Kedves Truefashion! Köszönöm a sok segítséget, nagyon elégedett vagyok az ügyfélszolgálattal! Nagyon figyelmesek, segítőkészek voltak mindenben és hamar megoldódott minden! Nagyszerű tapasztalattal l... Vis mer
Contactée par Léna de l’escalation Team suite à une ouverture de compte impromptue. En principe mon problème a été compris et m’a demande acceptée. A suivre…
Absoluter Betrug, Der link sah aus wie eine Werbeaktion von Adidas und es wurden Fussballschuhe versprochen. Herausgekommen ist ein fragwürdiges Abo und viele KI generierte Emails. Finger weg
I was assigned to Sammy as I wanted to cancel my membership. She acted very quickly and explained how much I will be refunded and how and when I should receive it and to check spam aswell. I am rea... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
No conozco la empresa había una oferta…
No conozco la empresa había una oferta y alfinal finalizó me cobraron dos euros
Declan est très bien merci bcp
Declan est très bien merci bcp
Eric replied me in a way that gave me…
Eric replied me in a way that gave me confidence that I'll get my refund back.
La atención ha sido muy buena
La atención ha sido muy buena; el problema que tuve fue resuelto en forma eficaz por Kenny.
Aplicación interesante para comprar
Thank you to Kenny for understanding…
Thank you to Kenny for understanding the hole situation I was in and getting it sorted out for me, 10/10
Took months to reply to my emails
Took months to reply to my emails.
Didn’t subscribe but money was deducted from my account. Now after months I receive an email saying if I leave a review and send them proof they will assist…

Svar fra Truefashion
Thanks to jamal to helping me have thd…
Thanks to jamal to helping me have thd refund kf my money I have all ready had 11 euro refund .
Thank you jsmal
Solución de problemas
Atención inmediata
Resolución de problemas al instante con un trato excelente
Muy buen servicio de atención al cliente
En voie de résolution !
Une difficulté au départ, mais qui est en voie de résolution grâce à une très bonne communication !
Recently i had some issues with my…
Recently i had some issues with my account and Marshall was really nice and promptly solved my issue by addressing my concerns by providing great customer service. Thank you very much!
Attention c'est une arnaque!!!

Svar fra Truefashion
Hii I will send money please
Hii I will send money please
Diamond make my problem solved....Hood…
Diamond make my problem solved....Hood experience
Excelente experiencia con facilidades…
Excelente experiencia con facilidades de pagos, hice muy buenas compras de Calidad, tuve respuesta inmediata con mis pedidos, los recomiendo 100% muchas gracias!
Mijn reacties goed verwerkt