Se hva andre synes

2. Brunchrestaurant
  3. Fruktbutikk
  4. Pannekakerestaurant

Skrevet av virksomheten

Oplev Ægte Forkælelse: Brunch, Fluffy Pandekager og Økologisk Kvalitet – Hos Café Crave i Randers! Velkommen til Café Crave – dit fristed for smagsoplevelser, der vækker glæde, lige i hjertet af Randers på Dytmærsken 12! Hos os handler det om mere end bare mad; det handler om at skabe øjeblikke af nydelse med de bedste råvarer. Vi specialiserer os i at gøre din dag lidt sødere, lidt friskere og meget mere lækker. Vores Højdepunkter: 🥞 Legendariske Fluffy Pandekager: Glem alt om kedelige pandekager. Vores er luftige, lette og serveres med et utal af luksuriøse toppingmuligheder. Fra chokoladeoverdåd til friske bær og knasende pistacie – skab din helt egen pandekagedrøm! 🍳 Brunch til Enhver Smag: Start dagen rigtigt med vores varierede brunch-menu. Uanset om du er til det klassiske, det grønne eller det søde, har vi sammensat en brunch, der sikrer, at du går mæt og glad herfra. ☕ Kvalitet i Hver Dråbe: Vi går ikke på kompromis med drikkevarerne. Nyd vores kvalitetsøkologiske kaffe, som er brygget til perfektion. Eller forkæl dig selv med en af vores: Friskpressede Juicer & Smoothies fyldt med vitaminer. Cremede Milkshakes, der er den ultimative treat. Vi glæder os til at byde dig velkommen og give dig en smagsoplevelse, du sent vil glemme i hyggelige omgivelser. Har du besøgt os? Del din oplevelse! Vi lytter altid til, hvordan vi kan gøre din næste Crave-oplevelse endnu bedre.

Kontaktopplysninger

4,6

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg havde en virkelig skøn oplevelse…

Jeg havde en virkelig skøn oplevelse hos Café Crave i Randers. Stemningen er hyggelig og indbydende, og man føler sig velkommen fra det øjeblik, man træder ind. Personalet er smilende, opmærksomme og giver en rigtig god service.

1. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Et sted som skal oplevelse.

Min veninde og jeg havde en skøn og lækker oplevelse på Cafe Crave i dag. En cafe med charme og intim atmosfære. Så pæn og hygiejnisk cafe med smukke jordfarver. Duften af pandekager og vafler byder en velkommen i cafeen. Men udover dette har de velsmagende frokostmenuer serveret med lækre råvarer og smagsoplevelser. Her anbefales deres hjemmelavede juicer, de smager delikat. Vi kunne ikke have fået en bedre service, med smil på læben og super god til at informere om konceptet i cafeen med nysgerrighed på kundens behov er helt i top. Super lækkert sted til en kaffedate eller en skøn venindefrokost. Kan varmt anbefales.

21. februar 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Too good to go ved jer

Jeg købte idag too good to go ved jer. Var noget skuffet over indholdet. På to good to go bliver man oplyst at der vil være for en værdi af 115 kr, jeg fik 2 snegle og et stykke kage der minder om brownie. Kagerne smager godt, men kunne ikke forestille mig at de 3 kager vil koste 115,- at købe. Så skal hver kage koste 38,- hvis dette er tilfældet, er de bestemt ikke prisen værd. Man kan købe en snegl ved bageren til 15 kr som smager ligeså godt.

17. februar 2026

Kæmpe anbefaling

Menukortet er nemt at overskue, maden er god og lækker. Portionerne har en god størrelse og flot anretning. Deres drikkevarer er lækre og caféen er flot og indbydende.

12. desember 2025

Jeg vil varmt anbefale Café Crave

Jeg vil varmt anbefale Café Crave! Maden er virkelig lækker og tilberedt med tydelig sans for kvalitet. Betjeningen er imødekommende, opmærksom og får en til at føle sig godt taget imod. En rigtig hyggelig cafe, hvor både mad og service er i top. Jeg glæder mig allerede til næste besøg!

12. desember 2025

Delicious

Café Crafe is such a nice little spot in Randers. The vibe is relaxed, and the staff are always super friendly. Their brunch is really tasty and comes with a good mix of things without feeling too heavy. The Dubai crepe is easily the highlight. Sweet, flavorful, and just something a bit different. Definitely a great place to swing by if you’re in the area!

17. november 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv