Selger svindlet til seg meg som kunde hos Tinde 02.07.2021. Tinde ryddet ikke opp, og lot meg sitte igjen med administrasjon av saken. Saken ble tatt op med Admin dir. Bjørnar Anholt , og bevis ble ov... Vis mer

Inngikk 3 års fastpris avtale for 1 år siden. Når jeg nå får nettleie regning, viser det seg jeg har hatt pliktleveranse siste måned. Tinde har slettet min avtale uten forvarsel, og nå virker ikke mit... Vis mer

Forferdelig strømleverandør, useriøs og helt umulig å komme i kontakt med. Svarer ikke på mail eller telefon. Prøvd å ringe fra telefon tid åpner til telefontid stenger flere dager. De svarer ikke og... Vis mer

Har i utgangspunktet hatt stor tro på Tinde som strømselskap. Det var utrolig skuffende med en viss telefonselger dere allierte dere med, nå i Januar 22. Det var da bare lureri med den avtale som... Vis mer

1. Energileverandør

Tinde Energi er en ny aktør i det norske markedet, og vårt mål er å gjøre strømavtaler så enkle og forståelige som mulig. Faktisk er vi Norges raskest voksende strømleverandør, noe vi er veldig stolte over! Vi skal være åpne, tilgjengelige og informative, og hjelpe med å ta bedre og mer økonomiske valg. Strømmen trenger ikke være hverken kostbar eller komplisert, hos oss er det du ser det du får.

1,8

Under middels

Useriøst.

Siden jeg har vært utsatt for ID-tyveri har jeg sperret meg for kredittsjekk. Tinde Energi "glemte" å nevne at de tar kredittsjekk noe som jeg gjerne kunne akseptert, og ville hevet sperren midlertidig hvis de hadde informert meg om det. Imidlertid gjorde Tinde dette uten min viten, og de i ettertid hevet prisen. Konsekvensen ble at jeg ble sittende med en svært dyr stømavtale i 14 dager mens TInde gjorde kredittsjekken. Selv om det ikke var snakk om de alt for mange hundrelappene så er det useriøst. Dette selskapet kostet meg et par hundrelapper helt unødvendig.
Totalt useriøst.

17. mars 2022

Den stjerna som mangler

Den stjerna som mangler, skyldes kun at jeg ikke har tenkt så nøye gjennom ting, men har ingenting å klage på pr nå 😊
Det har jo vært en spesiell tid hva strøm angår, og selv om jeg i utg.pkt ønsker fast gjennomsnitts pris pr mnd, har ikke dette vært så enkelt og aktuelt i den tiden jeg har vært kunde.

10. mars 2022

Har i utgangspunktet hatt stor tro på…

Det var da bare lureri med den avtale som ble tilbudt på telefonmelding, og som fikk strømprisen enda høyere.

Ikke finn på mere slikt, selv om vi nesten ikke vet hvilket strømselskap som er å stole på, som et alternativ. 🤔

1. februar 2022

Datteren min har blitt overrumplet av…

Datteren min har blitt overrumplet av selger fra dette useriøse selskapet som kaller seg Tinde Energi.Jeg mener man bare skal legge på røret når disse bandittene kontakter deg. Heldigvis har hun kommet seg ut av klørene deres, men det har kostet henne dyrt.Dette selskapet driver på en kant av loven som er helt uakseptabelt. Forbrukerrådet kontaktes nå!!!

12. januar 2022

Ett underlig firma

Ett underlig firma. Ser at mange skriver negativt om dette firma,men ville selv prøve. Bestilte en avtale og fikk velkomsthilsen på Mail +angrerettskjema. Etter 4 dager ringer jeg og spør hva skjer - Svaret er ingenting for du er ikke registrert i vårt system. På spørsmål hvorfor var svaret at rådgiverne hadde så mye annet å gjøre. Da meg ga beskjed at da er det ingen vits i å fortsette kom svaret fort - Bare send en Mail om at du ikke ønsker. Hadde det bra.
Så sannheten om Tinde er som det skrives - En tragedie.

12. januar 2022

Bare svindel

Bare svindel! Har fakturert oss for 30-40% over spotpris gjennom hele peridoen. Ønsker å si opp å da forventer de at vi betaler 10000 kr i forskudd....

11. januar 2022