Bestelling geplaatst op 24 april en op heden 18 mei nog steeds niets mogen ontvangen. Hebben een .BE & .NL website maar hun hoofdzetel zit blijkbaar in Hong Kong? Koop zeker niets via deze dropshipper... Vis mer
Se hva andre synes
De kwaliteit van het gekochte product voldoet aan de verwachtingen. Enige minpuntje was de toch wel lange leveringstermijn. Maar misschien heb ik die info gemist bij het bestellen. Toen ik er uiteind... Vis mer
Koop hier niks oplichters hele loesje antwoorden krijg je als je iets wil retourneren mag je t niet weigeren maar moet je t aanpakken en zelf retour brengen naar n post punt omdat t anders naar 1 of a... Vis mer
Selskapet har svart
De schoenen orthoguard zijn heel confortable en warm. Ik Ben tevreden ermee. Jammer heb ik niet de mannen en vrouwenmodellen prezies vergelijken. Ik Ben op zoek naar een bredere schoen maar er zij... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Artikel besteld
Artikel besteld.
Het is prul en veel te duur!
Je wordt opgelicht!!!
Terugsturen om je bedrag terug te krijgen kan.....naar China!!
Dan zijn de kosten zo hoog, dat je er maar beter vanaf kunt zien!!
Koop hier nóóit iets, mensen!!!
Ze zijn nog niet 1 ster waard!!
Update 13-01-2025;
Niet verwacht maar inmiddels geld teruggestort gekregen.
Eind goed, al goed.
N

Foto kaars
Had een foto kaars besteld en geleverd zoals beloofd was, heel blij mee
2 december boekstempel besteld
2 december boekstempel besteld. Tot op heden niets ontvangen en geen verandering in de track and trace. Vele mails gestuurd maar steeds hetzelfde antwoord. "Onze excuses, we doen ons best, pakket komt er snel aan , etc etc. Inmiddels 50% van de aanschaf retour ontvangen. Maar daar heb ik niets aan. De stempel was voor m'n dochter die 10 januari voor een jaar naar Amerika gaat.
Lees al meerdere negatieve reviews over Trenday inzake de boekstempel. En allemaal dezelfde reactie van Trenday. En slechte ervaring.
Trenday --> bestel daar niets
Update 9-1-2025: pakket is bezorgd.

Svar fra trenday
Eerst had ik bang dat een nepsite was…
Eerst had ik bang dat een nepsite was omdat ik wat langer moest wachten op mijn kaarsen maar ik moet zeggen was wachten waard . Echt super content van resultaat !!!! Echt aanrader . Geen woorden voor . Had tranen in de ogen hoe mooi gemaakt. Fantastisch.
Bestelling (nog) niet geleverd en geen communicatie
Ik bestelde 28 november een boekstempel maar kreeg tot op de dag vandaag nog niets geleverd. Na een keer contact opgenomen te hebben via Instagram kreeg ik de boodschap dat wegens drukte een aantal pakjes vertraging hadden en dat ze me op de hoogte gingen houden maar hier hoorde ik nooit iets terug van. Ik contacteerde ze nog twee keer via Instagram maar tevergeefs. Geen idee of het pakket nog aankomt en indien niet, of ik een terugbetaling kan verwachten.

Svar fra trenday
De schoenen zijn perfect.
De schoenen zijn perfect.
Alleen duurde het erg lang voor ik de schoenen ontving
9 december iets besteld en nog niets ontvangen
9 december iets besteld en nu op 7 nog niets ontvangen. Op de status staat nog steeds bestelling verwerkt. Wel geld kwijt en niets ontvangen, nooit meer jets bestellen bij trenday.

Fijne wandelschoenen
Fijne wandelschoenen, lekker zacht en een mooie kleur.
heb er al al veel kilometers heerlijk met mijn hond meegelopen. Ze blijven mooi.
Snelle levering en kleinzoon was blij…
Snelle levering en kleinzoon was blij met de voetballamp.
Leuke poezenpantoffels gekocht!
Leuke poezenpantoffels gekocht!
Behoorlijk snelle levering desondanks aangekocht in de kerstperiode en was een schot in de roos!
Prima service en snelle levering
Prima service en snelle levering, en goede kwaliteit van het product.
Zeer correcte behandeling van order
Zeer correcte behandeling van order. Snel en professioneel. Product is van top kwaliteit, net zoals aangeprezen . Zal zeker nog meer bestellen ! Een aanrader
Prachtig kattenspeeltje besteld
Prachtig kattenspeeltje besteld. Goede kwaliteit en prijs. Heel blij mee
Superleuke poeze sloffen
Superleuke poeze sloffen, mijn dochter is er helemaal weg van, kwalitatief ook zeer goed, en nergens anders te krijgen. Bezorging zou iets sneller moeten kunnen,
Om dat het netjes is geregeld met de…
Om dat het netjes is geregeld met de besteling die niet was gekomewn maar wel betaald was en nu heb ik zaterdag als nog de schoenen gehad dank jullie wqel hier vvo0r groetjes Christina Roekamp
Mijn man is zo blij met zijn nieuwe schoen,ze zitten en lopen heerlijk.We vinden dat een ieder bij jullie moeten bestellen want jullie zijn een topbedrijf.
Omdat jullie de sneekers van mijn man zo snel hebben geleverd,een nette verpakking om de schoenendoos heen.een nette bezorger bracht de schoenen.
Leuke boekstempel gekocht
Leuke boekstempel gekocht. Heel goede kwaliteit in een stevige uitvoering. Deze stempel zit mooi in een doosje verpakt.
Kwaliteit voor een mooie prijs!
Massage apparaat
Ik had een massage apparaat besteld, eenmaal binnen ontbrak er een onderdeel, ik heb direct contact opgenomen en kreeg direct een nieuwe toegestuurd. Top service
Kreeg prima loopschoenen toegestuurd
Kreeg prima loopschoenen toegestuurd. Lopen lekker, mt 39, mijn eigen maat zit perfect. Mijn zooltjes , voor wat meer steun, levert gaan problemen op, wel meer comfort. Fijne schoen!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.