Nordic Coffee Anmeldelser

TrustScore 2.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

När jag väl köpte tjänsten så var dom väldigt snabba på att svara. Har nu haft problem med EPG på samtliga kanaler samt strul med Viaplay sändningar. Har inte fått något svar trots flertalet meddela... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hade utmaningar att få till det med kanalerna till en början, men med blixtsnabb kundservice hjälpte de oss att komma igång. Och wow, vilket utbud på kanaler! Rekomenderar varmt!

Selskapet har svart

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Tv funkar rätt så bra, men filmer och serier uppdateras riktigt sällan mot andra tjänster. Supporten ger dom svar du vill ha, men inget händer och det kan ta dagar innan du kan få något svar överhuvu... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bluff. Så fort du förnyar med ett årsabonnemang så slutar de svara dig samt vägrar aktivera kontot trots bevis från bekräftelsemail + dragning från banken. Köp inte här om du vill slänga pengar i sjön... Vis mer

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Supersnabb hjälp

Är jättenöjd med lösningen och servicen. Jag hade några frågor gällande att få igång lösningen och fick supersnabb hjälp av en person via WhatsApp.

4. september 2025

Kundtjänst obefintlig

Beställde ett årsabbonemang till tvip boxen.
Kundtjänsten svarade först men slutade svara så fort jag köpt abonnemanget.
Så köp INTE härifrån. Du blir lurad.
Nu funkar verken appen eller tvip boxen.
Skickat både på mail och whatsup under 1,5 veckor utan svar.

22. august 2025

Obefintlig kundtjänst

Noll svar från kundservice har skickat flera mail i 2 dagar. Fungerar på mobilen men box får man ingen hjälp med. Krångliga listor på mobilen hade betydligt bättre leverantör tidigare.

25. august 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Efter inköp 1/8 och flera försök till…

Efter inköp 1/8 och flera försök till kontakt med support via WhatsApp och Mail har vi fortsatt stora problem. Ännu har vi inte hört något tillbaka från support.
Boxen startar om, den buffrar i timmar i bland, rutan blir svart, oftast inga undertexter för serier/ film. Oftast hänger sig anslutningen på 89% och det går inte att komma vidare även om vi drar ut strömkabel, startar om wifi. Alltså ingen TV vissa dagar/ kvällar.
Vi startar om boxen flera ggr varje kväll utifrån de felsökningsmanualer som finns.

Tips på hur man kommer i kontakt med kundtjänst mottages tacksamt.

Eller är lösningen att köpa tjänsten från någon annan? (Otroligt trist då vi köpt 24 månader)
Ulrica

27. august 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Service not working no help from support.

Been trying to get help from their support for the last 10 days. Sent whatsapp messages and emails. No reply. The service stopped working after the first week and I haven't been able to use it since.

27. august 2025

Obefintligt support

Skickat till supporten men har inte svarat på 1,5dygn. 24/7 support är bullshit blev kund på andra sidor istället.

23. august 2025

Bara +++++

Och wow, vilket utbud på kanaler!
Rekomenderar varmt!

17. august 2025

Svar fra Nordic Coffee

Tusen tack för din otroligt fina recension och dina vänliga ord!
Vi är så glada att höra att du upplevde vår kundservice som "blixtsnabb" och att vi kunde hjälpa dig att lösa de initiala utmaningarna. Extra roligt att du är nöjd med vårt stora kanalutbud!

Tack för att du valde oss och för att du rekommenderar oss vidare.

Jättebra kundtjänst

Jättebra kundtjänst .
Tjänsten var igång på nån minut !
Köp !

Svar fra Nordic Coffee

Stort tack för din fantastiska recension och dina vänliga ord! Vi är otroligt glada att höra att du är nöjd med vår kundtjänst och att du kom igång så snabbt. Välkommen som kund hos oss!

En tredje uppdatering 250923

Nja, svårigheter att få registrering och inlogg att funka utifrån de instruktioner som ges på supportsidan. Det känns som att instruktionerna i mångt och mycket är inaktuella och inte fungerar längre. Supporten... tja. De svarar inte i Whats App så de kan jag ej bedöma. Betalat har jag gjort men det är inte mycket jag kan göra. Pengar i sjön...!?

Senare redigering: Efter att jag lämnat min recension bokade företaget in en supporttid. Genom den löstes så småningom alla problem och det ser ut att vara löst nu. När det väl finns support på plats så är allting mkt bra.
Tredje uppdatering: Nej, det här duger ej. Tjänsten är väldigt labil och supporten i princip obefintlig. Jag har inte fått ett svar sedan i lördags trots försök varje dag. Kanske har de semester.
Får du igång tjänsten utan problem och får den att flyta på utan behov av justering... men behöver du support... glöm Nordic IPTV. Jag rekommenderar inte dem som leverantör av IPTV.
Vad som också förvånar är företagsnamnet Nordic Coffee... Det borde ju stå Nordic IPTV. De har väl inget med kaffe att göra!

Fick inte koden till IPTV

Funkade bra, tog lite tid att få inloggning bara

Svar fra Nordic Coffee

Tusen tack för att du tog dig tid att uppdatera din recension! Vi uppskattar det enormt. Vi ber återigen om ursäkt för den initiala förseningen, men vi är väldigt glada att höra att allt fungerar bra för dig nu. Välkommen!

Superbra och smidigt

Superbra och smidigt. Funkade från första stund på samtliga enheter. Tack’

12. august 2025

Svar fra Nordic Coffee

Tack så mycket för din fantastiska recension! 🌟 Vi är glada att höra att allt fungerade smidigt från första stund på alla dina enheter. Din feedback betyder mycket för oss!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Strulade med betalningen men deras…

Strulade med betalningen men deras kundtjänst hjälpte mig direkt. Funkar jättebra!

12. august 2025

Svar fra Nordic Coffee

Tack så mycket för din fina recension! 🌟 Vi är glada att höra att allt fungerar jättebra och att vår kundtjänst kunde hjälpa dig direkt. Vi uppskattar verkligen att du delar din positiva upplevelse med oss.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag fick testa en annan app HOT iptv …

Jag fick testa en annan app HOT iptv och dena nya appen fungerar super brå jag är tacksam!!!
MVH!!

11. august 2025

Svar fra Nordic Coffee

Tack för din fina återkoppling! 🙏
Vi är glada att du är nöjd.
Tveka inte att höra av dig om du behöver mer hjälp eller har frågor framöver. 📺✨

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv