Tica Copenhagen Anmeldelser

4,8

Bestilte 3 forskellige måtter og en lille skobakke søndag eftermiddag og kunne hente pakken allerede tirsdag. Måtterne virker til at være i fin og blød kvalitet. Det eneste lille minus med handlen v... Vis mer

Fantastisk design, kvalitet, service og levering. Jeg synes alt går op i en højere enhed. Vi har en stor hund med lang pels, og lever aktive liv med mudrede sko, så vi stiller ellers store krav til vo... Vis mer

Har købt 3 måtter henover de sidste 2 måneder. Fantastisk kvalitet og design. Oplevede der var en fejl på måtte nr 3 jeg modtog for en uge siden. Super forstående og effektiv kundeservice af Tina som... Vis mer

Superflotte måtter i farven ivory, som er meget lette at rengøre blot med støvsugning. Super service med besøg i TC’s showroom i Holte, hvor jeg så alle de fine farver og øvrige varer. Derudover hu... Vis mer

1. Teppebutikk
  2. Interiørbutikk
  3. Møbelbutikk
  4. Husholdningsbutikk

Vi inviterer dig ind i vores verden af ​​tica copenhagen for at hjælpe dig med at gøre et godt førstehåndsindtryk. At gå ud eller komme hjem, din entré er din port til et smukt hjem! Tica Copenhagen designer og producerer praktiske, funktionelle, attraktive og højkvalitets dørmåtter, skobakker, gulvmåtter og stativer i unikke farver og mønstre, med et særpræget skandinavisk design. En ny generation af langtidsholdbare produkter, der giver nye alternativer til traditionelle kokosfibermåtter eller plastbakker.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

21 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

fine product

fine product - design and taking care of the environment go hand in hand

3. juli 2024

Svar fra Tica Copenhagen

Thank you very much for your positive feedback, we are thankful for your kind response. Welcome back again. Summer regards, Tica Copenhagen, Tina

Jeg bestilte en støvet grøn smudsmåtte

Jeg bestilte en støvet grøn smudsmåtte, i nogle lidt specielle mål. Der var dog en lang leveringstid, men blev informeret om dette fra start.
Varen er i fin stand, og kom til døren, faktisk lidt før den tid jeg var blevet informeret om.

15. juli 2024

Svar fra Tica Copenhagen

Hej Sara, det glæder mig du er glad for dit nye tæppe. TAK for din fine respons, det er jeg meget glad for. Velkommen tilbage en anden gang og god sommer. bh Tina, Tica copenhagen

Super god service.

Super god service.

8. juli 2024

Svar fra Tica Copenhagen

Mange tak for din positive tilbagemelding, det er vi meget glade for. Velkommen tilbage en anden gang. Sommerhilsen Tica copenhagen, Tina

Nøjagtig som forventet

Tæppet var nøjagtig som forventet.
Vi er glade for det.

19. juni 2024

Svar fra Tica Copenhagen

Mange tak for den skønne tilbagemelding, det er vi meget taknemmelig for. Velkommen tilbage en anden gang.

God kvalitet og lækkert design.

Jeg har købt 2 måtter en til indenfor og 1 gummimåtte til udenfor og en sko bakke alt er som ønsket . Hilsen Lone Jensen

12. juni 2024

Svar fra Tica Copenhagen

Mange tak for din meget positive tilbagemelding Lone, det er vi meget glade for. Jeg håber, du bliver glad for produkterne. God sommer bh Tina/tica

We love the carpets from Tica…

We love the carpets from Tica Copenhagen. Its a clean look, great and comfortable materials and a fast shipping. We will buy again

12. juni 2024

Svar fra Tica Copenhagen

Dear Hannah, So good to hear. Thank you very much for your nice and positive response. We are very thankful for your response. We welcome you back :-)

De var super behjælpelige

De var super behjælpelige. Vi havde mistet et vægophæng i vores flytning. De sendte et nyt uden bekostning - og havde endda lagt et fint håndskrevet kort og lidt godt til ganen i. Kæmpe anbefaling af deres kundeservice herfra!

2. mai 2024

Svar fra Tica Copenhagen

Kære Søren, Mange tak for din meget positive tilbagemelding, det betyder meget os, du skriver. TAK. Velkommen tilbage:-)

Så fin en service...

Så fin en service...

6. mai 2024

Svar fra Tica Copenhagen

Mange tak for din positive tilbagemelding på vores service, det er vi meget glade for. Sommerhilsen fra tica copenhagen, Tina

Dårlig “service” - svarer ikke og leverer forkerte produkter !!

1. Gangs køber (og nu også sidste gang !)
Bestilte et tæppe til gangen og modtog et flosset - reklamerende hvorefter der blev tilbudt at sende et nyt (fint), modtog så det nye, men i et helt andet mål og farve end hvad jeg oprindeligt bestilte!
Har nu forsøgt at kontakte virksomheden, men vil ikke bruge mere af min tid, 3 rykkere uden svar!
Handler her ikke igen og vil på ingen måde anbefale hverken deres produkter eller virksomhed.
Der er heldigvis andre, der forstår hvad simpel og god kundeservice er !

NB
Vil lige oplyse, at Tica har rakt ud og kompenseret denne oplevelse - god stil.

15. mars 2024

Svar fra Tica Copenhagen

Hej Søren, vi beklager fejl ved ombytning af nyt tæppe og derefter forsinkede svar, hvilket er meget uheldigt. Håber du finder et fint tæppe eller måske alligevel kan bruge et af dem, vi har leveret.

Smuk design

Hurtig levering, smukt design og god kvalitet

3. april 2024

Svar fra Tica Copenhagen

Mange tak for den fine tilbagemelding. Velkommen tilbage en anden gang

Bo return label

Difficult to return. No return label. It’s now two weeks since I returned and I haven’t gotten a confirmation or my Money back.

4. januar 2024

Svar fra Tica Copenhagen

Thank you for your response.
Your return parcel was sent to us Jan6th and we confirm - as indicated on the return info - max 14 days for processesing the return, which is effectuated today.

Lækker kvalitets produkt

Har købt deres uni color tæppe til min entre, og den er simpelthen så flot og i god kvalitet. Forsendelsen ankom hurtigt, så kan kun anbefale det! 🤩

10. januar 2024

Svar fra Tica Copenhagen

Mange tak for din positive tilbagemelding, det er vi meget glade for. Velkommen tilbage en anden gang. bh Tica