Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Bedrijf is echt bizar slecht te bereiken! Wat echt onwijs rot is als je op middelen als insuline zit te wachten en die niet worden geleverd en je geen contact krijgt over wanneer dan wel! Zo behande... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uiterst positieve ervaring - professioneel bejegend, duidelijk en netjes. Spoedig te woord gestaan, door iemand die hoorbaar plezier haalt uit haar beroep. Volledig duidelijk en bereid om vragen te... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik gebruik al maanden medicatie die geleverd wordt door Thuisapotheek. Altijd tevreden, contact is fijn en service is goed. Afgelopen keer was de medicatie door de bezorging verkeerd geleverd en werd... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitstekend! de vervoerder maakte de medicijnen zoek, na de hele dag daar op te hebben gewacht, en medewerkers van de Thuisapotheek hebben op de dag daarna snel gehandeld door de medicijnen opnieuw t... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Apotek på nett

Skrevet av virksomheten

Ontdek Thuisapotheek, jouw toegankelijke online apotheek in Nederland. Bestel eenvoudig jouw medicijnen en beheer herhaalrecepten vanuit huis. Profiteer van persoonlijk advies en krijg je medicijnen gratis thuisbezorgd. Maak medicijnen bestellen gemakkelijk, schrijf je in of download de app! Simpel, snel en betrouwbaar!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vriendelijk en servicegericht

Vriendelijk, snappen alles en regelen het meteen.

26. januar 2026

Beste Tom,

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles snel en duidelijk geregeld was.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben zeer tevreden met de bezorgingApotheek

Ik ben zeer tevreden met de bezorging

27. januar 2026

Beste Marie Fare,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent met ons als apotheek en de bezorging.

Met vriendelijk groet,

Duidelijke uitleg

26. januar 2026

Beste Jonas,

Dank u wel voor uw review. We vinden het belangrijk om alles duidelijk uit te leggen, fijn dat dit zo is ervaren!

Goede apotheek

Goede apotheek, mijn medicatie wordt altijd snel bezorgd. Het contact met de medewerksters is erg prettig, ze reageren altijd snel op mijn mails/telefoontjes

22. januar 2026

Svar fra Thuisapotheek

Hi Maaike! Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat uw medicatie altijd snel wordt bezorgd en dat u het contact met onze medewerksters als prettig ervaart. We staan graag voor u klaar!

Service

Ik ben normaal nooit van de reviews, maar vond dit wel het melden waard. De arts had een vergissing gemaakt en Thuisapotheek heeft dit gelijk met de arts opgepakt en mij terugkoppeling hierover gegeven. Met als gevolg dat ik gelijk mijn medicijnen kreeg bezorgd. Dit is pas service!

15. januar 2026

Beste R.Doumon,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat we de vergissing snel samen met de arts hebben kunnen oplossen en u direct van uw medicatie hebben kunnen voorzien. Goede service en duidelijke communicatie vinden wij erg belangrijk. Dank voor uw vertrouwen in Thuisapotheek.

PostNL

Ik had mijn zending deze week niet op tijd ontvangen. Ik snap dat het met de sneeuw lastig is, maar had het toch graag op tijd gehad. Volgende keer ga ik toch maar weer via PostNL laten leveren. Gelukkig kan je bij de apotheek kiezen voor vervoerder. Werd aan de telefoon heel goed geholpen dus vandaar toch 5 sterren.

6. januar 2026

Beste,

Bedankt voor uw uitgebreide en eerlijke review!
Vervelend om te horen dat uw zending door de weersomstandigheden niet op tijd is aangekomen.
We begrijpen heel goed dat u uw bestelling liever op tijd had ontvangen. Fijn dat u aangeeft dat de keuzevrijheid voor een vervoerder daarbij helpt en dat u telefonisch goed bent geholpen. Dank voor uw begrip en vertrouwen., we doen ons best om ook bij uitdagende omstandigheden onze service zo betrouwbaar mogelijk te houden.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wordt altijd goed en best snel…

Wordt altijd goed en best snel geholpen, tot nu toe netjes optijd mijn medicatie ontvangen👍

8. januar 2026

Beste Rita,

Bedankt voor je positieve feedback! Goed om te horen dat je snel geholpen wordt en je medicatie steeds netjes op tijd ontvangt. Daar doen we het voor 😊

Wat een geweldige apotheek

Wat een geweldige apotheek! De communicatie verloopt supermakkelijk via telefoon, mail of app en alles wordt ook nog eens thuisbezorgd. Echt ideaal!

12. desember 2025

Beste Lisa,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat onze communicatie en thuisbezorging zo goed bevallen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

IK ben al jaren klant en ook al jaren…

IK ben al jaren klant en ook al jaren tevreden
als ik opbel word ik vriendelijk te woord gestaan en mijn medicijnen komen altijd op tijd

2. januar 2026

Beste Jan,

Dank u wel voor deze mooie review en uw jarenlange vertrouwen! Fijn om te horen dat u onze service en tijdige levering waardeert. We helpen u altijd graag.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Je krijgt eerst een antwoordapparaat…

Je krijgt eerst een antwoordapparaat waarbij je werkelijk als een infantiel persoon wordt behandeld als je uberhaupt iemand zou wilen spreken. Maar als je deze schaamte voorbij bent wordt je goed geholpen.

29. desember 2025

Beste Klager,

Dank voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons dat onze telefonische melding als onprettig is ervaren , dat is uiteraard niet onze bedoeling. We nemen deze feedback serieus en zullen dit intern bespreken. Fijn om te horen dat u daarna wel goed bent geholpen. Mocht u nog vragen of suggesties hebben, dan horen wij dat graag.

Tevreden met de service!

Gekoelde medicijnen komen altijd perfect gekoeld aan. Daarnaast word je goed op de hoogte gehouden van de leveringsroute en de verwachte aankomsttijd.

23. desember 2025

Svar fra Thuisapotheek

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat de gekoelde medicijnen altijd in perfecte staat aankomen en dat u onze leveringsupdates als prettig ervaart. We doen ons best om dit serviceniveau te blijven bieden.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hele fijne service en snelle levering!

23. desember 2025

Svar fra Thuisapotheek

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en de snelle levering.

Telefonisch slecht bereikbaar

Als je eenmaal iemand aan de telefoon hebt dan wordt je absoluut vriendelijk geholpen.
Echter heb ik 4x moeten bellen om iemand aan de telefoon te kunnen krijgen.
Dat behoeft echt wel verbetering

17. desember 2025

Beste Lydia,

Bedankt voor uw eerlijke feedback. Fijn om te horen dat u, zodra u iemand aan de telefoon had, vriendelijk bent geholpen. Tegelijkertijd vinden wij het jammer dat u meerdere keren heeft moeten bellen om ons te bereiken. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. We nemen deze feedback serieus en werken eraan om onze telefonische bereikbaarheid te verbeteren. Dank dat u dit met ons deelt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service en vriendelijk personeel

Goede service en vriendelijk personeel. Zijn goed bereikbaar en leveren snel de medicatie

17. desember 2025

Beste Joniece,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en personeel!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering, duidelijke communicatie en betrouwbare service. Precies zoals je het wilt bij een online apotheek.

16. desember 2025

Beste Marco,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering, duidelijke communicatie en betrouwbare service.

Heel tevreden

15. desember 2025

Beste Roos,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent over Thuisapotheek!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering met medicatie en altijd…

Snelle levering met medicatie en altijd een behulpzame klantenservice die graag meedenkt.

15. desember 2025

Svar fra Thuisapotheek

Hartelijk dank voor je review. We streven dagelijks naar snelle levering en persoonlijke service. Fijn dat je dit zo hebt ervaren!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vakkundige mensen en snelle levering.

Vakkundige mensen en snelle levering.
Wij zijn heel blij met de Thuisapotheek, vriendelijk en vakkundig.

3. desember 2025

Svar fra Thuisapotheek

Hartelijk dank voor je positieve review. Fijn dat je onze service, vriendelijkheid en snelle levering zo waardeert. Daar doen we het voor!

Razendsnel en service gericht

Razendsnel en service gericht

1. desember 2025

Svar fra Thuisapotheek

Hartelijk dank voor je review. We doen ons best om razendsnelle en servicegerichte zorg te bieden, mooi dat dit zo wordt ervaren!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Personeel luistert niet en klaagt over de klant!

Belde na 12 minuten in de wacht met een jongedame en zei dat mijn insuline bijna op is en of ze mij kon vertellen wanneer ik mijn herhaaltecept kon verwachten, even geduld ik verbind u door en weer een andere medewerkster wist het niet en begin over een totaal andere medicatie en na 4 keer herhalen dat mijn insuline bijna op is zei de jongedame dat ik niet zo’n toon moest aanslaan! Waarop ik zei alleen maar dringend insuline nodig te hebben en niet meer weet hoe ik duidelijk moet maken hoe zij het eindelijk kon begrijpen! Iemand bij thuisapotheek heeft mijn herhaalrecept uitgezet waardoor ik steeds bijna zonder zit en weer moet bellen en uitleggen (5x) dat ik dat niet gedaan heb en gewoon patient ben. Luisteren blijkt daar heel moeilijk maar toch echt essentieel! De lat ligt heel laag en de tenen zijn heeel lang. Ik ga nu op zoek naar een andere leverancier want dit bedrijf gedraagt zich amateuristisch en ik zal dit aan de zorgverzekeraar zeker melden.

13. oktober 2025

Beste de heer Rob Ouwehand,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u zoveel moeite heeft moeten doen om duidelijkheid te krijgen over uw insuline en dat u zich niet goed gehoord voelde tijdens het contact met onze medewerkers. Dat spijt ons oprecht. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat uw medicatie op tijd geleverd wordt zeker bij insuline mag dat nooit misgaan.

We willen graag uitzoeken wat er precies is misgegaan met uw herhaalrecept en ervoor zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Zou u ons een e-mail willen sturen via klantenservice@thuisapotheek.nl
met uw naam en geboortedatum (niet openbaar delen hier)? Dan nemen wij dit persoonlijk met u op.

Onze excuses voor de frustratie en het ongemak. We nemen uw feedback serieus en gebruiken deze om onze service en communicatie verder te verbeteren.

Team Thuisapotheek

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv