Banner for Tise

Tise  Anmeldelser 1 692

3,4

Har meldt inn en sak angående retur av en vare jeg skal ha tilbake pengene for. Er nå på 9 ende dagen, forsøkt å sende melding om når jeg får refusjon, men opplever bare at jeg får se samme svarene. H... Vis mer

De suspenderer kontoer ut av det blå og uten forvarsel eller begrunnelse! Jeg la ut en annonse med Airpods som jeg ønsket å selge etter å ha kjøpt nye, og plutselig blir jeg kastet ut og får ikke lo... Vis mer

Jeg har vært veldig fornøyd med Tise og solgt mye der og kjøpt mye der. Alltid vært fornøyd. Men denne gangen skulle jeg legge ut mine gamle airpods pga overgang til nye. Som har gått bra før, men den... Vis mer

1. Bruktbutikk
  2. Barneklesbutikk
  3. Herreklesbutikk
  4. Onlinemarked
  5. Vintageklesbutikk
  6. Dameklesbutikk

Tise er en app hvor du kan købe og sælge secondhand fashion. Målet med Tise er at gøre det nemmere, sjovere og mere inspirerende at købe og sælge brugte items. Tise fællesskabet er vokset siden lanceringen for over 10 år siden, og findes nu både i Norge, Sverige, Danmark og Finland, hvilket gør det til det største fællesskab for køb og videresalg af secondhand mode i Norden. Hos Tise har vi stort fokus på at skabe et trygt sted at handle, hvilket vi sikrer gennem vores eget betalingssystem, der beskytter dine køb. Samtidig er bæredygtighed en kerneværdi for os, og vi arbejder målrettet på at bidrage til en mere bæredygtig tøjindustri. Der er altid masser af gode fund at gøre på Tise, og vi håber at se dig derinde! 💚

Tise

3,4

Middels

2k anmeldelser

Ble svindlet på tise

Ble svindlet på tise. Bruker ble utestengt, men registrerte seg på nytt etter kort tid. Jeg rapporterte ham på nytt, men ingen reaksjon fra kundeservice på tross av gjentatte henvendelser. Useriøst!

3. desember 2024

Hej Henrik,

Vi undersøger alle rapporteringer grundigt, det er derfor vigtigt at sende alt vigtigt information med. Hvis du har yderligere oplysninger at tilføje til rapporteringen er du velkommen til at kontakte os igen og vi vil undersøge det nærmere.

Olivia fra Tise

Kjøperbeskyttelsen og kundeservice er ikke eksisterende i Tise

Jeg kjøpte et par sko 13. mars. Når jeg la inn budet ble pengene trukket fra min bankkonto. Jeg fikk skoene 31. mars (lang ventetid etter avtale med selger) og måtte rapportere et problem, noe som viste seg å være en misforståelde fra selgers side. Selger og jeg ble straks enige om at vi reduserer prisen til 250 kr. Jeg ga beskjed til Tise at selger og jeg nå hadde løst problemet og ville de skulle overføre 250 kr til selger og 150 kr til meg. Ingenting skjedde, fikk tak i en person på melding som sa at det var lang ventetid fordi de hadde for mye å gjøre, og at saker skulle taes i "rettferdig rekkefølge" siden jeg antydet at vår sak ville kunne løses med et tastetrykk fra Tise. Hun takket for tålmodigheten. Det er ingen tålmodighet å takke for! Tise har hatt mine penger i nesten en måned og selger får ikke betalt. Jeg har nå bedt om tilbakebetaling av de 400 kr så jeg kan vippse selger. Da vil det ta en virkedag for å få svar. Dette er ikke kjøperbeskyttelse og kundeservice, det likner på svindel! Veldig trist at en plattform for gjenbruk av klær utnytter folk på denne måte. Om jeg skal handle mer på Tise appen blir det definitivt med direkte oppgjør med selger/kjøper. Gir en stjerne fordi det ikke er mulig å gi null.

31. mars 2025

Olivia fra Tise

Mye fake/replika på tise!! Styr unna

Tise har ingen annonse kontroll før varen blir annonsert, jeg ser flere annonser hvor selger informerer at varen er fake/replika, men annonsen blir alikevell aktivert. Det er forbudt å selge falske merkevarer I norge. Tise bryr seg tydeligvis ikke om det.

5. april 2025

Hej Andre!

Fake varer er et brud på vores retningslinjer, derfor sletter vi dem altid når vi ser dem eller de bliver anmeldt. Du må meget gerne anmelder de annoncer du ser der er fake.

Tise support er ikke-eksisterende

Tise support er ikke-eksisterende! Jeg har forsøkt å få svar fra dem i to døgn, men møter bare AI som ikke kan svare. Det står at support skal ta kontakt innen noen timer, men jeg har ventet i to døgn. Det er helt håpløst å måtte betale ekstra for å kjøpe ting via Tise, når det man betaler for er absolutt verdiløst. Det virker som de svarer fortere her for å forsvare dårlige anmeldelser, enn kundeservice.

1. april 2025

Hei Ragna,

Olivia fra Tise

Dårlig betingelser ved feil i vare!

Anbefaler ikke Tise pga dårlig prosedyre for retur ved feil! Mottatt plagg med feil som ikke var informert om i annonse. Betaling ble stoppet, og det ble mange meldinger med både kundeservice og selger. Etter hver melding mottatt har man frist for å svare for å unngå at selger blir betalt. Sist melding med kundeservice var at selger skal betale for frakt slik at jeg kan returnere. Jeg fikk frist for å finne ut frakt kostnad, og det gikk en frist over en helg uten at jeg var klar over det. Da ble jeg plutselig trukket for hele beløp. Utrolig mye styr for et hullete plagg. Mye bedring erfaringer med Finn!

31. mars 2025

Hej Suzanne,

Vi er kede af at høre om din oplevelse og at du ikke føler du har fået den hjælp du skulle. Når man rapporterer en vare er det rigtig vigtigt at huske at svare på de beskeder vi sender, da vi på den måde bedre kan hjælpe. Hvis du forsat har spørgsmål til sagen, vil jeg råde dig til at kontakte vores kundeservice igen.

Tise support er elendig

Tise support er elendig! Jeg har en sak pågående nå. Der står det at hvis ikke de hører fra meg innenfor 72 timer, vil de regne saken som løst. Men de svarer ikke når man sender inn dokumentasjon eller skriver til dem. Det er jo helt håpløst å måtte betale ekstra for å kjøpe ting via Tise, men det man betaler for er absolutt verdiløst. De vil ikke påta seg å hjelpe folk, de svarer enten ikke eller først etter flere dager. Og de hjelper ikke folk å få løst problemer omkring handler. Hva er poenget med å tvinge folk til å betale for noe som er verdiløst

29. mars 2025

Hej Anne,

Vi oplever til tider at få rigtig mange henvendelser og derfor kan vores svartid godt variere i travle perioder. Hvis du forsat ikke har fået svar, er du velkommen til at opdatere dit brugernavn i anmeldelsen her, så vil jeg kigge på det.

Olivia fra Tise

Har blitt utestengt 3 ganger nå kjenner…

Har blitt utestengt 3 ganger nå kjenner jeg blir irettert.

24. mars 2025

Elendig kundeservice

Jeg har fått en negativ anmeldelse uten grunn fra en selger, etter å ha kjøpt et produkt fra dem. Alt gikk knirkefritt, kommunikasjonen var god og handelen var uten problemer. Ved spørsmål om årsaken til anmeldelsen, sa brukeren at de ikke skjønte at de ga en dårlig anmeldelse, og de beklaget. Da kontaktet jeg Tise Support, som ble bedt om å få den anmeldelsen slettet (med skjermbilder og alt) da det ville påvirke mine generelle vurderinger for fremtiden, ba de meg kontakte selgeren(selgeren som skulle kontakte dem for å få fjernet vurderingen), som ignorerte forespørselen min. Hvordan kan dette være mulig? Så hvis noen bare gir en dårlig anmeldelse uten kriteriene for det og nekter å få den ned, blir den bare der? Det var lett å forstå at selgeren ikke hadde noen grunn til å gi en dårlig anmeldelse, og hun innrømmet det til og med (man har det skriftlig som bevis). Hvis det ikke får konsekvenser for noen som gir dårlige anmeldelser for moro skyld, så er tjenesten dårlig. Dette var en ganske enkel sak for kundeservice, men hun fra kundeservice kunne ikke brydd seg mindre. Så man kan bare gi hvem som helst 1 stjerne bare for moro skyld. De vil ikke gjøre noe. De fjerner ikke vurderingen og de fjerner ikke en bruker som gir random vurderinger uten kriterier. Hvordan kan jeg kjøpe eller selge trygt igjen? Har kjøpt og solgt masse gjennom Tise for mange år, men nå vurderer jeg å slette appen og bare kjøpe på Finn.

21. mars 2025

Hej Maddie,

Tak for at række ud. Vi er kede af at høre om din oplevelse. Jeg vil meget gerne undersøge sagen nærmere. Du bedes kontakte vores kundeservice eller opdatere dit brugernavn i anmeldelsen her, så vil jeg undersøge sagen.

Olivia fra Tise

Null objektive kriterier som ligger til…

Null objektive kriterier som ligger til grunn for vurdering.
Tar altfor godt betalt for kjøpsbeskyttelse.
Holde meg til Finn.no som en voksen

20. mars 2025

Hej Patrick,

Vi arbejder løbende på at forbedre os, vi håber du på et tidspunkt vil bruge Tise igen.

Olivia fra Tise

Jeg ble bannet for og selge falke…

Jeg ble bannet for og selge falke produkter så jeg sende bilde av kviteringen og verefiserte at produkte var ekte så svarer de med *

Denne beslutningen er endelig.

Best regards,

Olivia

Customer support @ Tise

det er det eneste de sier de må bli bedre på kundeservisen.

23. desember 2024

Hei,

Grunnen til at en konto er suspendert på Tise skyldes hovedsakelig ett eller flere brudd på våre generelle retningslinjer. Hvis du har spørsmål om en suspensjon, kan du sende en e-post til consumer-safety@tise.com med e-postadressen knyttet til Tise-brukeren din.

Umulig å nå support!

Umulig å nå support!! Postet en pakke med Helt Hjem i butikk på lørdag. Tirsdag var den ikke registrert fordi posten ikke greier registrere pakken før den kommer til Lørenskog. Tirsdag går fristen for å sende pakken ut. Så selv om pakken er sendt så vil salget bli kansellert i kveld, og ingen hjelp å få fra Tise.

11. mars 2025

Hei Linnn,

Takk for din anmeldelse. Vi beklager å høre at du ikke fikk den hjelpen fra oss som du burde ha i denne situasjonen. Vi ønsker å undersøke saken nærmere. Hvis du kan oppdatere brukernavnet ditt i anmeldelsen her, vil vi se nærmere på det.

Olivia fra Tise

Appen er bra har bare et problem,kunde…

Appen er bra har bare et problem,kunde servicen lover om at eg skal få svar om2 dager, eg fikk noen fake sko eg vil ha pengene tilbake for og det har nesten gått en uke uten noe svar fra en som heter herman

6. mars 2025

Hei Mathias,

Olivia fra Tise

Ikke vits å selge for småsummer da tise…

Ikke vits å selge for småsummer da tise forsyner seg grovt av pengene for salget.
Som selger har du ingen rettigheter og ombestemmer kjøper seg gjerne etter de har brukt plagget, må du som selger betale for frakten for å få tilbake produktet du solgte. De er kun på kjøper sin side.
Finn er mye bedre, styr unna denne appen!

25. februar 2025

Hej Anett,

Tak for din feedback, og jeg er ked af at høre om din oplevelse, vi tager din feedback til efterretning. Hvis du har spørgsmål, vil jeg opfordre dig til at kontakte vores kundeservice.

Med venlig hilsen,

Ikke-eksisterende kundeservice

Ikke-eksisterende kundeservice! De svarer aldri, uansett hvor mange ganger man prøver. Utrolig skuffet! En mekka for svindlere!
Hold dere unna denne dritt-appen. Du har null rettigheter!

11. februar 2025

Hei Yvonne,

Takk for din anmeldelse. Vi beklager å høre at du ikke fikk den hjelpen fra oss som du burde ha i denne situasjonen. Vi ønsker å undersøke saken nærmere. Hvis du kan oppdatere brukernavnet ditt i anmeldelsen her eller kontakte vår kundeservice igjen, vil vi se nærmere på det.

Olivia fra Tise

Jeg solgte en veske for en uke siden og…

Mitt brukernavn på Tise er: lm1986
Jeg solgte en veske for en uke siden og har til nå fortsatt ikke fått utbetalt beløpet som Tise skylder meg. Kundeservicen er elendig og er lagt opp til at man verken kan sende e-mail eller ringe de men heller bruke en support chat som blir besvart av en robot! Har forsøkt å kontakte de når via roboten flere ganger men får null svar! Kommer til å gå videre med dette til forbrukerombudet om dette ikke lar seg ordne!!

10. februar 2025

Hej,

Tak for at række ud. Vi er kede af at høre om din situation. Jeg har undersøgt sagen og kan se at min kollega, har hjulpet dig og løst problemet. Hvis du forsat har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os igen.

Med venlig hilsen,

Ukommersiell side

Ukommersiell side. Hva er poenget med å "like" noe? Og enda værre hva er poenget med å like noe som allerede er solgt? Merkelig. Man kan heller bruke insta for sånt. Selger veldig lite og så mange spørsmål fra kjøpere. Og useriøse bud. Finn er mye bedre og tror ikke tise kommer til å overleve i lengden da de ikke tjener penger.

4. februar 2025

Hej,

At like en annonce er en måde at vise interesse for et produkt. Det hjælper dig som køber med at holde styr på ting, du godt kan lide, og giver dig mulighed for at følge med, hvis prisen skulle falde. For sælgere kan likes være et tegn på, at deres produkt er populært og har gode chancer for at blive solgt.

Vi viser stadig solgte annoncer, så dem, der har liket dem, kan se, hvad der er sket med annoncen – i stedet for at den bare forsvinder. Hvis du har fundet noget, du virkelig godt kan lide, kan det også være praktisk at have billedet som reference, hvis du vil finde noget lignende.

Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke har været tilfredsstillende. Vi arbejder hele tiden på at forbedre platformen. Vi håber, du vil give det et forsøg igen.

Useriøse selgarar!!

Kanskje ikkje Tise sin feil, men mange selgarar her er utruleg useriøse🙄 Eg har sendt inn både spm. og mange bod, aldri under beløpsgrensa til selgar, men har fått svar eller godtatt bod kun 2 gongar! Kva er vitsen med å annonsere varer om ein ikkje er intr. i å svare på spm om varen eller selge?? Skjerpings folkens!! Og om Tise sjølv kan gjere noko med dette, hadde det vore ein fordel for dei. Eg er ikkje den einaste som opplever dette.

4. februar 2025

Hej Ann Cecilie,

Tak for din anmeldelse! Vi forstår din frustration. Desværre har vi ikke mulighed for at kontrollere, hvor ofte sælgere er online eller svarer. Vi anbefaler at sende en venlig påmindelse, da mange måske ikke ser beskeder med det samme.

Olivia fra Tise

Alt for mange useriøse selgere

Alt for mange useriøse selgere som ikke svarer på meldinger og bud og det får ingen konsekvenser. Bortkastet tid rett og slett

31. januar 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse! Desværre kan vi ikke styre, hvor ofte sælgere svarer eller er online. Prøv evt. at sende en venlig påmindelse.

Olivia fra Tise

Kjøpte en veske på Tise for flere tusen…

Kjøpte en veske på Tise for flere tusen kroner som viste seg å være 'fake'. Kontaktet support og forklarte situsjonen (sendte og screenshot av samtalen med selger og bilder av veske jeg fikk tilsendt vs bilder av en ekte veske).
Etter å ha ventet 3 dager så fikk jeg beskjed at jeg skulle få penger tilbake siden avvik mellom den ekte veske og denne jeg fikk var tydelig 😊

Super kundeservice! Er en ordentlig trygghet at dere ikke tillater svindel på deres platform 👍

21. januar 2025

Hej Liliana,

Tak for din anmeldelse og de pæne ord om Tise! Vi er kede af at du har haft en ærgerlig oplevelse med din handel, men vi er glade for at vi kunne hjælpe dig. Kopivarer er et brud på vores retningslinjer, så vi sletter dem altid når vi ser dem eller de bliver anmeldt.

Du ønskes en god dag💚