Alles was duidelijk uitgelegd op de site, meten, graveren bestellen... Service was prima, we werden goed op de hoogte gehouden. Wij zijn klaar voor onze dag!
Se hva andre synes
Trouwringenvoordeel bied mooie betaalbare ringen aan die het geld naar mijn inziens waard zijn. Michael is vriendelijk aan de telefoon, en heeft me geholpen met mn vragen en maatwerkoplossing (enkel... Vis mer
Selskapet har svart
We zijn heel goed geholpen bij het uitzoeken van onze ringen. Helaas bleken ze, na een aantal dagen gedragen te hebben, toch te klein. Dit was geen enkel probleem door de maatgarantie. Omdat wij voor... Vis mer
Nadat we de ringen redelijk vlot hadden gekregen en deze er schitterend uitzagen, was mijn ring al na 2 maanden verkleurd, dus was ik zwaar teleurgesteld. Na 3 maanden begon de ring van mijn vriend... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
TrouwringenVoordeel.nl behoort tot de één van de grootste Nederlandse winkels voor trouwringen, verlovingsringen en vriendschapsringen. Door heel Nederland en vlak bij de Belgische grens zit een trouwringenspecialist klaar. Wij plannen één afspraak tegelijk, zetten koffie en leggen jullie favoriete ringen alvast klaar.
Kontaktopplysninger
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ringen zijn heel mooi
Ringen zijn heel mooi. Voelen als zeer goede kwaliteit.
Goede service en communicatie snelle…
Goede service en communicatie snelle oplossing en snelle verzending gewoon supper goed
Topservice!
Het stipt nakomen van afspraken. Goede service en levering. Goede reclame voor uw onderneming. Chapeau!
Duidelijke site en snelle service
Duidelijke site en snelle service. Wij zijn heel blij met onze ringen.
Alles was duidelijk uitgelegd op de…
Zeer mooi en groot assortiment voor…
Zeer mooi en groot assortiment voor elke behoefte en portemonnee.
Heel mooie trouwringen en al even goeie…
Heel mooie trouwringen en al even goeie service!
Top service
Snelle service. Prachtige ringen. Mooi ingepakt in een doosje. Ik had een mail gestuurd met een vraag over levering. Mail werd snel en duidelijk beantwoord. Heel tevreden en een aanrader!
Mooie ringen en super levering veel…
Mooie ringen en super levering veel sneller als we hadden verwacht..we gaan er een mooie dag van maken en dragen de ringen met heel veel plezier op de datum,nogmaals bedankt!
Zeer vriendelijk goede service mee…
Zeer vriendelijk goede service mee denkend. En exstra complimenten voor jill . Houd goed personeel in ere dat mag ook eens gezegd worden
Ben zeer tevreden van de service
Ben zeer tevreden van de service. Alleen heb ik me een beetje laten misleiden door de foto. Het steentje in mijn ring ziet er namelijk groter uit op foto dan het werkelijk is.
Prima service en goede kwaliteit ringen…
Prima service en goede kwaliteit ringen zien er mooi uit

Heel vriendelijk personeel
Heel vriendelijk personeel, ze denken mee en toen de ring van mijn man iets te klein was, hebben ze de ring meteen groter gemaakt, zonder extra kosten... GEWELDIG! Heel erg tevreden!

Trouwringenvoordeel bied mooie…
Michael is vriendelijk aan de telefoon, en heeft me geholpen met mn vragen en maatwerkoplossing (enkele ring ipv set, andere afwerking).
Ik heb de ring die ik wou gekregen, ruim op tijd.

Perfect en prachtig
Snel gegraveerd en geleverd. Ook een foutje gemaakt bij bestelling en was instant aangepast. 100x dankbaar en super blij

Snelle reactie
Snelle reactie, goeie service, behulpzaam
Contact
Er wordt telefonisch contact gezocht als er iets niet duidelijk is.
Geweldig!
Ze zijn goed maar.....
Ze zijn goed maar het ziet er in werkelijkheid anders uit dan op de afbeelding
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.