Xn Trpillershoppen Ylb Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har handlet hos Træpillershoppen.dk op til flere gange, og må bare sige kvaliteten skuffer aldrig! Træpillerne brænder længe og giver rigtig god varme! Servicen er dog der hvor Træpillershoppen... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Værste oplevelse. Bestilte træpiller den 24-11 med levering senest tirsdag den 3 december. Har kontaktet dem flere gange på telefon. Blev enten afvist eller fik en SMS fra dem om de kunne ringe tilb... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

KØB IKKE HOS TRÆPILLESHOPPEN, læs dette først! Har bestilt 2 tårne brænde i marts, beløbet er trukket men vi har kun modtaget 1 tårn endda 1 måned efter aftale. Forsøgte at annullere aftalen, men... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

4 anmeldelser i de siste 12 månedene

Har kun godt at sige

Har kun godt at sige. bestilte et helt træk og fik dem leveret som aftalt og god tillid fra sælger. Hvor vi aftalte at betalingen faldt når lastbilen holdte hjemme på min adr det kalder jeg god service

18. desember 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bestilte træpiller den 25-11 men har…

Bestilte træpiller den 25-11 men har ikke modtaget noget endnu. Har kontaktet dem flere gange på telefon. Blev enten afvist eller fik en SMS fra dem om de kunne ringe tilbage. De svarer enten ikke eller kun på halvdelen af hvad man spørger om, men kun på sms…. Det er ikke muligt at få telefonisk kontakt og e-mail bliver heller ikke besvaret. Har opgivet at få træpiller derfra og bestilt et andet sted. Kan absolut ikke anbefale at købe derfra - det virker som et meget mistænkeligt firma!!!
Desuden har de nu blokeret mit telefonnummer, så jeg ikke kan ringe mere til dem …har testet via andet nummer og det kan godt ringe op, men stadig ingen kontakt!

5. desember 2024

Værste oplevelse

Værste oplevelse.
Bestilte træpiller den 24-11 med levering senest tirsdag den 3 december. Har kontaktet dem flere gange på telefon. Blev enten afvist eller fik en SMS fra dem om de kunne ringe tilbage. De svarer enten ikke eller kun på halvdelen af hvad man spørger om. Har opgivet at få træpiller derfra og bestilt et andet sted. Kan absolut ikke anbefale at købe derfra.

24. november 2024

nemt og smertefrit 😊

Bestillingen gik nemt og smertefrit, leveringen var hurtig, og produkterne blev stillet direkte i carporten. Prisen var desuden meget rimelig!

8. november 2024

Super pålidelig

Super pålidelig, konge service hurtig tilbage melding vedrøre spørgsmål osv. 100% tilfreds 😊👍🏻

4. november 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har handlet hos Træpillershoppen.dk…

Jeg har handlet hos Træpillershoppen.dk i flere år nu, og kvaliteten skuffer aldrig! Træpillerne brænder utroligt godt og giver masser af varme, som varer længe. Leveringen har altid været hurtig og præcis, og jeg føler virkelig, at de går op i kundetilfredshed. Har prøvet flere forskellige mærker, men vender altid tilbage til Træpillershoppen. Kan varmt anbefales!

1. november 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bestilte træpiller 3/9 med levering…

Bestilte træpiller 3/9 med levering inden 7 hverdage efter 7 dage intet modtaget rykkede og fik svaret at de arbejde på det. Efter 3 uger måtte jeg købe andet sted og resavationen på betalingen udløb. Efter 7 uger ville de levere jeg afviste da jeg havde fået alligevel trak de pengene dagen efter. Har gjort indsigelser de lovede at tilbagebetale dem dagen efter, det har de så ikke gjort endnu. Så har gjort indsigelser gennem min bank. Kan ikke anbefale at handle hos dem de sælger varer de ikke har på lager og ikke kan levere derefter bruger de dine penge som kassekredit hvad bilder de sig ind

26. oktober 2024

Fantastisk produkt!

Jeg har handlet hos Træpillershoppen.dk flere gange, og det har altid været en fornøjelse! Deres træpiller brænder fantastisk godt, og leveringen er altid hurtig og problemfri. Tak for god service og kvalitet – jeg vender helt sikkert tilbage!

1. oktober 2024

Vanvittig god service

Vanvittig god service! Hurtig levering og fantastisk respons fra kundeservice.

Jeg havde et par spørgsmål til min ordre, som blev besvaret med det samme.

Og som en ekstra bonus var træpillerne også til en virkelig god pris.

1. oktober 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk service og lynhurtig…

Fantastisk service og lynhurtig levering!
Jeg bestilte træpiller, og de blev leveret utrolig hurtigt. Hele bestillingsprocessen var nem og problemfri, og kvaliteten af træpillerne er i top. Jeg handler helt sikkert her igen!

7. oktober 2024

Fup firma

Efter en besværlig kommunikation med firmaet fik jeg endelig en ordrebekræftelse på 26 paller træpiller.
Efter 2 mdr opgav jeg, der kom aldrig træpiller
Hele tiden nye historier om fortoldning

Handler aldrig der igen
Kan ikke anbefale til nogen virkelig utroværdig

7. oktober 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv