Chssolutions Anmeldelser

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

10 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vi sjekker anmeldelser

Opsætning af ladeboks

(Opsætning af ladeboks) 5 klare stjerner. Arbejdet blev udført til aftalt pris, nøjagtigt som ønsket og på den aftalte dato. Kan kun være 100% tilfreds

7. juli 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Meget professionel og tryg proces.

Meget professionelt og tryg proces.
Vi fik Simon og David fra CHS solutions til at hjælpe os med at ordne alle dele af vores elinstallationer i forbindelse med, at vi renoverede køkken. Det blev en lidt større opgave end vi havde forventet, men nu føler vi os meget trygge i, at det hele er sikkert og fungerer. De udfordringer, som opstod i processen, var de gode til at hjælpe os med at finde den rigtige løsning på.

3. mars 2026

Kompetente og ansvarligsfulde folk

Kompetente og ansvarligsfulde folk, der holder aftaler, som ikke er en selvfølge i branchen. Kvaliteten af arbejdet er høj, og der er en stærk tilgang til at løse problemer, hvilket man som både samarbejdspartner og kunde sætter stor pris på. Simon og hans folk får vores bedste anbefalinger

28. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

El i nyt toilet og badeværelse

CHSsolutions hjalp mig med at få etableret strøm til mit toilet under renoveringen. De påpegede desuden ulovlige elinstallationer og udbedrede dem hurtigt og forskriftsmæssigt. De var hurtige, professionelle og nemme at samarbejde med.

10. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super imødekommende og god service

Super imødekommende og god service - 10 ud af 10 stjerner. Leverer 100% på det aftalte arbejde og er meget meget vidende om alle problemstillinger ifbm balancering af load, optimering samt installation af flere Zaptec ladere på samme adresse. Derudover formidabel rådgivning om sol-energi-anlæg, batteri-anlæg mm.

28. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har haft Simon forbi for at lave…

Jeg har haft Simon forbi for at lave flere el-arbejder for mig. Altid tilgængelig, altid løsningsorienteret og serviceminded. Vi har derfor også haft brug for Simons arbejde i min virksomhed flere gange.
Klart en anbefaling herfra!

26. januar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv