Het lijkt erop dat een studenten project wat goed begonnen is nu lijkt te falen doordat de 'starter' de stekker uit Turbohost heeft gehaald en tevens alle digitale referenties lijkt te wille... Vis mer
Selskapet har svart
Selskapet har svart
Goede hosting, ik heb sinds kort een server gekocht geen verstand ervan vandaag de server laten plaatsen in ede, ze nemen de tijd voor je alles werkt gewoon super en alles word duidelijk uitgelegd,... Vis mer
Ik ben afgelopen week overgestapt naar TurboHost. Er was iets verkeerd gegaan met mijn buitenlandse nummer waardoor de overdracht van mijn (prive) domein niet goed gegaan was, melding gemaakt met hun... Vis mer
Ik heb bij Turbohost een domeinnaam geregistreerd en hierbij een hostingpakket gekocht. Het aankoopproces gaat zeer vlot, ik had mijn bestellingen bijna meteen binnen en alles werkte meteen naar behor... Vis mer
TurboHost is uw specialist op het gebied van hosting. Al onze diensten draaien op onze eigen servers in Nederland, voorzien van een snelle internetverbinding en SSD's.
De Drieslag 25, 8251 JZ, Dronten, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Helaas geen goede en fijne service. Weinig vriendelijkheid.

Svar fra Turbohost B.V.
Bestellen ging erg gemakkelijk, de UI is erg fijn en alles staat duidelijk aangegeven. Mijn VPS was snel klaar om te gebruiken. Het werkt gewoon allemaal soepeltjes en goed. De support is ook echt top, zeker ook omdat je ze via Discord kan benaderen. Kortom gewoon goed!

Svar fra Turbohost B.V.
Goede en snelle support met oplossing om probleem in toekomst te voorkomen
Tot dusver erg tevreden, goede service en goed geprijsd. Heb hier pas sinds enkele dagen een server dus kan er inhoudelijk nog niet veel over zeggen.
Crasht telkens tot je een paar vage extensies hebt gedownload. Ik ken de verhalen en durf dit niet aan; zou ook niet nodig moeten zijn.
Ingaande op jullie reactie: oftewel de server van 2 euro is nutteloos? Het is toch belachelijk dat jullie de Kip server verkopen terwijl je die niet eens op 1.16 kunt draaien. Vermeld dat er op zn minst er even bij.
(Edit:) dit zeggen jullie er aan het begin niet bij en zo troggelen jullie mensen geld af. Ik heb hier 2 euro te veel voor betaald en dat neem ik jullie kwalijk. Ik zeg mijn abonnement direct op en ga op zoek naar een normaal en eerlijk alternatief want jullie zijn oneerlijk. In de console stond ook dat ik van alles van Java en vage sites moest downloaden (zo doel ik op de extensies).
Ga er aub wat aan doen! Want op deze manier lichten jullie nog veel meer mensen op.

Svar fra Turbohost B.V.
Huur een Minecraft server bij Turbohost. Service is altijd goed, word snel geholpen en je word als een klant individueel en persoonlijk behandeld.
Nagenoeg geen downtimes, maar als er wat is dan word dit gecommuniceerd.
Goede service, aanrader om bij te huren.
Server werkte meteen nadat ik het had aangeschaft. Prima snelheid, geen lagg.
Top klantenservice, snel en een goed antwoord altijd :)
Server laggt af en toe zelfs als ik er alleen op zittin

lag + uitendelijke andere vragen
Ik had lag en werd toen wel per direct geholpen met mijn probleem daarnaast had ik nog wat kleinere vragen en dit word ook meteen gedaan! heel erg klantvriendelijk
Ik had wat vragen over beveiliging (SSL DDos ) en wilde wat technische details weten. De support was vlot, duidelijk en mijn vragen werden goed beantwoord.
veel informatie over de servers, erg goedkoop, hele goede klantenservice en ze mailen (zelfs op zondag) binnen een uur terug soms binnen een kwartier, goede kwaliteit en ze hebben heel veel extraatjes voor de minecraft servers.
Ik weet niet als het nog beter kan!
Super goede support! Nooit echt groote problemen. En wanneer er een probleem is wordt dit goed en snel opgelost.
Finally... a free hosting service! good for beginners like students or gamers who looking for a free hosting service. thanks for hosting free package.
Ik mag mijn eigen naam voor mijn server niet eens kiezen, dit is schandalig! Ze gaan gelijk van het ergste uit en helpen niet als ik om hulp vraag! Je denkt dat dit je eigen privé server is met je eigen gegevens, helaas is dit verre van de waarheid. Als ze de naam van de server niet naar hun mening goed is, word er geen hulp verleend. Erg slechte service naar mijn mening.

Svar fra Turbohost B.V.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.