1. Dameundertøysbutikk
  2. Dameklesbutikk

Gör som en av våra 18 000 kunder i Sverige och köp en korsett! Vi erbjuder hundratals olika Korsetter, Waist trainer och Raffset. Sveriges största utbud online! https://toplady.se/

3,5

Middels

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Oppdatering!

Oppdatering!! Jeg vil trekke tilbake den anmeldelsen jeg gjorde 5 september her på TopLady. Alt ordnet seg da hyggelige Nicklas ringte og sa at de hadde ordnet opp alt og faktura er nå slettet. Denne hendelsen var faktisk Bring Norge sin feil siden de ikke opplyste om toll til Sverige og min retur ble liggende i Tollen i Sverige. Tusen takk for at dere ordnet opp - jeg vil bestille mer fra dette nettstedet om jeg finner noe jeg trenger :) Tommel opp!

9. september 2022

Svar fra Toplady.se

Hej Tove! Tusen tack för ditt fina omdöme :) Du är jättevarmt välkommen till oss igen! Bara kul att få hjälpa till!

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Frekk og lite hyggelig. De ønsker egentlig ikke at du skal returnere varer og har gjort dette meget vanskelig! Nb!!! Bruker du deres reurblanketer koster det deg 149 kr. Vil jeg handle her igjen - NEI! Vil jeg anbefale deg å handle her? - Nope!!!

29. juli 2022

Hej Natacha!

Från NORGE är det dyrare än Sverige eftersom att vi behöver betala tull och tullavgifter, därav priset. DOCK är ju detta helt frivilligt! Du kan ju skicka med eget porto om du vill?

I Sverige är returen billigare och är även den helt frivillig. Eget porto fungerar toppen!

Nu har nu vi slutat med egna returetiketter i Norge så det är fritt fram att returnera som man själv önskar med eget porto och slipper därav betala 149 nok. för sin retur.

Tack för din feedback!

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice! Krever betaling for korsetter dem bekrefter å ha fått i retur og beskylder kunder for å ha brukt korsetter som kun er prøvd på!

Det at dem idet heletatt kan påstå at klær er brukt er så indirekte frekt når dem faktisk ikke er det. Men ser jo ut ifra anmeldelser her at jeg ikke er den eneste som blir behandlet dårlig.

Legger til at jeg har sendt dere flere mailer på at jeg ønsker bilder av korsettene. Men jeg får aldri noe svar ifra dere!

Oppdatering på anmeldelse. Festlig at dem først gidder å svare meg på mail etter jeg redigerte denne med å informere at dem ikke svarer på kundeservice.
Korsetten hadde litt hundehår på seg og støv. Dette var grunnlaget dems for at jeg hadde brukt den. Skjønner jeg tydeligvis dret meg ut når jeg mistet korsetten på gulvet under prøving. Nok en gang dårlig kundeservice.

Jeg ser også på bildet dem har sendt meg at vedsiden av korsetten ligger det en klesrulle for å fjerne hår ifra klær. Så regner med dem har til vane å fjerne hårene (i dette tilfellet hundehår) for så å selge korsetten jeg har måttet betale for vidre til en ny kunde. Svindel kaller jeg det.

28. mars 2022

Hej Tina og Stian!

Bilderna är skickade, kolla gärna så att de kom fram.

Hör gärna av dig till mig så ser vi till att lösa detta.

Allt gott!

Nicklas

De tar pakken i retur når den aldri…

De tar pakken i retur når den aldri ankom mottakerlandet. Det gir ikke mening. Dette ble bestilt den 08.02. Sier bare at de kan sende den tilbake når den kommer til lageret deres igjen. Dette var en valentinsgave og den kommer ikke uka valentinsdagen er en gang.
Ekstremt dårlig.
Ringte meg i dag og fikk ordnet slik at pakken(e) kommer. Bra kundeservice!

17. februar 2022
Vis anmeldelser på alle språk. (331 anmeldelser)