Ik heb onlangs hier hearizon hoortoestellen voor in het oor gekocht. De volgende dag in huis. Ik dacht voor dat geld is het proberen waard. Heb van de grote hoorwinkels bekend van de televisie in he... Vis mer
Selskapet har svart
1 van de 2 zonnebrillen had een productiefout, maar om ze te kunnen omruilen moest ik verzendkosten betalen. Deze kosten bijna evenveel als de 2 brillen in totaal, dus had het voor mij geen zin ze te... Vis mer
Selskapet har svart
Redelijk snelle afhandeling. Prijzen wat overdreven. Wat echt tegenvalt is dat er geen mogelijkheid is om feedback te geven over de producten. Zou nuttig zijn voor eventuele kopers. Aan de ander... Vis mer
Selskapet har svart
Invictus is bij mij een goede Handstofzuiger en voor de vloer moet deze ook niet onderdoen.Heb een vloerstofzuiger maar die laat de helft liggen , invictus meemt dit wel volledig op en is veel kleiner... Vis mer
Selskapet har svart
Tommy Teleshopping staat bekend om zijn innovatieve producten voor huis, tuin en persoonlijke verzorging, zoals u op televisie heeft gezien. U kunt rekenen op een breed assortiment van hoge kwaliteit, variërend van keukenhulpen tot fitnessapparatuur. Een van de grootste voordelen van winkelen bij Tommy Teleshopping is de snelle en betrouwbare levering, zodat u uw producten snel in huis heeft. Daarnaast kunt u altijd profiteren van goede aanbiedingen en leuke kortingen, waardoor u niet alleen handig, maar ook voordelig winkelt. Met duidelijke demonstraties op tv weet u precies wat u koopt. Tommy Teleshopping biedt gemak, betrouwbaarheid en aantrekkelijke kortingen met een snelle levering aan huis. - Voor 14:00 uur besteld, is morgen in huis - Gemakkelijk achteraf of in termijnen betalen - 14 dagen bedenktijd - Niet-goed-geld-terug garantie
Achteraf betalen - 30 dagen bedenktijd - Niet goed=geld terug
Eemnesserweg 11-10, 1251 NA, Laren, Nederland
Har svart på 83 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik heb onlangs hier hearizon hoortoestellen voor in het oor gekocht.
De volgende dag in huis. Ik dacht voor dat geld is het proberen waard. Heb van de grote hoorwinkels bekend van de televisie in het oor toestellen geprobeerd. Deze waren zelfs aangemeten en opmaat geleverd , kosten gemiddeld €5300 per paar. Vallen buiten de vergoeding ook nig . Daar bij mij de hoge tonen weg vallen had ik met de dure toestellen problemen met bijgeluid en niet zelf in te stellen. De een oplaadbaar de andere op batterijen. Niet fijn dragen enz. Die ik nu heb hoor ik echt alles weer . Ik heb het volume heel laag ingesteld. Kan weer televisiekijken en navigeren in de auto. En belangrijk weer gesprekken voeten. Dik tevreden met dit produkt. Denk dat er ontzettend veel mensen geholpen worden hiermee

Svar fra Tommy Teleshopping
De Kelton pannenset is superslecht! Lijkt wel op een vaag aftreksel van de goedkoopste pannen van bv. een Action... die zijn beter! Hapjespan zit er niet bij en zonder die pan blijft de boel niet rechtop staan. De middelste kookpan is zwaar beschadigd en ik kook al jarennnn enkel met siliconen kookgerei. De wok en beide koekenpannen bakken aan... hoezo 10duizenden keren getest met metalen voorwerpen? Helemaal niks! Geloof ik absoluut niks van.
Het was trouwens opgestuurd met 1 gebroken handvat... zouden ze opsturen... weken later moest ik weer zelf bellen. Moest nog opgestuurd worden. Heb gezegd laat maar zitten...alles komt weer jullie kant op. Maar toen werd ik geopereerd en daarna nog een keer, dus geen tijd meer gehad.
Trap er niet in...is echt rommel!

Svar fra Tommy Teleshopping
Best bright werk niet wat op tv komt geldverspilling

Svar fra Tommy Teleshopping
Het is inderdaad waar mijn eitje geleid zomaar uit de pan .. en de wokpan mijn andere had al van af begin dat de rijst aankoekt in de pan en nu ik deze heb niets meer ...

Svar fra Tommy Teleshopping
Krijg een bestelling thuis gestuurd
Wat ik niet eens besteld heb naam en achter naam kloppen niet eens nu krijg ik steeds een melding dat ik moet betalen ik ga niet betalen wat niet van mijn is
Heb het artikel netjes terug gestuurd meerdere malen gebeld nee mevrouw het is nog niet bij ons binnen
Oplichting praktijken is het
Pure oplichterij en ongelooflijke leugenaars...ze houden u maaaaanden aan het lijntje als ze daar goesting toe hebben en vinden het nog leuk ook. Blijf hier ver van weg, het zijn regelrechte bedriegers...en natuurlijk zijn het WEERAL Nederlanders.. ze doen hier hun maffiapraktijken alle eer aan..

Svar fra Tommy Teleshopping
Ik heb op 29 juni 2025] een bestelling geplaatst bij Tommy Teleshopping en heb deze meteen via bankoverschrijving betaald. Tot op heden is mijn pakket nooit geleverd. Volgens de tracking van DHL is het pakket wel aangemeld, maar nooit fysiek overgedragen aan de vervoerder.
Ondanks meerdere pogingen om contact op te nemen met de verkoper, krijg ik geen enkele reactie op mijn e-mails of berichten. Het is zeer frustrerend dat ik nergens gehoor krijg, laat staan een oplossing. Een terugbetaling is nooit aangeboden, hoewel ik daar wettelijk recht op heb aangezien er niets geleverd is.
Ik zal juridische stappen ondernemen, waaronder een klacht bij de FOD Economie en eventueel verdere gerechtelijke stappen.

Svar fra Tommy Teleshopping
een bende oplichters, ik schreef al meerdere e-mails maar in geen 100.000 lichtjaren krijg je antwoord, tis alsof je tegen de muur praat, schande tommy klootshopping

Svar fra Tommy Teleshopping
Deze kelton set werkt niet op onze kookplaat

Svar fra Tommy Teleshopping
Beetje verwarrend gezien glazen schaal er niet bij zit, als ook tweede schaal met deksel niet, wel op foto. Is heel misleidend. Tevens kan je de plakjessnijder niet verstellen maar staat wel in de gebruiksaanwijzing.
Jammer!

Svar fra Tommy Teleshopping
Chef oven besteld. Zeer snel geleverd. Jammer dat de handleiding niet in het Nederlands is. Maar hij werkt echt heel goed. Echt een aanrader.

Svar fra Tommy Teleshopping
reeds 2maand Invictus stofzuiger teruggestuurd de klicks doen het niet. 20 telefoons gedaan 10mails en niemand antwoord. Ik denk mijn advokaat te raadplegen voor de bedrieglijke praktijken.
ik n

Svar fra Tommy Teleshopping
I ordered a washing machine from you and it was not sent and the money was not refunded and I am waiting for more than two weeks????????????

Svar fra Tommy Teleshopping
Volgens Tommy teleshoppen is het pakket geleverd ergens bij de buren maar wij vinden het niet terug.
Ze gaan dit onderzoeken waar het is maar op de laatste mail krijg ik geen antwoord meer.
Over slechte service gesproken nu zijn we ook nog eens ons geld kwijt.

Svar fra Tommy Teleshopping
Het is de eerste keer dat ik iets koop via " Tommyteleshoppein.be " (gezien op TV).
Het product valt mee , tevens de leveringstijd!
Met dank

Svar fra Tommy Teleshopping
er word vlug geleverd ,de prijzen en heel goed producten ik ben er zeer tevreden van

Svar fra Tommy Teleshopping
Mijn bestelling was er snel en correct en ben er supertevreden van. Ik slaap als een roosje op mijn nieuwe kussen.

Svar fra Tommy Teleshopping
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.