Supper klantenservice, wist niet meteen welk model bij mijn auto past en had heel snel een antwoord. Product is topkwaliteit, echte aanrader !
Se hva andre synes
Positieve reviews zijn zeker terecht. DS3 led lampen voor mij audi q5 besteld. Snel geleverd en zijn degelijke lampen van volledig aluminium behuizing. Letterlijk plug en play en paste perfect. Giste... Vis mer
Selskapet har svart
Goede kwaliteit ledlampen aangeschaft bij topledverlichting.nl! Dit ging eraan vooraf. Door een verkeerd advies door webshop Winparts twee maal bij garage gestaan omdat DS1 werd geadviseerd op mijn... Vis mer
Selskapet har svart
Ik bestelde via Bol.com in januari bij topledverlichting een setje led lampen tbv kentekenplaat verlichting. Na zo’n 11 maanden geven beide lampen ongeveer tegelijk de geest. Contact opgenomen en mi... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Welkom bij TopLEDverlichting.nl, dé webshop op het gebied van led-verlichting voor gemotoriseerde voertuigen zoals auto's, motoren en scooters. Maar ook voor slimme LED verlichting voor in en om het huis bent u bij ons bij aan het juiste adres. U kunt bij ons achteraf betalen met Klarna zonder extra kosten! TopLEDverlichting.nl streeft naar de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, de snelste levering en de beste service. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.
Kontaktopplysninger
Polkampen 10 (geen bezoekadres), 3751JC, Utrecht, Nederland
- 0653489555
- info@topledverlichting.nl
- topledverlichting.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
TopWebWinkel
Duidelijke webwinkel, goede prijzen, makkelijk bestellen, snelle reacties via WhatsApp. Dankzij een servercrash kwamen de lampen een dag later, goed verpakt. Geweldig licht, blij mee.

Svar fra Topledverlichting
Goed verpakt en snelle levering.

Svar fra Topledverlichting
Super snelle levering en goede…
Super snelle levering en goede kwaliteit producten super tevreden!

Svar fra Topledverlichting
T20 LED met canbus besteld voor Mazda 3…
T20 LED met canbus besteld voor Mazda 3 (2020 model). Lampjes doen het. Ze zijn z.s.m. opgestuurd (vertraging bij PostNL).
Wel verzendkosten voor pakketlevering, zat echter in een enveloppe (pakket werd aangemeld als 38x7x53 met 830gr.)
Looks van de lampjes, wanneer ze uit staat en wel zichtbaar zijn, zijn niet heel strak; behoorlijk basic zelfs. Doen kwetsbaar aan hierdoor en lijken iets minder fel dan mijn oude lampjes.
Financiele motivatie voor het schrijven van een review, ik weet nog niet wat ik daar van vind.
Kijken hoe lang de lampjes het volhouden.
TLV19134039

TOP(led)verlichting! 😃
Inmiddels, voor zowel mijn eigen auto als die van mijn vrouw, voorzien van LED verlichting van Top Ledverlichting! Prima kwaliteit, en eerste klas advies! Heb je een vraag? Dan wordt die (bijna) 7 dagen per week professioneel beantwoord. Echt Top!(Ledverlichting ;-)

Top zaak
Altijd snelle levering en goede kwaliteit producten

Autolak stift gekocht
Autolak stift gekocht. Was volkomen vergomd, echt niets meer mee te beginnen. Contact gelegd met Top Ledverlichting en zij hebben dit naar volle tevredenheid opgelost. Goede Service!

Svar fra Topledverlichting
Goede prijzen en snelle levering!
Goede prijzen en snelle levering!
140897-231879-RR

Svar fra Topledverlichting
Goede duidelijke Website met veel info…
Goede duidelijke Website met veel info over de eventuele problemen met de canbus.
Netjes en goed verpakt en bovenal op tijd verstuurd .
Ga zo door en ik kom zeker terug.
Bestelling #143229-2647-DV

Svar fra Topledverlichting
Snel geregeld en geleverd kwaliteit is god
Bestelling ging makkelijk, heel snel geleverd en product doet aan verwachting, goede prijs kwaliteit verhouding top bedrijf👍👍👍
143339-235879-KU

Svar fra Topledverlichting
Topservice en snelle levering!
Topservice en snelle levering!
Ik heb nu al vier setjes besteld en zijn nog steeds top!
Als ik weer een setje nodig heb zal ik ze zeker hier weer bestellen.
Met vriendelijke groet

Enorm goede service
Enorm goede service, nu al 5/6x een bestelling geplaatst en de service en kwaliteit is uitstekend. Kortom het juiste bedrijf om lampjes aan te schaffen!👍🏼👍🏼

Svar fra Topledverlichting
Fijn bedrijf met goede producten!
Makkelijk en vriendelijk contact via de app, goed advies dat je krijgt en kwalitatief goede lampen! Erg blij mee. Nu al 2 setjes lampen besteld.

Svar fra Topledverlichting
Er stond een video op internet waar het…
Er stond een video op internet waar het product informatie er hoe je het moest monteren.

Svar fra Topledverlichting
Supersnelle levering en het juiste…
Supersnelle levering en het juiste product geleverd.

Het is een TOP bedrijf
Het is een TOP bedrijf, zondags besteld en dinsdag in de brieven bus. En ik had een vraag aan hun ( heb ik gevraagd via Whatsapp) en kreeg binnen 2 minuten reactie terug. Super dit!!
bestelling: [128576-211544-WK]

Svar fra Topledverlichting
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.