TI SENTO Anmeldelser

4,6

Ik ben ontzettend tevreden over de customer care van Ti Sento! Nadat ik een steentje uit mijn ring was verloren, werd mijn ring zonder problemen vervangen. De service was heel goed en snel. Ik ben sup... Vis mer

Ik ben superblij met mijn juwelen van Ti Sento. Goede prijskwaliteit. Snelle levering bij online bestelling. Mooi en netjes ingepakt Krijg steeds complimenten over mijn sierraden. Kortom ik ben... Vis mer

top kwaliteit en mooie sierraden, koop dit al jaren en krijg ze ook kado van kinderen en echtgenoot omdat ik ze ze mooi en kwalitief vind. na 20 jaar dagelijks dragen blijven de stenen mooi en het go... Vis mer

Ik had een defect aan mijn nieuw gekregen oorbel. Na een snel contact per mail werd dit goed opgelost. Defecte oorbellen retour gestuurd en nieuwe ontvangen die perfect zijn nu. Goede service dus!

1. Smykkedesigner

Discover TI SENTO – Milano’s exceptional jewellery collection. Mix and Match to create your own look. Free shipping - Free returns* - 30 days no questions asked returns – Gift wrapped with love. Types: Rings, Stackable rings, Bracelets,...

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Alle anmeldelser

142 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Fantastische service

Los van het feit dat de sieraden erg mooi zijn en van goede kwaliteit, is de service van Ti Sento echt uitzonderlijk goed. De manier waarop er is gereageerd op mijn verzoek en de coulance waarmee dit werd bekeken is fantastisch en een statement van hoe goed met klanten om te gaan.

1. juli 2026

Ti Sento, top kwaliteit sieraden!

Ti Sento heeft hele mooie kwaliteit sieraden. Ik ben nu 4 items gekocht en deze zijn allemaal even mooi. Het wordt zorgvuldig verpakt en verzonden. Echt een kadootje om uit te pakken!

18. juli 2026

Snelle levering en mooie kwaliteit

Snelle levering en mooie kwaliteit. Was even bezorgd over de maat van de armband maar die bleek perfect. Nu mijn 2e armband van dit merk en ik weet zeker dat deze net als die andere erg mooi zal blijven.

10. juli 2026

Super tevreden !

Ik was al een tijdje op zoek naar de ring met het turqouise steentje. Na wat geen en weer gemaild te hebben, kwam er een bevestiging dat jullie die ring hadden in mijn maat en aan een verminderde prijs :-).
Ik was dolgelukkig toen de ring werd geleverd !

7. juli 2026

Prachtige sieraden en topservice!

Een goede ervaring bij Ti Sento. Prachtige, kwalitatieve sieraden. Het bestellen is makkelijk, de verzending snel en het wordt altijd heel netjes geleverd. Ik blijf zeker sparen voor al het moois!

5. juli 2026

Sconsigliatissimo.

Mi mamma mi regala un loro anello per il 40esimo. Pochi mesi dopo una placchetta viene via (premetto, anello che poi scopro essere stato pagato 190 euro). Viene portato in garanzia nella gioielleria dove é stato acquistato, esattamente come comunicato dal loro servizio clienti. Dopo DUE mesi la gioielleria ci contatta scusandosi e dicendo che quel modello é fuori produzione, tratteranno l'anello e me ne faranno scegliere un altro da catalogo. Il catalogo proposto riporta POCHISSIME scelte e tutte veramente poco commerciabili, veramente bruttini, quando sul loro sito avrei potuto scegliere davvero molto altro di mio gradimento. Ho richiesto, a questo punto, di riavere il mio anello originale. Niente da fare. Poca professionalità e molta rabbia che io debba ora prendere qualcosa che certamente non indosserò mai solo per non far perdere soldi a mia mamma. Mai più. Sconsiglieró a chiunque.

1. juli 2026
Logoen til TI SENTO

Svar fra TI SENTO

Dear Susanna,

Thank you for sharing your experience. We are very sorry to read that you are disappointed, especially as the ring was a meaningful gift.

TI SENTO offers a 6-month warranty for damage caused by wear and tear and a 24-month warranty for manufacturing defects. This warranty applies worldwide, and we would be happy to review your case again to see what suitable solution we can offer.

Could you please send us a clear photo of the damaged jewellery and a photo of the proof of purchase to wecare@tisento-milano.com?

Once we have received this information, our Customer Care team will look into the complaint carefully and get back to you.

Kind regards,
TI SENTO Customer Care