Se hva andre synes
Via Google zoekfilter onlinekeukenveiling.nl gevonden. Door de goede reviews contact opgenomen. Dit bedrijf beveel ik 200% aan. Duidelijke communicatie en komen afspraken na. De monteurs die... Vis mer
Selskapet har svart
De heren waren keurig op tijd en hebben vakkundig de keuken gedemonteerd. Zeer tevreden over de gedane arbeid. Gr Chris
Netjes verwijderd en alles goed en professioneel afgehandeld. Blij mee en bij de volgende keuken bel ik weer. Had ook offertes om voor 1000 euro de keuken te verwijderen… en dan was geld toe en net... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bij Onlinekeukenveiling vind je showroomkeukens en tweedehands keukens voor een fractie van de prijs. We brengen keukenzaken en particuliere verkopers samen met kopers die op zoek zijn naar een kwalitatieve keuken tegen een scherpe prijs. Dankzij ons unieke veilingplatform én vaste aanbod op de webshop heb je als koper ruime keuze en transparantie in prijs. We werken samen met gerenommeerde keukenzaken in Nederland en België en zorgen voor een soepele afhandeling van begin tot eind. Van het inmeten tot de demontage en eventuele bezorging of montage: met onze aanvullende servicepakketten kun je kiezen voor gemak of juist zelf de handen uit de mouwen steken. Onlinekeukenveiling staat voor helderheid, betrouwbaarheid en voordelige kwaliteit – met oog voor duurzaamheid. Ontdek jouw droomkeuken, voor minder.
Kontaktopplysninger
Hogeweg 141b, 5301 LL, Zaltbommel, Nederland
- 0418226110
- info@onlinekeukenveiling.nl
- onlinekeukenveiling.nl
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede communicatie en netjes gewerkt!!
Duidelijk en volgens de afspraak
Prettige communicatie, duidelijk voorstel. Kwamen op de afgesproken tijd en lieten alles keurig achter, helemaal volgens afspraak
Een aanrader!
Monteurs waren keurig op tijd en hebben onze ‘oude’ keuken zeer professioneel gedemonteerd en afgevoerd. Toen de klus geklaard was werd alles nog even keurig opgeruimd. Mochten wij ooit nog is van onze keuken af willen, dan zullen wij zeker weer voor Onlinekeukenveiling kiezen!
De heren waren keurig op tijd en hebben…
De heren waren keurig op tijd en hebben vakkundig de keuken gedemonteerd.
Zeer tevreden over de gedane arbeid.
Gr Chris
Alle afspraken keurig nagekomen
Alle afspraken keurig nagekomen. Keuken netjes verwijderd en betaling verliep ook soepel.

Svar fra Onlinekeukenveiling.nl
Snel, vakkundig en netjes is de keuken gedemonteerd
Mijn keuken was snel, vakkundig en netjes gedemonteerd.

Perfect
Perfect, ik raad het iedereen aan! Keuken netjes verkocht en netjes weggehaald, perfect volgens planning (met zelf voorgestelde datum)

Svar fra Onlinekeukenveiling.nl
Professionele monteurs die netjes…
Professionele monteurs die netjes werkten en behulpzaam waren.

Perfect
Vooraf via de mail alles besproken en datum vastgelegd. Het liep volgens planning en werd keurig opgeleverd. Goed en netjes werk met de juiste afhandeling. Kortom: PERFECT

Svar fra Onlinekeukenveiling.nl
Netjes verwijderd en alles goed en…
Netjes verwijderd en alles goed en professioneel afgehandeld.
Blij mee en bij de volgende keuken bel ik weer.
Had ook offertes om voor 1000 euro de keuken te verwijderen… en dan was geld toe en netjes verwijderen toch echt wel beter.

Svar fra Onlinekeukenveiling.nl
Bij initiële ophaaldag bleek het…
Bij initiële ophaaldag bleek het aanrechtblad te groot om naar buiten te krijgen. Tweede afspraak gemaakt en de mannen stonden keurig op tijd aan de deur.

Netjes gewerkt
Netjes gewerkt. Aardige monteurs. Voor mij was dit een goede keuze.

Ze doen wat ze beloven
Ze doen wat ze beloven. Keuken ter overname aangeboden, redelijk aanbod. Komen op de afgesproken dag en tijd. Vriendelijke monteurs die netjes werken. Snelle betaling.

Heel netjes geholpen
Heel netjes geholpen. Keuken is op nette wijze verwijderd en betaling ging super snel

Svar fra Onlinekeukenveiling.nl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.