Het pakket is netjes verzonden en de koerier nam initiatief het pakket veilig op te bergen aangezien we niet thuis waren. Echter, we hadden besteld op een moment dat we enkele dagen thuis waren. Het... Vis mer

Die Lieferung gelang erst beim zweiten Anlauf - nachdem die bestellte Hängematte am Zoll Frankreich-Schweiz zurückgewiesen und wieder zu Tropilex gesendet wurde. Jedoch stets sehr freundlicher un... Vis mer

Riipputuoli on todella laadukkaan oloinen ja siinä on mukava olla. Toimitus oli nopea, joskin viestit paketin saapumisesta olivat hiukan sekavia, mutta kaikki selvisi kyllä lopulta, kun luki viestit h... Vis mer

Bought 2 family size hammocks 3 years ago. I always put them away inside the house at the end of the day, & we have a "shoes off" rule, and they are both still like new! I'm writing this whilst happil... Vis mer

1. Landhandel

Premium hammocks and hanging chairs from Tropilex. Hand made in Colombia. Hammocks with 100% FSC, OEKO-TEX en One Percent for the Planet certificate. Free shipping and returns!

4,3

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Linda e confortável

A rede é muito bonita e com um tecido bastante resistente com toque artesanal. Gosto muito e é muito confortável

27. august 2025

Svar fra Tropilex

Muito obrigado pela sua avaliação encantadora! É muito importante para nós saber que aprecia o trabalho artesanal e o conforto. Esperamos que continue a proporcionar-lhe alegria por muito tempo.

Well made

Sturdy. Very quick to put up and to deconstruct. Well made. Would recommend 10/10

24. august 2025

Svar fra Tropilex

Thank you so much for your kind review! We're really pleased to hear you found it sturdy and easy to assemble. We're delighted that it met your expectations. Your recommendation means a great deal to us.

Prima hangmat

Prima hangmat, goede kwaliteit en snelle bezorging.

25. august 2025

Svar fra Tropilex

Hartelijk dank voor uw mooie recensie! We zijn blij dat u tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering.

El color de la hamaca que aparece en la…

El color de la hamaca que aparece en la página no tiene nada que ver con el recibido, aunque en la descripción del artículo aparece como amarilla y negra , al fiarme de la foto cometí un herror ya que parecería mas neutro el color, por favor necesito información de como poder cam iar esta hamaca por otra, gracias!

26. august 2025

Hola Margarita,
Lamento leer eso. Puedes devolver la hamaca sin ningún problema. Si lo deseas, puedes elegir otro color.

Blij mee!

Levering snel en goed ontvangen. Heerlijke en mooie hangmat! Lastig was voor mij om de goede balans te vinden om er in te gaan liggen..maar na een paar keer lukt het prima!

29. juli 2025

Svar fra Tropilex

Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn blij te horen dat de hangmat snel is geleverd en dat u geniet van de schoonheid en het comfort ervan. Het vergt wel wat oefening om de juiste balans te vinden, maar we zijn blij te horen dat het nu goed voor u werkt. Veel plezier!

Hangmat

Eenvoudig te bestellen, snelle levering en een vraag via email snel beantwoord met de nodige info.

30. juli 2025

Svar fra Tropilex

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling. We zijn blij te horen dat het bestelproces soepel verliep en dat ons team u snel heeft kunnen helpen. We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw nieuwe hangmat!

Great hammock

Great hammock, so comfortable!

29. juli 2025

Svar fra Tropilex

Brilliant to hear – thanks a lot! So glad the hammock’s hitting the mark for you. Enjoy the lounging!

Dejlig fleksibel hængekøje

Dejlig fleksibel hængekøje. Den eneste anke er at den ikke garanterer godt vejr :)

25. juli 2025

Svar fra Tropilex

Mange tak for de 5 stjerner! Vi er glade for, at hængekøjen lever op til forventningerne – hvis bare vi også kunne levere perfekt vejr med! Vi krydser fingre for solskin, uanset hvor du hænger den op.

Super contente de mon hamac

Super contente de mon hamac. Très bonne qualité d accroche et tissu. Reçu rapidement . Au top

28. juli 2025

Svar fra Tropilex

Merci mille fois pour votre avis très positif ! Nous sommes ravis que vous appréciez votre hamac et que vous trouviez sa qualité à la hauteur de vos attentes. Une livraison rapide et un client satisfait, c'est exactement ce que nous aimons entendre !

Hamac

Notre précédent hamac a tenu 8 ans.. jspr que celui là durera autant ou plus !
Livraison rapide, produits conformes et bien emballés.

22. juli 2025

Svar fra Tropilex

Merci beaucoup d'avoir pris le temps de laisser un commentaire. Nous sommes ravis que votre commande soit arrivée rapidement et en toute sécurité. Nous espérons que votre nouveau hamac vous apportera de nombreuses années de détente et de confort, comme le précédent !

Beautiful and comfy experience

The hammock is beautiful and comfy. There was trouble with the shipment (the shipping company lost the package). Tropilex was super helpful and resolved the issue fast!

24. juni 2025

Svar fra Tropilex

Thank you so much for your kind words! We're delighted to hear that you love your new hammock. We're also glad we could quickly resolve the shipping issue for you – your patience was truly appreciated. Enjoy relaxing in style!

As if I'd bought it by hand in Brazil

The fabric is resistant and of excellent quality!

23. juni 2025

Svar fra Tropilex

Thank you so much for your wonderful 5-star review! We're delighted to hear that you're pleased with the quality and durability of the fabric. Your satisfaction means a great deal to us, and we truly appreciate your support!

Hängematten-Probe

Die Hängematte ist vom Design sehr hübsch, die Fransen sind für mich ein muss und gefallen mir und das Material fühlt sich sehr gut an - einfach zum relaxen und entspannen. Ich geh dann mal relaxen. Tschüss

21. juni 2025

Svar fra Tropilex

Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Ihnen das Aussehen und die Haptik Ihrer neuen Hängematte gefällt. Die Fransen verleihen der Hängematte einen ganz besonderen Charme, und es freut uns zu hören, dass sie auch für Sie ein Must-Have sind.

Wir wünschen Ihnen noch viele entspannende Momente - es klingt, als hätten Sie bereits einen tollen Start hingelegt!

Comfortable product

Comfortable product, easy to fit, quick to arrive

22. juni 2025

Svar fra Tropilex

Many thanks for your kind words – we're glad everything met your expectations!

Produit parfait

Produit parfait. Livré avec 2 jours de retard par rapport à l'engagement initial.

24. juni 2025

Svar fra Tropilex

Merci beaucoup pour vos commentaires ! Nous sommes heureux que le produit ait répondu à vos attentes. Nous sommes à nouveau désolés pour le léger retard - nous travaillons dur pour nous assurer que les livraisons se déroulent comme prévu à l'avenir.

Hurtig lev.

23. juni 2025

Svar fra Tropilex

Vi er utroligt glade for, at du havde et så behageligt ophold hos os. Tak fordi du tog dig tid til at give en så generøs anmeldelse – det betyder meget for hele teamet.

Serviço pós-venda inexistente. Não recomendo!

Fiz uma encomenda no início de Maio em nome da empresa onde trabalho e, até hoje, nunca recebi qualquer fatura, email de confirmação ou aviso de expedição. Apesar de o produto ter chegado, veio sem qualquer documentação.

Entrei em contacto com a Tropilex no próprio dia da compra, voltei a insistir várias vezes depois disso para me enviarem a fatura, e nunca obtive qualquer resposta. A nossa contabilidade continua a aguardar a fatura, e o silêncio da parte da marca é completamente inaceitável.

Trata-se de uma situação grave, especialmente num contexto empresarial, mas que pode ser problemática para consumidores particulares, que precisem de algum tipo de apoio pós-venda, até porque a qualidade deixa a desejar... O serviço ao cliente é absolutamente inexistente. Não recomendo.

6. mai 2025

Olá,
Penso que acabei de entrar em contacto com o seu colega e está tudo resolvido? Terei todo o gosto em responder.

Underbar hängmatta

Snabb leverans och en underbar hängmatta av bra kvalitet.

4. juli 2025

Svar fra Tropilex

Tack så mycket för din vänliga 5-stjärniga recension! Det gläder oss att höra att din hängmatta kom snabbt och att du är nöjd med dess kvalitet. Vi hoppas att du får många avkopplande stunder i den. Tack igen för ditt stöd!