Tømrer Allan Thomsen ApS Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Informasjon om virksomheten

1. Tømrer/snekker

Skrevet av virksomheten

Jeg hedder Allan Skovrup Thomsen. Jeg er tømrerlærling og har firmaet Tømrer Allan Thomsen ApS. Jeg sætter en ære i at levere håndværk af højeste kvalitet og er meget pertentlig. Med min passion for godt håndværk og en stærk tro på vigtigheden af tillidsfulde kunderelationer, har jeg opbygget et ry som en pålidelig og kompetent tømrer og samarbejdspartner. Jeg har reserveret en weekend om måneden til, at udføre mindre tømreropgaver. Så kontakt mig og lad os få en snak om, hvad jeg kan hjælpe dig med. For at sikre, at du kan være tryg i vores samarbejde, har jeg tegnet en erhvervsforsikring som dækker skader, såfremt at dit inventar eller andet går i stykker. I 2022 sagde jeg mit lederjob op. Jeg havde været dagtilbudsleder i en årrække og have længe haft et ønske om, at forfølge en gammel drengedrøm. En drøm om at gå i lære som tømrer. Det var ret angstprovokerende, at forestille mig dette brancheskifte, som familiefar med kreditforeningslån og mange forpligtelser. Men på trods af stor usikkerhed, tog jeg chancen. Jeg har ikke fortrudt en eneste dag siden. Jeg elsker at udrette noget med mine hænder, se resultatet af mit arbejde, have mere mentalt overskud og være træt på den helt rigtige måde, når jeg kommer hjem. Træt på en fysisk måde og med positive tanker omkring veludført arbejde, jeg kan være stolt af. Som uddannet pædagog er jeg stadig vild med, at skabe gode relationer og at forventningsafstemme med kunder, således at resultatet af mit arbejde stemmer overens med kundernes forestillinger og drømme. Så skal du have udført en mindre tømreropgave og vil du støtte min spæde opstart som selvstændig tømrer, så tøv ikke med at kontakte mig.

Kontaktopplysninger

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vi sjekker anmeldelser

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har med glæde benyttet Allan til…

Vi har med glæde benyttet Allan til flere opgaver hos Fritidshjemmet Fuglsang. Allan har udskiftet en rådnet stolpe i et eksisterende skur, aflukket en carport med en fin skydedør, og udvidet vores garderobe med en hylde i samme stil som eksisterende garderobe.

Både de grove og fine detaljer, er udført til stor tilfredshed.

Allan er god til at forstå vores behov og bidrager med gode løsningsforslag, så opgaveløsningen bliver udført bedst muligt.

Allan sikre en god dialog inden, under og efter udførelsen. Meget værdsat!

Vi anbefaler med glæder Allan til potentielt nye kunder.

11. februar 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Logoen til Tømrer Allan Thomsen ApS

Svar fra Tømrer Allan Thomsen ApS

Kære Jacob.
Mange tak for din fine anmeldelse.
Som en af mine første kunder, er det dejligt at høre, I har haft en god oplevelse.
Det har været en fornøjelse, at udføre arbejde for jer og I er altid velkomne til at kontakte mig igen.
De bedste hilsner
Allan

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Allan emmer af grundighed og ro …

Allan emmer af grundighed og ro i sit arbejde. I min skæve lejlighed lavede han en skydedør med sikker hånd som på alle måder sidder perfekte og som den skal. Undervejs var han nysgerrig på mine eventuelle justeringer som han tilrettede med stor ekspertise.

Allan udviser stor respekt for det hjem han træder ind i og efterlader det rengjort for støv og andet affald.
Jeg vil til enhver tid bruge Allan igen. De bedste anbefalinger og 5 stjerner herfra.

3. februar 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Logoen til Tømrer Allan Thomsen ApS

Svar fra Tømrer Allan Thomsen ApS

Kære Stine
Tak for din flotte anmeldelse, den er jeg rigtig glad for!
Dejligt at du oplever den grundighed og ordenlighed, som jeg selv værdsætter at udøve.
Du ønskes en dejlig dag og du er altid velkommen til at kontakte mig en anden gang.
De bedste hilsner
Allan

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv