Super service😃👍 Kæmpe ros for deres hjælpsomhed med net-handlen. Jeg skrev til dem ang. en ønsket style og str, som var udsolgt. Men, jeg blev senere kontaktet: Ejeren havde på en fridag, kontaktet... Vis mer
Superhurtig levering og bundærlig service. Jeg købte en sweater, som umiddelbart ikke så ud til at være på tilbud. Efterfølgende fik jeg en sød mail fra Buur-Samsøe om, at der måtte have været en nis... Vis mer
Super hurtig service: en vare, jeg havde bestil og modtaget, var for stor. Buur Samsø var hurtig behjælpelig med info om mindre størrelse. Jeg returnerede varen. Samme dag som Buur Samsø modtog returv... Vis mer
Blev ringet op af butikken, da de ved pakning af min ordre havde opdaget en mindre fejl ved én af varerne. Vi fandt en løsning, og ordren blev sendt samme dag. Virkelig god og tillidsskabende service.... Vis mer
Velkommen til Buur Samsø - mode, beauty og indretning. Vi forhandler flere forskellige lækre danske mærker som fx Mos Mosh, MASAI, Part Two, Sibin Linnebjerg, Project AJ117, Copenhagen, Co’couture, Rue de femme, Gorridsen, m.fl. Fodtøj og accessories har vi også styr på med mærkerne Pavement og Woden, samt Depeche, Enamel, Pernille Corydon og BeckSöndergaard. Indenfor beauty finder du både skønne produkter fra danske Meraki, men også økologisk og naturlig hudpleje fra Evolve Beauty. Vi har også en masse fine ting til boligen bl.a. flotte, farverige puder og toilettasker fra Habiba, smukke dekorative vaser, potter, keramik og andet fra House Doctor, Nordal og Bloomingville. Foruden vores webshop, så har vi også en skøn butik og kaffebar på Samsø. Vi holder åbent hele året rundt, både på webshoppen og i vores butik på Samsø. Tøv aldrig med at kontakte os - Ring eller skriv en mail, vi vil altid gerne hjælpe.
Langgade 3, 8305, Samsø, Danmark
Flot udvalg og altid super betjening.
God og transparent service, og super hurtig levering 💪
Altid hurtig og god betjening på nethandel. Ingen problemer ved returnering.
Dejlig fysisk butik med god venlig betjening.
Fantastisk god service og god kontakt til sælger. Hurtig levering og vil absolut handle der igen
Super hurtig og nem levering. Jeg kan varmt anbefale at handle med forretningen
Super hurtig til at levere fra webshoppen og fint produkt. Håber jeg kan nå forbi butikken en dag.
Super hurtig levering og nem returnering! Efter kun 5 dage fra bestilling havde jeg allerede nået at bytte og få en størrelse større! Kan varmt anbefales!!
Hurtig fra køb til levering, gnidningsfrit og lækker vare 😊
Meget god service. Hurtig levering ,helt sikkert et sted jeg vil købe igen.
Jeg havde en rigtig god oplevelse, varen var som beskrevet og pakken kom hurtigt,og var pakket forsvarligt ind.
Kan varmt anbefales.
Hurtig ekspedition. Jeg kommer igen
Købte en fin Co’couture kjole og det kom mega hurtig 🥰
Jeg havde en rigtig god oplevelse at købe hos Buur Samsø,varene var som beskrevet og pakken kom hurtigt,og var pakket forsvarligt ind.kan varmt anbefales.
Super hurtig levering af min lækre strik.
Bedste anbefaling, hurtig levering.

Svar fra Buur Samsø