Turbohost B.V. Anmeldelser

4,1

Het lijkt erop dat een studenten project wat goed begonnen is nu lijkt te falen doordat de 'starter' de stekker uit Turbohost heeft gehaald en tevens alle digitale referenties lijkt te wille... Vis mer

Goede hosting, ik heb sinds kort een server gekocht geen verstand ervan vandaag de server laten plaatsen in ede, ze nemen de tijd voor je alles werkt gewoon super en alles word duidelijk uitgelegd,... Vis mer

Ik ben afgelopen week overgestapt naar TurboHost. Er was iets verkeerd gegaan met mijn buitenlandse nummer waardoor de overdracht van mijn (prive) domein niet goed gegaan was, melding gemaakt met hun... Vis mer

Ik heb bij Turbohost een domeinnaam geregistreerd en hierbij een hostingpakket gekocht. Het aankoopproces gaat zeer vlot, ik had mijn bestellingen bijna meteen binnen en alles werkte meteen naar behor... Vis mer

1. Webhotell
  2. Skytjenester
  3. Nettskylagring
  4. DNS-leverandør
  5. Internettleverandør

TurboHost is uw specialist op het gebied van hosting. Al onze diensten draaien op onze eigen servers in Nederland, voorzien van een snelle internetverbinding en SSD's.

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Server vliegt er continu uit en er is…

Server vliegt er continu uit en er is veel lag, paneel wel handig

14. august 2021

Beste,
Jammer dat je geen contact hebt gehad met ons over het probleem. Ik heb even gekeken en ik zie dat je 1GB ram hebt wat te weinig is voor 1.17.1. Zie de blauwe melding op het product pagina. Er is minimaal 2GB ram nodig voor de gekozen versie. Hierdoor crasht en laggt jouw server.

Slechte hosting!

Slechte hosting, Reageren niet snel op website tickets. En bannen je zonder reden uit de discord. Ze hebben mijn dedicated ook random stop gezet, En heb mijn geld niet terug. Deze hosting zou ik zeker niet proberen!

11. august 2021

Beste,

Ik heb even gekeken en ik zie dat je helemaal geen dedicated hebt gehad. Je hebt zelf een hosting bedrijf en geeft negatieve beroordelingen aan andere bedrijven slechte zaak!

Marco,

Zo slecht hoor

Zo slecht hoor. Via mobiel doet mijn website het niet.

9. august 2021

Beste,

Wij bieden webhosting aan en geen webdesign als een website niet goed werkt op mobiel ligt dit aan de website en niet aan de hosting. Ik raad aan om contact te zoeken met de developer van de website. Ik zie echter ook geen enkele ticket van jouw in het systeem, erg jammer dat je niet eerst contact zoekt met ons zodat we er naar kunnen kijken.

Groetjes,
Marco

Review

When there was a problem we were helped as soon as possible, very nice staff and great service :)

30. juli 2021

Transparant en helder

Als je er zelf energie en tijd in kunt en wilt steken is het een goed product voor een erg redelijke prijs.
Je hoort mij niet klagen alleen maar lof, ook voor de medewerker die mij te woord stond (Julian). Transparant, helder verhaal.

29. juli 2021

julie hebben me hele wereld verwijderd…

julie hebben me hele wereld verwijderd uiteindelijk wel een gratis maand gegeven maar alsnog

26. juli 2021

Beste,

Dit probleem komt mij niet bekend voor misschien heeft een subuser jouw wereld verwijderd? Wij raden altijd aan om backups te maken om zulke problemen te voorkomen zowel online als offline backups. Dit kan je maken via het klantenportaal / en een Sftp programma.

Marco

Teleurgesteld

Ik wou en modpack spelen op de server, maar dat kan je niet zelf installeren. Dus ik moest een download link hebben en die aan de support staff geven. Maar een download link is nergens te vinden want de server voor de modpack moet je in de launcher downloaden, dus nu had ik voor niets een server gekocht.

20. juli 2021

Beste,

Elke modpack is te vinden op het internet er zijn 10tallen verschillende versies van de modpacks waardoor wij vragen om een link zodat wij zeker weten dat het de juiste is. Indien deze echt niet op internet staat kan je hem ook uploaden op de server / cloudstorage dan is dit ook werkend te krijgen.

helemaal geweldig…

helemaal geweldig als er iets mis gaat dan helpen de makers het probleem gelijk optelossen en als je een bericht stuurt via discord reageren ze meteen om je te helpen nog nooit zo'n goede hosting mee gemaakt!!

5. juni 2021

Beste,

Hartelijk dank voor uw review!

Turbohost

Turbohost heeft het goed voor mekaar!

Echt oprecht geweldige klantenservice! Ik ben er echt zeer tevreden mee!

Ik was in meerdere dingen de fout in gegaan, maar Marco zorgt ervoor dat alles opgelost wordt!

Goede prijzen ook, ik zou dit zeker aanbevelen!

4. juni 2021

Beste,

Hartelijk dank voor uw review!

Turbohost