TWEEDEHANS Nijmegen Anmeldelser

4,8

Er was een tegeltje op de wc kapot gevallen en na een korte google opdracht vond ik deze bij tweedehans, nadat ik flink gelachen heb om de site heb ik deze besteld en na een paar dagen werd die stevig... Vis mer

Ik heb voor een collega twee bekers gekocht waar wij al heel lang naar op zoek waren. Deze zijn niet meer te krijgen en de beker waar onze collega uit dronk was inmiddels op. De bekers werden netje... Vis mer

Met plezier zaken gedaan. Mooi Pannenkoeken bord gekocht. Zat zelfs vriendelijk briefje bij. Helaas kwam het kapot aan. Heel jammer. Na emailcontact werd het zonder problemen teruggestort.

De doos van het memory spelletje was met plakband aan elkaar geplakt, dit is prima maar het plakband was los gelaten.

1. Bruktbutikk
  2. Gjenbruksbutikk

Ben je op zoek naar leuke tweedehands spullen? Dan ben je bij Hans aan het juiste adres. Niet alles hoeft nieuw en duur te zijn, Hans heeft de mooiste spullen en gooit er graag een beetje humor in. Eigenlijk kan je Hans er altijd wel goed bij hebben. Mooie vent die Hans. Groeten van Hans. Welke Hans? Er is toch geen tweedehans?

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

63 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ze rijden door heel Nijmegen.

Super leuke, aardige dames.
Leuk om in zo'n ouderwetse SRV busje te zijn, en beetje te rommelen.

30. mai 2025

He Ilse,

Bedankt voor je leuke woorden! Kom je snel weer rommelen in de wagen? Fijne dag vandaag!

Aanrader..

Mooie spullen voor een voordelige prijs.

24. mai 2025

He Wilma,

Wat een leuk bericht! Je bent altijd welkom bij Hans :). Maak er een mooie dag van!

Helemaal super!

Product goed geprijsd, snelle levering en super vriendelijk. Echt een aanrader!

21. april 2025

Svar fra TWEEDEHANS Nijmegen

Nee jij bent helemaal super! Kom nog eens langs bij Hans!

Snelle levering

Snelle levering, grappig berichtje erbij. Van Hanser harte bedankt!

7. april 2025

Hanstikke graag gedaan!

Top geregeld

Top geregeld

2. april 2025

Svar fra TWEEDEHANS Nijmegen

Heel graag gedaan! Veel plezier met je nieuwe tweedehands spulletjes :).

Blij met mijn aankoop!

Heel blij met mijn fotolijstjes. Perfecte service! Ik ga hier zeker vaker bestellen

25. mars 2025

Svar fra TWEEDEHANS Nijmegen

Hee Jolijn! Je bent altijd welkom bij Hans, kom vooral ook eens langs in de SRV van je hiep hiep hiep hoereee! Groeten van Hans!

Uistekend

Uistekend
De reaktie was snel en vriendelijk. De levering was snel en konform afspraak. En het boek was in uitstekende staat en precies zoals ik wenste.

31. mars 2025

He Niko,

Graag gedaan! Fijn te horen dat je er blij mee bent, want je weet, you always get your sin!

Top!

Betrouwbaar, snelle levering, vriendelijk

3. april 2025

He Charlotte,

Heel erg graag gedaan! En als je nog op zoek bent naar meer groene vingers items, kom dan vooral nog eens langs bij Hans!

Leuk concept & goede service

Leuk concept, uitgebreid assortiment, goede prijs, snel een afspraak kunnen maken om pakketje op te halen, vriendelijk geholpen. Vriend was blij met het cadeau.

13. mars 2025

Svar fra TWEEDEHANS Nijmegen

Wat goed om te horen! Bedankt voor je leuke review :). Kom vooral nog eens langs bij Hans! Groeten van Hans

Goede ervaring

Goede ervaring heb alles goed stevig ingepakt thuis gestuurd gekregen en binnen 2 dagen

10. mars 2025

Svar fra TWEEDEHANS Nijmegen

Dankjewel :). Altijd fijn om iemand weer blij te maken met leuke tweedehands spulletjes. Groeten van Hans

Erg snelle en nette levering

Erg snelle en nette levering. Product is precies zoals verwacht.

17. februar 2025

He Ilse,

Graag gedaan! Veel plezier ermee en kom vooral nog eens langs bij Hans 😊.