Tranderup VVS Anmeldelser 7

3,4

Middels

TrustScore 3.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ægte kundeservice

Vi oplevede en lækage på et vandrør i vores sommerhus og kontaktede straks vores forsikringsselskab. De henviste til Tranderup VVS og oplyste, at vi ville blive kontaktet – og det blev vi hurtigt.

Kort efter ringede Martin, som fortalte, at en kollega kunne være hos os inden for en time, da han allerede var i området. Og ganske rigtigt – præcis en time senere stod han klar og gik straks i gang med at undersøge og udbedre problemet.

Det er, hvad jeg kalder ægte god kundeservice: hurtig respons, god kommunikation og effektiv handling. En oplevelse, som mange virksomheder kunne lære noget af.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Tranderup VVS.

10. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårligt vvs arbejdeDet dårligste arbejde- jordvarmeanlæg…

Det dårligste arbejde- jordvarmeanlæg totalt forkert monteret - glemte filtre - ingen returbrønd- slanger ikke monteret dybt nok- 4 ringbind hos Vølund med fejlreporter, har fyldt dullerbej i slangerne for at dække utæthed- resultat! Det hele er smadret.
Vvs installationer i huset helt forkert monteret - gulvvarme, cooker, you name it!! 12 års kamp med dårligt arbejde- det har kostet dyrt.
Martin Tranderup er et sødt menneske- men det er ikke nok.

26. mai 2025

Skuffende!

Vi er igang med en større forsikringsskade og har i den forbindelse stiftet bekendtskab med Tranderup VVS og vi er simpelthen så skuffet over deres mangel på faglighed samt generel opførsel.
Vi har haft et rigtigt dårligt indtryk allerede ved første dag:
- De aftaler der blev lavet, blev ikke overholdt. Der har været konstante forsinkelser uden de selv har taget kontakt og informeret os om det. Flere telefonopkald til Martin, som skulle følge op på ting, men som ikke vendte tilbage. Igen har vi været nødt til at kontakte ham op til flere gange, for at få besked. Senest i dag hvor vi skal ringe og høre angående status, nævner han en mulig dato for næste step. Uprofessionelt.
- VVS'er Mads er dukket op flere gange uanmeldt og uden så meget som at banke på og sige hverken hej eller farvel.
- VVS'er Mads har vadet ind i vores bolig, igennem køkken og stue MED beskidte arbejdsssko på. Chokerende!
- VVS'er Mads har flere gange forladt vores adresse uden at rydde op efter sig. Jeg har samlet skraldesæk og isolering op efter ham. Hans generelle måde at arbejde på er klodset og det bærer tydeligt præg af, at han gerne vil have det overstået hurtigst muligt.
- VVS'er Mads glemte at lukke for vandet, da mureren skulle komme og banke gulvet op, hvilket resulterede i et større springvand og forsinkede arbejdet for mureren.
Han måtte derfor tilkaldes akut.

Arbejdet der er lavet har været tåkrummende og jeg er ærlig talt glad for, at vi trods alt ved lidt om, hvordan udfaldet skal se ud.

Det nyeste problem er nu, at Mads i mandags d. 5/2-24 har lagt gulvvarmeslanger i vores badeværelse og bryggers, som har i alt 3 tydelige knæk! Det vil vi selvfølgelig ikke finde os i og vil have lavet det hele om. Mads har den frækhed at ringe til os og afvise, at de knæk i hvert fald ikke var der, da han kørte. Hvilket for os føles som en stor anklage mod os. Vores forsikringsselskab bakker os heldigvis op og er enige i, at det skal laves helt om. Martin og Mads mener dog at det kan fikses ved at lave samlinger. Det kommer så ikke til at ske. Desuden har han glemt at lægge flere meter slange. Ikke noget med at sikre sig, at han lægger slangerne de rigtige steder. Nej.. Det skal gå stærkt og går den, så går den. Men det gør den så ikke hér.
Fejl sker og kan opstå for os alle. Men der er ingen tvivl om, at han har set og vidst besked om knækkene. Hvis ikke, så skal han vist tilbage på skolebænken. Det er regel #1.

Ingen stjerner herfra og absolut 0 anbefalinger. Ikke et firma, som går op i kvalitet og almen respekt.
Vi glæder os til det forhåbentlig er sidste gang, de skal sætte deres ben på vores matrikel på mandag. Hvis VVS'eren dog ellers kommer.

5. februar 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

tanderup skulle lave skjult rørskade.

tanderup skulle lave skjult rørskade.
De kommer så og afmontere toilet m.m og anbefaler at jeg køber et nyt toilet, de vil monter, man siger så ikke at det skal være samme mærke.

Efter gulvet er genetableret kommer en ekstrem sur og tvær vvs mand så og konstaterer at det ikke er samme mærke, og er møg sur og spørger om hvorfor f..... han skulle komme, for nu skulle han hjem efter stumper.

Han lover så at komme mandag og sætte det op.

Mandag morgen ringer min telefon det er fra tanderup der fortæller at han var syg og ikke kom, jeg spørger så om de havde en anden, men det havde de ikke.
Jeg bliver negativ og siger det kan ikke være rigtigt, nu har vi haft toilet vogn siden oktober og den er møg kold, så vil gerne have det færdigt.

Jeg får fat i min forsikring som så tager affære, de ringer tilbage til mig og fortæller så at der ville komme en anden vvs mand om tirsdagen.

Jeg ringer til min forloved og fortæller det, hun siger så at han var kommet, møg sur som sidst, og havde skældt min forloved ud om hvorfor vi havde ringet når han var syg.
Det havde vi så heller ikke.

Han skal være glad for jeg ikke var hjemme så havde jeg taget ham i hoved og r.. og kylet ham ud.

Nå men den klamphugger monter så vores gamle toilet som nu er skadet af frost og piv utæt, så jeg må selv montere mit nye toilet.
Jeg har også snakket med flere vvs installatør som siger tanderup er et klamphugger firma.

Jeg har også snakket med min forsikring, som er alka at hvis det sker igen skal de ikke sende nogle folk fra tanderup, og de burde stoppe deres samarbejde med dem.
Jeg vil ikke anbefale nogen at bruge tanderup det er de værste møg sure folk der behandler folk dårligt og laver det værste møg arbejde, de er nogle klamphugger hele bundtet, med usandsynlig dårlig opførelse.
Dette firma burde lukkes øjeblikket.

18. desember 2022

Forsikringsskade

Har haft besøg af Tranderup VVS i forbindelse med en forsikrings sag.
Fik dårlig rådgivning og benægtelse af at der var en skade, i skjulte rør.
Da jeg efterfølgende selv banker gulv ud, for at undersøge sagen.
Finder jeg selv et læk og mange rustne rør til følge.
Så hvis i får besøg af Tranderup VVS, så tro ikke på alt hvad de siger, og undersøg selv sagen.

16. august 2022
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fleksibel VVSèr der laver et godt håndværk

*Opdateret d 26.01.20 (Fra 3 til 4 stjerner)
Har fortsat mit samarbejde med Tranderup siden nedenstående anmeldelse og den primærer årsag til jeg nu vælger at sætte antallet af stjerner op igen er hans serviceniveau på telefonen. Kunne dog stadig godt tænke mig lidt hurtige response og udrykning på mine opgaver men 4 stjerner viser jo et overordnet tilfreds samarbejde.

*Opdateret d 20.06.18 (Fra 4 til 3 stjerner)
Årsagen er ridser i samarbejdet og en telefon samtale jeg holder imellem Tranderup og mig selv. Vil gerne tro på jeg igen kan give 4 eller 5 stjerner i fremtiden men lige pt er samarbejdet middelmådigt.

*Opdateret d 28.12.16
Kan kun bekræfte at Tranderup levere en fin service. Eksemplet herunder er ikke enestående ligesom de er (primært Martin, indehaver) introduceret til flere af mine bekendtskaber med samme positive resultat.
Eksempel: Træpille fyr er gået ud i løbet af natten fordi vi har glemt at fylde piller på. Jeg ringer til ham kl 07.00 da fyret er nyt og jeg har brug for hjælp til genstart (elektronik og fysiske stumper) Han fortæller dog at kva alarmen der genereres ifm overvågningen stod han allerede på adressen. Fanme iorden!

Tranderup VVS har lavet noget arbejde for mig ifm en forsikringsskade. På trods af nogle interne stridigheder der gav projektet en lidt længere "levetid" end vi måtte ønske os var de gode til at informere og guide efterfølgende i brug af løsningen. Håber på et langvarigt samarbejde da der er langt i mellem snapsene når det kommer til gode, troværdige håndværkere :)

12. september 2016
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv