Fantastisk estetisk “kiosk” i hjertet af Frederiksberg, med et super lækkert mix af ind- og udenlandske brands i alle kategorier indenfor fashion, på et virkeligt højt niveau. Derudover drengenes se... Vis mer

Kender du også godt det med, at du skal finde den perfekte gave til din mand eller din fætter, men det er bare aldrig ligeså nemt i praksis som i teorien? Her er Townsfolk altid min redning. Jeg oplev... Vis mer

1. Herreklesbutikk
  2. Klesbutikk
  3. Butikk for yttertøy
  4. Skobutikk
  5. Solbrillebutikk
  6. T-skjortebutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Townsfolk startede som en fysik butik på Frederiksberg, hvor du kan købe tøj til mænd. I vores butik kan du finde et bredt sortiment af jeans fra Won Hundred, sneakers fra Karhu og Garment Project samt solbriller fra Monokel. Vi har nøje udvalgt forskellige brands, som vi mener, kan klæde manden bedst muligt på, og være med til at skabe din helt personlige stil. Er du til prints og skjorter, som kan noget ud over det sædvanlige, vil vi foreslå, at du kigger nærmere på Libertine-Libertine eller Our Legacy. Er du mere til et sporty- og street look vil Stussy og Soulland helt sikkert falde i din smag. Til de grå regnvejsdage, kan du selvfølgelig også finde de bedste regnjakker fra Stutterheim i vores butik på Frederiksberg. Har du mere brug for en afdæmpet t-shirt eller sweater vil vi foreslå Norse Projects eller Universal Works, som tilbyde nogle fantastiske snit på deres jakker. Tag endelig et kig på vores webshop, eller kom forbi vores butik på Frederiksberg - så hjælper vi dig gerne med at finde det helt rigtige tøj til dig. I 2018 begyndte vi også at designe vores egen tøjkollektion til mænd. Designet er inspireret af livet i en storby, hvor specielt København er en stor inspirationskilde. Designeren bag Townsfolk, Jonas Sand Kristensen, oplevede ofte, at han manglede nogle styles i sin garderobe. Det blev startskudet til Townsfolk, hvor han fokuserer på valget af materialer, der ofte er noget ud over det sædvanlige. Køb tøj til mænd fra Townsfolk her.

4,3

Enestående

RETUR - uden penge!!!!

Jeg har returneret en vare i februar og også modtaget kvittering for modtagelsen! Det eneste jeg ikke har fået: pengene retur! Sindsyg dårlig oplevelse! Der er desværre ingen telefonisk kontakt ("nummeret eksisterer ikke") og jeg får intet svar på mine henvendelser på mail! Derfor: køb aldrig noget på Townsfolk eller Consil. OG så vil jeg gerne have mine penge nu!

29. mars 2021

Townsfolk er kanon fedt tøj!

Elsker Townsfolk! Super lækkert tøj til herrer! Mega ærgerligt deres butik måtte lukke, da de helt klart bidrager med gode ting til dansk mode. Det er en skam at flere ikke støtter suveræne virksomheder som denne der er drevet med passion og kærlighed, fremfor H&M og alle de andre masse producerende kæder. Støt Townsfolk! Det holder.

14. mars 2021

Havde købt over nettet

Havde købt over nettet, og skulle hente varen i butikken. Der blev jeg mødt af 2 serviceminded i butikken. De havde et smil på og jeg kunne mærke et højt service niveau. Selvom butikken kørte på sidste vers. Behagelig oplevelse 😉

14. november 2020

Super service

Endnu engang en super service selv via nettet, god kvalitet og en dejlig personlig hilsen.
Glæder mig til butikken åbner igen.

17. april 2020