Tinderboxkids Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg bestilte et par skibukser og hansker, fordi der var et godt tilbud. Trods snestorm og at varerne skulle helt til Bornholm, havde jeg tøjet 3 dage efter, så jeg er fuldt ud tilfreds med min oplevel... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg er meget positiv overrasket over den gode service og hurtig levering. Det bliver ikke sidste gang jeg bestiller tøj derfra igen. Kan absolut anbefales

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Forfærdelig virksomhed, der ikke tager hensyn til deres ansatte. Vandpauser og toiletbesøg er ikke tilladt, og der er ikke plads til at komme med forslag, uden blive skældt ud for at komme med en... Vis mer

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Rigtig ærgelig oplevelse og dårlig…

Rigtig ærgelig oplevelse og dårlig service i Tinderbox i Hellerup. Jeg kommer ind i butikken og siger højt hej men bliver mødt af 2 ekspedienter som ingen gang kigger på mig. Jeg går rundt i butikken for at kigge på hvad jeg skal købe for den tilgode seddel jeg har, men opdager hurtigt at den ene ekspedient går rundt efter mig. Det føles bare rigtig ubehagelig og dette er desværre en butik jeg aldrig kommer til at handle i igen. Øv!!

23. april 2021
Logoen til Tinderboxkids

Svar fra Tinderboxkids

Hej Tanja

Jeg er utrolig ked af din oplevelse i vores butik i Waterfront. Vi vil selvfølgelig rigtig gerne høre mere om din oplevelse, og hvordan vi kan gøre det godt igen.

Du må meget gerne sende dine kontaktoplysninger på kundeservice@tinderbox-kids.dk - så hiver vi fat i dig straks derefter.

Bedste hilsner

Maria fra Tinderbox Kids

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg bestilte et par skibukser og…

Jeg bestilte et par skibukser og hansker, fordi der var et godt tilbud. Trods snestorm og at varerne skulle helt til Bornholm, havde jeg tøjet 3 dage efter, så jeg er fuldt ud tilfreds med min oplevelse.

11. februar 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

I bund og grund en dårlig oplevelse

Jeg ventede 6 dage på min ordre, det kan jeg i bund og grund leve med - dog irriterende.
Efter de 6 dage, modtager jeg min ordre - de har så sendt den forkerte jakke - den anden er udsolgt, og kan derfor ikke få det jeg har bestilt og BETALT for. De har sendt en billigere model, dog samme mærke.
Umiddelbart ikke et sted, jeg kan anbefale at handle, hvis du ønsker hurtig levering og en præcis infrastruktur..

4. februar 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

5 dage efter bestilling og mail for at…

5 dage efter bestilling og mail for at høre hvornår jeg kan forvente at det bliver afsend får jeg at vide at det alligevel ikke er på lager.
Useriøst at der skal gå så lang tid hvor man i mellemtiden kunne have købt andet sted. Køber jo fordi det er nogen man mangler

13. januar 2021

10 Stjerner til kundeservice

10 Stjerner til kundeservice. Jeg købte en pyjamas til min datter, som aldrig kom frem. Dao skrev de havde afleveret den på min adresse, men jeg fik aldrig pakken. Jeg ringede til tinderbox og havde egentlig forventet at de ville placere ansvaret hos Dao. I stedet fik jeg fat i den sødeste ekspedient ( Michelle Kofoed jensen), der gjorde alt hvad hun kunne for at finde en ny og tilsvarende pyjamas, som de kunne sende som erstatning. Samme aften som statsministeren grundet corona lukkede alle storcentre , sørgede hun for at sende en ny pyjamas til min datter, så hun kunne nå at få den i sin julesok til advent. Det var en service ud over alt forventning og den fortjener 10 stjerner.

18. desember 2020
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv