De har nærmest alt hvad man har brug…
De har nærmest alt hvad man har brug for til de fleste kæledyr. I vores tilfælde hunde og fisk. Fine priser og altid venlig betjening.
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Tak for en fantastisk service af levering af min datters fine Ridestøvler. GLS har været og hente pakker, så damen vi snakkede i telefon med tilbød at køre ned og sende dem, da vi ellers ikke ville kunne nå modtage inden min datter skulle ride stævne. Kæmpe anbefaling her fra.
Her køber jeg fisk, det gør jeg meget få steder. Vi fik også et godt tilbud på et karantæneakvarie til de første par ugers observation af nyindkøb. Meget dygtig ansat, en ildsjæl, der interesserer sig meget for fisk og planter. Man føler sig meget godt behandlet.
God kundeservice.
Jeg købte et par kvalitets støvler og forhørte mig om de kunne leveres hurtigt, pga et arrangement jeg skulle deltage i.
Jeg havde dem (fra Jylland til Sjælland) på under 24 timer.
Støvlerne var fine og levede op til Dubarrys standard.
Godt gået. 💪🏽
Super god oplevelse, og fantastisk sød ekspedient.
Har i dag hentet zebrafisk,plante og rejer i tufra i Kolding, og det var en god og spændende oplevelse.
Helt igennem sød og kundevenlige ekspedient, meget professionel og ringede ved tvivl om filter til pumpe,da jeg havde skrevet forkert.
Kommer bestemt igen.
Jeg havde bestilt en trense fra stifts.dk og blev kontaktet at sælger Frank, som ville sikre sig at jeg helt bevidst om detaljerne på trensen.. ud fra hans oplysninger fandt vi ud af at farven på spænderne ikke ville matche martingal.
Frank sendte billeder af andre modeller af trenser,som kunne være en mulighed at bestille hjem fra deres forhandler.
Jeg fik bestilt en meget flottere trense end den jeg oprindeligt havde bestilt.
Det er da personlig og super kundeservice.
5🌟herfra
Vi købte to ret dyre fisk ved tufra, vi havde 6 af samme art i forvejen, som havde det rigtig godt længe inden at vi henter de to nye.
Nu er de alle døde (indenfor en uge efter købet af fiskene hos tufra)
Vi kontakter tufra, som tilbyder en lille rabat ved køb af nye fisk.
- Jeg mener bestemt at de burde erstatte tabet.
Altid smilende personale, gode tilbud og bare ynglingsstedet at handle til vores hund. kæmpe ros og anbefaling herfra
Med priser der er langt lavere end plantorama og alle andre og samtidig præcis samme kvalitetsmærker (fuldstændig identisk med plantorama bare lavere pris) så går man sjældent forgæves!
Servicen er altid helt i top og de ved alt der er at vide om produkterne og dyrene, man kan simpelthen ikke give dem stjerner nok!
Virkelig god kundeservice ! Super sød i telefonen! Jeg havde modtaget en trense med et andet næsebånd end forventet. Det løste hun med det samme og jeg fik tilsendt et nyt! Virkelig god service!
Hurtig hjælp og god vejledning. God service som altid 🤗
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.