Ik ben ontzettend tevreden over de customer care van Ti Sento! Nadat ik een steentje uit mijn ring was verloren, werd mijn ring zonder problemen vervangen. De service was heel goed en snel. Ik ben sup... Vis mer
Se hva andre synes
Ik ben superblij met mijn juwelen van Ti Sento. Goede prijskwaliteit. Snelle levering bij online bestelling. Mooi en netjes ingepakt Krijg steeds complimenten over mijn sierraden. Kortom ik ben... Vis mer
top kwaliteit en mooie sierraden, koop dit al jaren en krijg ze ook kado van kinderen en echtgenoot omdat ik ze ze mooi en kwalitief vind. na 20 jaar dagelijks dragen blijven de stenen mooi en het go... Vis mer
Ik had een defect aan mijn nieuw gekregen oorbel. Na een snel contact per mail werd dit goed opgelost. Defecte oorbellen retour gestuurd en nieuwe ontvangen die perfect zijn nu. Goede service dus!
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Discover TI SENTO – Milano’s exceptional jewellery collection. Mix and Match to create your own look. Free shipping - Free returns* - 30 days no questions asked returns – Gift wrapped with love. Types: Rings, Stackable rings, Bracelets,...
Kontaktopplysninger
Amsterdam, Nederland
- +31 (0)88-1342888
- wecare@tisento-milano.com
- tisento-milano.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bijoux de grand bonne qualité
Bijoux de grand bonne qualité, livraison très rapide !!! Je recommande vivement !!
Leuke oorbellen van mooie kwaliteit
Leuke oorbellen van mooie kwaliteit. Ik ben niet anders gewend van Ti Sento. De oorbellen zijn mooi verpakt, echt een cadeautje en zo
snel geleverd.
Une bague magnifique
La bague correspond à ce que j’attendais. Elle est magnifique et j’ai reçu beaucoup de compliments ! La livraison a été rapide. Je recommande la marque Ti Sento !

Svar fra TI SENTO
Mooi spul!
De volgende dag meteen geleverd en mooie sieraden. Draag ze iedere dag en blijven mooi. Zowel goudkleur en steentjes.
Tout est parfait, je recommande.
Site internet très bien fait avec de beaux bijoux et de belles offres. Les bijoux sont très beaux, la livraison a été réalisée dans des délais rapides. Je recommande vivement.
Qualités tope rien à dire vraiment 👌👌🥰🥰🥰
Ringen zijn prachtig
Ringen zijn prachtig, heel
Mooi verpakt en snelle service . Luxe uitstraling . Goede kwaliteit
Love tisento❤️❤️🥹 always quality ❤️
Geweldige ring én fantastische service!
Ik ben ontzettend blij met mijn ring van TI SENTO. Deze ring is mijn favoriete sieraad en betekent veel voor mij.
Helaas was na enige tijd een steentje losgeraakt. Na contact met de klantenservice werd dit heel netjes en snel opgelost en kreeg ik een nieuwe ring toegestuurd. Wat een fijne service! Heel tevreden met zowel de ring als de klantvriendelijkheid. Zeker een aanrader
Super ervaring
Snelle service, mooie producten. Snel bezorgd en goed verpakt. Kwaliteit is top voor een mooie prijs.
Ik heb al veel sieraden van tisento. Er was helaas een steentje uit mijn ring. Ik mocht de ring opsturen en al snel kreeg ik een nieuw exemplaar opgestuurd. Complimenten voor de goede service! Kom je niet vaak meer tegen. In de toekomst zal ik zeker terugkomen bij tisento
Subtiele eye-catcher
Oorbellen waren cadeau voor mijn nichtje die haar bachelor diploma heeft gekregen. Ze vond ze prachtig! Ze zijn subtiel, toch aanwezig, zeer geschikt om ze dagelijks te dragen op universiteit, gedurende de improvisatie avonden in theater, club nachten... ik verwacht dat deze oorbellen fantastische avonturen gaan beleven :-)!!
Oorbellen waren ontvangen in een zeer mooi verpakking, zeer geschikt als een luxe cadeau.
Al vaak bij Ti Sento besteld
Al vaak bij Ti Sento besteld. En zoals altijd weer prima. Snelle en correcte levering ondanks dat ik in Zuid Frankrijk woon. Mooie en kwalitatieve sieraden. Zeer tevreden trouwe klant!
Tisento at its finest
I now have a jewelry box with numerous Tisento jewelry from necklace, bracelet and ring. These jewelry are stunning with quality and elegance in them. You cannot even tell that the metal use is not 14-18K.
They are heavy, the craftsmanship is beautiful and it is exactly what is described.i have numerous compliments when I wear them and I am very proud to have them.
De website is duidelijk en je krijgt je…
De website is duidelijk en je krijgt je bestelling snel geleverd. De ti sento producten zijn prachtig
Mooie sieraden
Mooie artikelen voor een goede…
Mooie artikelen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Duidelijk, snel en heel blij mee
Voor Jantien
Voor mijn zus een set parel
Oorbelletjes besteld! Bij haar thuis af laten leveren . Binnen 24 uur geleverd in mooie verpakking! Geweldige verrassing voor haar! Groot succes! Voor herhaling vatbaar! 👍
Snel ontvangen en het is mooi
Snel ontvangen en het is mooi, vriendin is er blij mee
Der Ring ist sehr schön
Der Ring ist sehr schön. Schnelle Lieferung....alles ok👍
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.