We gebruiken deze rolstoel voor als we weg gaan met de auto. Door het kleine formaat past hij prima in de auto. Voor het gebruik op wandelpaden is hij uitstekend te gebruiken. Bij gebruik op bospaden... Vis mer
Bestelling gedaan, door DHL in pakketautomaat gedaan, kluisje was echter leeg. Na contact met Thuiszorgwinkelxl sturen ze dezelfde dag de bestelling nogmaals op. Super service, nu alleen hopen dat he... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Rollator, rolstoel, douchestoel of toiletstoel kopen? Bij Thuiszorgwinkelxl betaald u altijd de laagste prijs. Snelle levering en Acheraf betalen
Kruisstraat 61, 5612 CD, Eindhoven, Nederland
- thuiszorgwinkelxl.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 40 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
douche…krukj
Ben heel tevreden met het douche krukje. Was goed verpakt en correct qua levertijd…
Snel bezorgd
Snel bezorgd. Gemakkelijk geïnstalleerd. Voldoet naar verwachting.
Uiteindelijk is hij toch op het juiste…
Uiteindelijk is hij toch op het juiste adres afgegeven waarvoor dank
Tinneke
Perfecte service en een bekwame…
Perfecte service en een bekwame medewerker.
Kussen gekocht
Kussen gekocht, maar was te hoog voor mijn moeder. Geen gezeur, kreeg geld vrij snel terug na aanmelding retour.
Aan de telefoon krijg je echte mensen en geen antwoord apparaat of AI. Dat is fijn voor ouderen.
pantoffels van mijn man paste niet
pantoffels van mijn man paste niet, te hoge wreef.
voor het verzenden 5,50 betaald voor het retouneren 8,75 .schandalig

Svar fra Thuiszorgwinkelxl.nl
Producten zijn prima, maar communicatie slecht
Producten zijn prima, maar communicatie is knullig. Na bestelling wordt je slecht op de hoogte gehouden. Krijg ik ineens via een ander bedrijf een mailtje dat er iets geleverd gaat worden (wat en van wie is dan nog niet duidelijk, want wordt niet vermeld). Kortom, kleine moeite om dat beter te doen vanuit thuiszorgwinkel. Toch 4 sterren omdat de producten zijn zoals besteld.
Gemakkelijke site om te bestellen
Gemakkelijke site om te bestellen. Vlotte aflevering zoals gezegd, na twee dage geleverd op de voorafgestelde datum. Onbeschadigd geleverd en artikel die zeker zijn geld waard is . Zal in de toekomst indien nodig nog gebruik van de site maken.
Douche stoel bevalt goed is stevig en…
Douche stoel bevalt goed is stevig en werd snel geleverd , alles in goede orde ontvangen.
Snelle en goede ervaring
prima produkt
prima produkt, snelle levering. Goede communcatie.
Makkelijk Kunnen kiezen
Makkelijk Kunnen kiezen, prompte levering, kwaliteitsartikel
Alles prima in orde
Alles prima in orde , goed verpakt en past mooi .
Snelle levering goed produkt
good and fast service
I bought a wheelchair online; the site provides a lot of information. However, I also contacted customer service via the chat function (WhatsApp). I received answers to my questions almost immediately. I placed the order online, and the wheelchair was delivered within two working days. Very smooth and excellent service.
Alles prima verlopen
Alles prima verlopen. Levering direct de volgende dag
Fijne communicatie
Fijne communicatie, goed assortiment
Klantvriendelijke, eerlijke website.
Klantvriendelijke website, duidelijke omschrijving van het product en het geleverde product voldoet volledig aan haar beschrijving.
De aflevering was correct qua dag, datum en tijdsperiode.