur. Ondanks dit verscheen de koerier die dag niet. Ik kreeg van de vervoerder te horen dat ik was ingepland voor ophalen op 20 juni. Nadat ik zelf een alternatieve oplossing had gevonden (ondanks een stressvolle dag door fouten van de winkel), werd het pakket op 20 juni om 11:02 uur opgehaald. Ik heb een screenshot toegevoegd als bewijs van de afhaling.
Ondanks mijn vele berichten en pogingen om informatie te krijgen, reageerde de winkel lange tijd niet, en de latere toezeggingen over de verwerkingstijd van de retourzending waren onvoldoende. Uiteindelijk markeerde de winkel op 24 juni mijn retour als “opgelost”, maar tot op heden (13 juli 2025) heb ik geen duidelijke informatie ontvangen over de terugbetaling.
Het hele proces duurde meer dan tweeënhalve maand, gekenmerkt door fouten, nalatigheden en een gebrek aan professionaliteit van 2dekansje. In plaats van een vlotte en klantvriendelijke retourervaring, heb ik een lang, frustrerend en stressvol proces meegemaakt.
Als u uw tijd en gemoedsrust waardeert, raad ik u ten zeerste af om bij 2dekansje.com te kopen. Uw bestelling kan eindigen in een lang, ingewikkeld en vermoeiend klachtenproces.
Tot op heden wacht ik nog steeds op mijn terugbetaling.
⸻
Bestelnummer: #ORS646053
Aankoopdatum: 29-04-2025
Datum klacht ingediend: 07-05-2025
Uiteindelijke ophaling pakket: 20-06-2025, 11:02 uur
Huidige status (13-07-2025): retour gemarkeerd als opgelost, nog geen terugbetaling ontvangen
Een iPhone power case besteld
Een iPhone power case besteld. Bleek Lightning aansluiting te zijn in plaats van USB-C. De beschrijving van het product klopte dus niet volledig en toch moet ik zelf de retourkosten betalen om mijn geld terug te krijgen. Dat vindt ik echt geen service.
Grt Van Verdegem T.
Totaal niets meer gehoord van
Totaal niets meer gehoord van
Op 31-01-2025 een versterker denon 580 bt gekocht een prachtige apperaat,alleen de antenne snoertje die erbij zit niet de sterkte ,hij zat vast ,en bij het afhalen was de achterkant ook beschadigd, DE 2de kanstje door gegeven een ramp,telkens u moet hem aanmelden,bij de telefoon is. Werkt bij hun niet eens
Op 31-01-2025
Een denon 580bt gekocht een mooie apperaat,alleen de antenne snoer is niet sterkte hij zal vast ,eraf gehaald de achterkant was ook weg
Tweedekans
Geloof niet wat ze zeggen.
Hoe durft dit bedrijf een brief te schrijven naar trustpilot,met allemaal lovende woorden over hun bedrijf,oa uitstekende klantenservice niet goed geld terug,lees alle negatieve ervaringen dat is het bewijs dat hun leugens niet kloppen.Zoveel mensen al opgelicht,hoe dom ben ik geweest dat ik die reviews niet op voorhand gelezen heb.Mensen denk 2 keer na eer je daar besteld want het is een gok,je kan een beetje geluk hebben maar de rode reviews zijn te talrijk dus niet kopen,beter wat meer geven aan een betrouwbare firma.
Onbetrouwbaar
Wij hebben precies dezelfde ervaring met dit bedrijf.
Opbergbox voor buiten besteld, maar product voldeed niet aan onze verwachtingen en is stuk.
We worden al wekenlang aan het lijntje gehouden.
Voor ons nooit meer Tweedekansje.
Zitbal met hoes besteld, maar half geleverd.
Zitbal met hoes besteld, enkel zitbal ontvangen. Via retourporto werd eerst voorgesteld om 8€ van de 55€ betaald terug te storten. Na mijn weigering werd hoes zogezegd gevonden in magazijn en zou rond 20 april worden nagestuurd. Herinnering gestuurd op 28 april, we zijn nu 6 mei: zonder enige reactie.
Dit is geen goede dienstverlening en eigenlijk bedrog.
Ik raad deze shop ten zeerste af. Het risico op onvolledige levering is te groot.
Een melkschuimer besteld bij 2dekansje
Ik heb een melkschuimer besteld bij 2dekansje.
De deksel was stuk en ik heb 22 dagen en meerdere berichten later een vervangende deksel mogen ontvangen. Al met al loopt het dus niet echt gesmeerd.Geen aanrader dus, tenzij je veel geduld hebt of het maakt je niet zoveel uit of je wel of geen schuim op je koffie hebt. Jammer want het is een mooi
initiatief.
Zwaar teleurgesteld
Een 2e kansje, opvouwbare bolderwagen. Toch nog een flinke prijs maar oké. Alleen de verpakking was kapot, oké die gooi je toch weg. Het was een verjaardagscadeautje voor mijn zusje. Die gisteten jarig was.
Dus enthousiast de bolderkar gegeven, ze was er zo blij, tot we zagen dat de stang niet in de houder paste, de as voor de wieltjes aan beide kanten gescheurd waren, de midden Sstan verbogen . Uiteraard geprobeerd te bellen naar de zaak, telefoon nummer niet bereikbaar. Ongeveer 10x geprobeerd inclusief van ochtend. Gisteren een mail gestuurd, geen antwoord. 2e kansje je snapt het al, wij bestellen NOOIT meer.
Had bestelling geplaatst 2x12 dakplaten…
Had bestelling geplaatst 2x12 dakplaten daarna nog een bestelling geplaatst 1x12 dakplaten. Die 1x12 dakplaten zijn bezorgd. Daarna zitten bellen word steeds de hoorn erop gegooid uiteindelijk iemand aan de lijn word er gezegd de bestelling 2x12 dakplaten zijn onderweg word zaterdag bezorgd. Niks ontvangen nu maandag weer gebeld wordt er gezegd is niet leverbaar. Conclusie zeer slecht en onbetrouwbaar bedrijf. Raad iedereen aan om niks te bestellen bij 2ekansje.com
Probleem is goed opgelost en snel verholpen
Ik wilde mijn bestelling graag annuleren en dit is zeer snel opgepakt en dezelfde dag nog gedaan, geld is vandaag al terug op mijn rekening. Snelle afhandeling dus.
Een lach en een traan.
Qlima oliekachel besteld.
In een Qlima verpakking twee keer een bouwpakket van een nachtkastje ontvangen. Dat was lachen.
Toen moest alles terug. Daar begon het verdriet.
2de kansje zet mij als klant aan het werk door eisen te stellen waar ik niet aan kon voldoen. Na veel gedoe, excuses en het aankoopbedrag terug ontvangen. Maar 11,95 euro retourverzendkosten kwamen voor mijn rekening. Wat een afgang!
Probleem werd goed opgelost
Helaas was er een leveringsprobleem bij DPD. Mijn pakket bleek spoorloos. Na contact werd er correct gehandeld met goed overleg. Mijn bestelling werd afgesloten zonder betaal verplichting. Maar na ruim 3 weken werd mijn bestelling toch plots geleverd. Ik heb contact gezocht voor het heropenen van mijn rekening en kreeg voor mijn eerlijkheid zelfs een korting. Ik ben een zeer tevreden klant!
Na het lezen van alle reviews(na dat ik…
Na het lezen van alle reviews(na dat ik had besteld) niet zoon goed gevoel er bij. Pakket was niet op tijd binnen dus zocht ik contact. Heb een mail gestuurd een app en via messenger. De volgende dag werd er op alles gereageerd! Probleem zat bij dpd. Verder mooi product geen problemen gehad.
Geen succes
Eerste goede punt; volgende dag geleverd!
Maar.. wat een rare 6de handse doos.
Tig keer al gebruikt zo te zien.
Het KAN toch niet dat hier mijn slowjuicer in zit..
JA. Wel.
Geen binnendoos... Meteen de juicer met attributen.
Helaas incompleet! Ik kan hier niks mee.
Dus doos weer dicht en laat weten dat t incompleet is.
We zijn nu 5 dagen verder ..
En ik krijg t niet voor elkaar een fatsoenlijk adres iod te kunnen krijgen
Wel excuus,excuus enz...
Formulier invullen..
Formulier invullen..
Had ik al Formulier invullen genoemd?
Ook middels whattsapp kom ik niet verder dan excuus..
Mevrouw aan de lijn- lastig te verstaan.......🤐-
Ze doet haar best,maar geen resultaat.
Nooooit meer dus!
Maar de doos staat nog steeds hier.
Twijfelachtig
Als kerstcadeau had ik een verzwaringsdeken met hoes besteld. Deze is keurig geleverd en zag er ook schoon en goed uit. Wel ontbrak de hoes. Daarom heb ik een mail met foto’s gestuurd en gevraagd of de hoes nog na te leveren was. Het begon er al mee dat ik na een week wachten te horen kreeg dat ik het retourformulier moest gebruiken en dat aanvragen per mail niet in behandeling genomen konden worden. Op 3 januari dus het retourformulier ingevuld en weer een week op reactie mogen wachten. Er werd een restitutie geboden waar ik akkoord mee ben gegaan. Weer een week later (11 januari) kreeg ik de bevestiging dat de restitutie uitgekeerd zou worden binnen 4 werkdagen. Daarna werd het stil. Ik heb nog een reminder gestuurd, maar tot op vandaag is de restitutie niet uitgekeerd.
Aanvulling 5 februari: afgelopen maandag bericht gekregen dat de restitutie alsnog uitgekeerd zou worden en het stond inderdaad gisteren op mijn bankrekening. Fijn dat het alsnog afgehandeld is. Echt tevreden ben ik echter nog steeds niet. Ik denk dan ook niet dat ik hier nog ooit iets ga bestellen.
Gewoon netjes en snel leverd
Product dag na bestelling netjes geleverd, ondanks het lezen van de reviews toch besteld want reageren netjes op vragen via Mail. Vertrouwen zal beter zijn als telefonisch of per app daadwerkelijk contact kan worden gelegd.
Artikel defect ontvangen
Artikel defect ontvangen, vervangend artikel is door 2dekansje geannuleerd. Beloofde tegoedbon komt niet. Ze zijn sinds 13-1-2025 ook geen lid meer van webwinkelkeur. Klinkt als een bedrijf dat op omvallen staat. Het regent slechte review! Hier niets meer bestellen want je raakt je geld kwijt.
Retour sturen (defect apparataat…
Retour sturen (defect apparataat geleverd) is onmogelijk dus hier niet kopen !!! Ze hebben een retourproces. 1x een reactie, dat ze wilde ruilen maar ik gaf aan dat ik mijn geld terug wilde, omdat ik inmiddels al een ander apparaat heb gekocht. Geen reactie meer. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. 2 opties met automatische bandje en als je blijft hangen (voor verdere vragen) wordt steeds automatisch de verbinding verbroken. Blijf hier weg !!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.