Ik ben ontzettend tevreden over de customer care van Ti Sento! Nadat ik een steentje uit mijn ring was verloren, werd mijn ring zonder problemen vervangen. De service was heel goed en snel. Ik ben sup... Vis mer
Se hva andre synes
Ik ben superblij met mijn juwelen van Ti Sento. Goede prijskwaliteit. Snelle levering bij online bestelling. Mooi en netjes ingepakt Krijg steeds complimenten over mijn sierraden. Kortom ik ben... Vis mer
top kwaliteit en mooie sierraden, koop dit al jaren en krijg ze ook kado van kinderen en echtgenoot omdat ik ze ze mooi en kwalitief vind. na 20 jaar dagelijks dragen blijven de stenen mooi en het go... Vis mer
Ik had een defect aan mijn nieuw gekregen oorbel. Na een snel contact per mail werd dit goed opgelost. Defecte oorbellen retour gestuurd en nieuwe ontvangen die perfect zijn nu. Goede service dus!
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Discover TI SENTO – Milano’s exceptional jewellery collection. Mix and Match to create your own look. Free shipping - Free returns* - 30 days no questions asked returns – Gift wrapped with love. Types: Rings, Stackable rings, Bracelets,...
Kontaktopplysninger
Amsterdam, Nederland
- +31 (0)88-1342888
- wecare@tisento-milano.com
- tisento-milano.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De ring dat ik heb gekocht is heel…
De ring dat ik heb gekocht is heel mooi! Mooi ingepakt en snelle geleverd! Ik ben erg tevreden!
Fantastische service
Los van het feit dat de sieraden erg mooi zijn en van goede kwaliteit, is de service van Ti Sento echt uitzonderlijk goed. De manier waarop er is gereageerd op mijn verzoek en de coulance waarmee dit werd bekeken is fantastisch en een statement van hoe goed met klanten om te gaan.
Love my new rings
Love my new rings
Present for my bday.
Ti Sento, top kwaliteit sieraden!
Ti Sento heeft hele mooie kwaliteit sieraden. Ik ben nu 4 items gekocht en deze zijn allemaal even mooi. Het wordt zorgvuldig verpakt en verzonden. Echt een kadootje om uit te pakken!
Snelle levering en mooie kwaliteit
Snelle levering en mooie kwaliteit. Was even bezorgd over de maat van de armband maar die bleek perfect. Nu mijn 2e armband van dit merk en ik weet zeker dat deze net als die andere erg mooi zal blijven.
Ze hebben ringen in een grote maat en…
Ze hebben ringen in een grote maat en alles dat verguld is blijft dat ook. Heb iet vergulds gehad van een ander merk waar het goud van af spoelde heel zonde. Maar bij Ti Sento niet. Alles blijft mooi!!!
Soms zie je een collectie die precies…
Soms zie je een collectie die precies bij je past. De rest is simpel. Je bestelt, koopt, ontvangt en draagt het.
Betrouwbaar en goede ervaring
Betrouwbaar en klantvriendelijk
En netjes verzorgd
Altijd tevreden
Sieraden zijn mooi betaalbaar bij…
Sieraden zijn mooi betaalbaar bij problemen wordt alles snel en netjes opgelost comunicatie heel fijn
Ik ben verzot op Ti Sento juwelen
Ik ben verzot op Ti Sento juwelen, ze blijven mooi en zijn prachtig om te dragen . Een echte aanrader om ze te kopen.
Sieraden van degelijke kwaliteit
Het zijn degelijke sieraden, ze waren netjes verpakt en snel geleverd!
Super tevreden !
Ik was al een tijdje op zoek naar de ring met het turqouise steentje. Na wat geen en weer gemaild te hebben, kwam er een bevestiging dat jullie die ring hadden in mijn maat en aan een verminderde prijs :-).
Ik was dolgelukkig toen de ring werd geleverd !
Prachtige sieraden en topservice!
Een goede ervaring bij Ti Sento. Prachtige, kwalitatieve sieraden. Het bestellen is makkelijk, de verzending snel en het wordt altijd heel netjes geleverd. Ik blijf zeker sparen voor al het moois!
Top …snel verzending en Ti Sento ben ik…
Top …snel verzending en Ti Sento ben ik dol op 😍👌
Sconsigliatissimo.
Mi mamma mi regala un loro anello per il 40esimo. Pochi mesi dopo una placchetta viene via (premetto, anello che poi scopro essere stato pagato 190 euro). Viene portato in garanzia nella gioielleria dove é stato acquistato, esattamente come comunicato dal loro servizio clienti. Dopo DUE mesi la gioielleria ci contatta scusandosi e dicendo che quel modello é fuori produzione, tratteranno l'anello e me ne faranno scegliere un altro da catalogo. Il catalogo proposto riporta POCHISSIME scelte e tutte veramente poco commerciabili, veramente bruttini, quando sul loro sito avrei potuto scegliere davvero molto altro di mio gradimento. Ho richiesto, a questo punto, di riavere il mio anello originale. Niente da fare. Poca professionalità e molta rabbia che io debba ora prendere qualcosa che certamente non indosserò mai solo per non far perdere soldi a mia mamma. Mai più. Sconsiglieró a chiunque.

Svar fra TI SENTO
Keurig geleverd.Prachtige kwaliteit en…
Keurig geleverd.Prachtige kwaliteit en idem afwerking ring . Zeer blij mee.
Reliable service
Reliable service. High quality jewelry and remarkable dedign
Sehr gute Qualität auch die Vergoldung…
Sehr gute Qualität auch die Vergoldung hält👍
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.