Dropshipping rett fra…
Dropshipping rett fra ebay/wish/aliexpress.. Veldig lang leveringstid, helt håpløst. Dette blir ikke opplyst om.
HiEnd HiFi Hi-Fi bilstereo bilunderholdning Bluetooth iPod iPhone iPad dørpaneler høyttalerpaneler Handsfree håndfri bil Baksete LCD DVD-spiller GPS retrosound navi antenne USB SD kortleser ryggekamera bmw mercedes opel ford subaru peugeot toyota vw DAB
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Useriøs selger. Hyggelig når man bestiller å helt til man har betalt. Da blokkerer han tlf.nr man ringer fra å svarer ikke på mail.
Simpel svindler å meget useriøs. Styr unna denne person å nettsiden
Useriøst. Altfor lang ventetid, her er det lurt og bruke ebay på egenhånd. Sparer mye penger på det.
Dette firmaet driver med det som kalles svindel. Har du for mye penger, send de heller til en hjelpeorganisasjon. Der får du heller ikke noen varer, og du heller ikke noe mer til pengene dine.
Styr unna! Fikk etter lang tid tilbake pengene mine fra PayPal etter å ha opprettet sak mot ham. Kjeltring, rett og slett!
Styr unna! Har fått noen få varer, men slett ikke alt og dette er 15 måneder siden. Så for din egen del, la være å handle her.
Bestilte spoiler til bilen i mai 2020. Har enda ikke fått varen, de svarer ikke på mail eller telefon. Avbestilte varen etter 1 mnd, de sa det var greit og at jeg skulle få tilbake pengene. Etter det svarte de ikke. Useriøst firma!
Useriøst firma, lang leveringstid, feil vare, svarer verken på mail eller telefon!
Hvis du ikke greier å bestille varer på ebay/aliexpress fra Kina selv, så tar gjerne transmedia.no seg betalt for å gjøre det for deg. Trodde jeg bestilte fra Norge og at leveringstiden skulle være rask, men tok ca. en mnd før pakken kom, da alt de egentlig gjør er å bestilte deler på nett for deg som så sendes til deg fra Kina.
Delene jeg fikk stemte heller ikke med det jeg bestilte og var av dårlig kvalitet.
De fremstiller seg selv som en egen norsk nettbutikk, men i praksis tar de seg bare godt betalt for å bestille billige deler fra Kina for deg. I tillegg tar seg betalt for det jeg trodde skulle være norsk "frakt" når de ikke sender selv og dette som regel er gratis fra Kina. Styr unna..!
Fikk aldri vara æ bestillte for over et halvt år sia, svindel svindel svindel!
Anbefaler ingen å kjøpe av dette firmaet. Det er en som driver det alene på kveldstid av og til. Svarer aldri på email, meldinger eller telefon. Fikk tilsendt feil vare, nå har det gått snart 1 år, har trua vedkommende med å ta det videre uten at det har påvirket situsjonen. Viser seg at vedkommende har mange saker på seg, spar deg for bryet. Bruk heller noen kroner ekstra hos et annet firma. Ikke gjør samme feilen som meg
Bestilt et ryggekamera og fikk estimert levering innen i dager. 1,5 måned gikk uten å høre noe. Sendte mail og spurte hvor det ble av den og varen ble sendt samme dagen... Useriøse greier
Useriøs nettbutikk. Sender ikke varene man har betalt for.Svarer ikke på mail og svarer ikke på sms. Etter 6 uker fikk jeg pengene tilbake via paypal. Anbefaler ikke Langhus lyd (transmedia).
Arrogant og useriøs eier. Hold dere lang unna! Betaler ikke tilbake penger selv om han lover dyrt og hellig at han har 3 mnd full returett og pengene tilbake.
Jeg sendt epost og purret flere ganger, men får bare tilbake dårlige unnskyldninger, arogante og belærende svar om hvor dyktig han er, og hva jeg gjør feil.
Kringlebotten har lovet å betale tilbake penger for returnert vare flere ganger, men ingenting skjer.
Denne butikken eies og drives av en useriøs aktør som man bør holde seg langt unna.
styr langt unna, lover og lyger på leveringstid, kverulerer på mail de gangene han gidder å svare, tar ikke telefon, ringte inn til forbrukerrådet og måtte levere inn politianmeldelse, nekter å returnere penger. har over 10 talls saker inne på forbrukerådet, at han taperen her fremdeles får styre butikk på nett, er for meg et under.
lover mye mere enn hva som kan holdes, i forhold til leveringsdato , ikke tilgjengelig på telefon, ringte opp to ganger uten og få svar og ikke noe tilbakemeldinger på hva jeg lurte på