Das ist wirklich der größte Schrott, der da verkauft wird. Es handelt sich um ein Fondue Set von Tristar, das ich vor einiger Zeit bei REWE gekauft habe. Ich fand es optisch ansprechend, hatte es b... Vis mer
Se hva andre synes
Boght a tristar column fan and it was not cheap and it soundet awful, so disturbing so i returned it to the clas Ohlson store and luckily i got my money back, that was one crappy fan...
Ik wilde 2 Raclette Clean Air RA2760 bestellen en kon de air filters er niet voor vinden om extra te bestellen. Heb hun services afdeling gemaild, hierop werd direkt opgereageerd en boden mij een ge... Vis mer
Unser in 2023 gekaufter Reiskocher hat nach kurzer Zeit am Boden ein Hitzebläschen gebildet, das nun aufgeplatzt ist. Folglich können wir den Reiskocher nicht mehr verwenden, weil sich die Antihaftbes... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Tristar biedt betrouwbare en betaalbare huishoudelijke apparaten die het dagelijks leven gemakkelijker maken. Met een breed assortiment producten, van keukenapparatuur tot persoonlijke verzorging en klimaatbeheersing, staat Tristar bekend om zijn gebruiksvriendelijke en functionele ontwerpen. De producten zijn ontworpen met het oog op betaalbaarheid, zonder concessies te doen aan kwaliteit en prestaties. Tristar helpt je om van elk moment in huis te genieten, zonder ingewikkelde bediening of hoge kosten.
Kontaktopplysninger
Nederland
- tristar.eu
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 64 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede fijne en snelle service
Goede fijne en snelle service. Defect product wordt vervangen en dat zonder moeilijkheden. Perfecte service.
CORRECTIE: Pakket ontvangen maar de verzegeling was verbroken en niet nieuw meer. Na dit te hebben vermeld wordt er alsnog weer eentje toegestuurd.

Svar fra Tristar
Als ik friteuse schoon maak
Als ik friteuse schoon maak, moet ik hem 3x resetten en 1x laten opwarmen en weer afkoelen, weer resetten dan doet hij het pas volgende dag weer…. Wat een vreselijk product! Nooit meer, half jaar i. Gebruik nu.

Snelle en netjes
Complimenten voor de snelle en nette afhandeling.

Svar fra Tristar
Onmogelijk om klantenservice te bereiken
Had de Tristar mini donut maker gekregen. In Nederland gekocht, maar de instructies erbij waren alleen in het Duits. wou de instructies online downloaden, stonden niet op de site. kon daarna nergens contact krijgen met Tristar, want als ik het contact formulier invulde werd ik weer terug gestuurd naar dezelfde site waar alleen staat dat handleidingen bij product info staan (staat niet erbij bij de mini donut maker). Enorm frustrerend en onmogelijk dus om contact te krijgen met iemand.

Terracotta koepel
Wat een service geven ze, wij kregen een kerstpakket, toen wij het aan het uitpakken waren kwam er een TRISTAR pizzaoventje uit, waarvan de terracottakoepel helemaal aan gruzelementen was.
Geen idee waar het kerstpakket vandaan kwam, heb toen een E-mail verstuurd naar TRISTAR, en wat scherts onze verbazing een half uur geleden stond er een pakketbode op de stoep met een hele nieuwe terracotta koepel. Dank...dank...en nogmaals dank TRISTAR voor de voortreffelijke service van jullie.

Svar fra Tristar
Waardeloze manier van omgang met klanten
Op 7 december heb ik een product via de Kruidvat besteld van Tristar. Waar dit 9 december geleverd zou worden, heb ik momenteel op 20 december nog niets ontvangen. Contact leggen is niet mogelijk vanwege de bestelling elders en dit waardeloze bedrijf antwoord onvoldoende naar de partners. Er is 1 mail geweest met dat er vertraging zou zijn van 5/ 10 dagen en hierna is er niet meer gereageerd.
Een waardeloze manier van omgang met klanten. De mooie korting op het artikel was deze frustratie niet waard geweest.....

Klacht TOP opgelost!
Na de levering van een kacheltje kwam ik er te laat (na retourtermijn) achter dat het product helaas defect was. Toch contact opgenomen over het defect en ik heb keurig een nieuwe toegestuurd gekregen. Dat noem ik nou TOP service! Dankjewel daarvoor!

Svar fra Tristar
Ordine pagato, ma mai consegnato
Ho ordinato un cestello di ricambio per la friggitrice ad aria UN MESE FA. Il pagamento l'hanno riscosso subito, ma tutt'ora non si ha notizie della spedizione e il servizio clienti non risponde alle richieste. Hanno un sito così incasinato che non saprei neanche come chiedere il rimborso. Totalmente assurdo.

Svar fra Tristar
I ordered an electric blanket couple…New electric blanket
I ordered an electric blanket couple months ago and down the line it got broken. sent customer service a message and they were all so lovley and willing to help me out. satisfaction is excellent.

Svar fra Tristar
Mijn slowcooker keramische binnenpan…
Mijn slowcooker keramische binnenpan was gesprongen. Ik heb dit gemeld bij Bol.com en zij hebben mij aan Tristar doorverwezen. Ik kreeg na het sturen van de geklapte binnenpan binnen enkele dagen een nieuwe toegezonden! super snel and top service geleverd! Hartelijk dank!

Fab product!
Fab product - Black Smart heater from B&Q for home office - control via the app to warm up whilst having breakfast. Will help with energy bills. Highly recommend.

Kapotte Warmtedeken
Helaas door faillisement van de blokker, nam ik meteen contact op met tristar. Mijn warmte deken was helaas kapot binnen de garantie periode.
Perfect geholpen en heb thuis een nieuwe ontvangen. Top service !!!! Bedankt

Tristar Dehumidifier
Purchases a tristar smart dehum from B&Q and I'm very happy. Works wonders in my utility room and i can control it from my phone. Cant complain

Wat een verassing!
Ons deeghaak moest vervang worden, bij Tristar.eu had ik onmiddellijk het juiste referentie, betaling lipt vlot en een super snel, mooi verpakt haak was drie dagen later in onze brievenbus, Ik raad zeker deze website aan ! Michel (Charleroi-BE)

Citruspers
We hadden een kapotte perskop van de citruspers. Kan gebeuren. Een mailtje en direct opgelost. Niks geen gedoe. Klasse!!!

Top oplossing!!!!
Top oplossing!!!!
Ik had bij Blokker.nl een eierkoker besteld en betaald.
DHL geeft aan dat hij afgeleverd is.
Niets ontvangen.
Aan Blokker gemailed, geen reactie. Wel geven zij aan dat ik moet reclameren bij Tristar.
Ik vind dat onzin omdat ik bij Blokker koop en betaal.
Gebeld met Blokker en situatie uitgelegd.
Ze gaan het uitzoeken is de reactie..
Helaas weer weken niets.
Nu met Tristar contact gezocht per e-mail en direct volgende dag reactie met daarin de positieve opmerking dat ze hem gewoon nog een keer na gaan leveren.
Tevens vraagt Tristar op welk adres of op een ander adres.
Ik heb daar op gereageerd en een ander adres opgegeven.
Nu weer email ontvangen dat ze het zo gaan uitvoeren.
Hij is nog niet binnen maar ik ben nu al superblij met de reactie.
TOP TRISTAR !!!!

Svar fra Tristar
Ik had 01-11-2024 iets besteld bij…
Ik had 01-11-2024 iets besteld bij Tristar
en nu zie ik bij mijn account mijn order niet meer staan. Ook als ik het ordernr invul verschijnt er niets. Mijn account is wel nog actief, Het lijkt alsof het oplichterij is.
Vanochtend kreeg ik nog een antwoord op mijn vraag wanneer mijn order verstuurd was, ze zeiden dat die vandaag verstuurd word. en dan gebeurd er dit. Niet normaal!!
Update!
Ik had dit gemeld bij Smartwaresgroup.com
Dit was hun antwoord:
'zodra de bestelling door ons magazijn is verwerkt, is deze niet meer zichtbaar in de weergave op de website' Belachelijk want op de site van Tristar staat dat je de status altijd kunt volgen.
Vandaag word de bestelling wel bezorgd gelukkig!

Achicoria pura.
Es curioso, que existan personas y grupos que creen empresas, para posteriormente hacerlas quebrar.
Smartwares, empresa radicada en Países Bajos, es un claro ejemplo, Tristar, Princess, etc del mismo palo, igual de incapaces, informales, inoperativos, poco serios, y por lo tanto una empresa que tic...tac... no tardará en palmarla. (una más)
¿Detrás?.... Chinos al horizonte, y ese es el meollo.
Hay empresas buenas, regulares, malas, pésimas, y luego está la que nos ocupa.

Veiligheidsnorm niet in orde
Er klopt iets niet met de staafmixer, de veiligheid is naar mijn mening niet in orde, zeer gevaarlijk, heb met mijn vinger ertussen gezeten en heb gelukkig alleen maar 3 hechtingen aan over gehouden, had wel degelijk de top van mijn vinger kwijt kunnen zijn!!!!
Zeer gevaarlijk, roep dit product terug uit jullie gamma!!!
Mvg Charlotte Charles

Hebben wokpannetjes besteld
Hebben wokpannetjes besteld.
Na de betaling opeens uit het winkelwagentje
Geld weg en geen pannetjes.
Pure oplichting.
Zijn niet te bereiken.
G. Holtjer

Svar fra Tristar
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.