LolaJack | 400% opptil 150 000 kr + 400 GS Anmeldelser

3,3

Spilte Gonzo’s Quest på en gammel Samsung og innskuddsfeltet lå bak tastaturet hele tiden. Måtte snu telefonen til liggende bare for å se knappen, tre forsøk før de 200 kr gikk inn.

1. Nr. 14 av de 17 beste virksomhetene i kategorien Helse- og velværebutikk
  2. Nr. 1 av de 9 beste virksomhetene i kategorien Veddemålsagent
  3. Nr. 1 av de 8 beste virksomhetene i kategorien Veddemålsformidler
  4. Nr. 1 av de 10 beste virksomhetene i kategorien Kasino
  5. Nr. 1 av de 8 beste virksomhetene i kategorien Hasardspill
  6. Nr. 1 av de 10 beste virksomhetene i kategorien Kasino og veddeløp på nett

LolaJack | 400% opptil 150 000 kr + 400 GS

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

56 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

litt ny på dette så jeg rota kanskje

litt ny på dette så jeg rota kanskje. Tok velkomstspinnene, trodde gevinsten var min, fikk ikke med meg 40x oppå før jeg prøvde å ta ut. greit, min feil for ikke å lese. det som irriterte var at kassen lot meg be om uttaket, avviste det uten grunn, ogsupporten limte bare inn FAQ-lenka jeg alt hadde lest to ganger.

16. juli 2026

Vant 480 kr på Big Bass

Vant 480 kr på Big Bass, gikk for å ta ut, og hele forespørselen var borte fra historikken neste morgen. ingen e-post, saldo tilbake til før. rart.

16. juli 2026

Ikke noe tull ved innskudd

Innskudd med kort gikk gjennom første forsøk, ingen rare avvisninger. Ble ikke belastet ekstra gebyrer heller, i hvert fall ikke noe jeg så i nettbanken. Greit å slippe den usikkerheten. Jeg vil bare at pengene skal dukke opp der de skal.

Følte meg ikke pressa

Noen steder virker det som de vil ha deg til å spille mer hele tiden. Her var det mer nøytralt. Ingen popups som maste om nye innskudd akkurat når jeg hadde tapt. Det gir en mer avslappet følelse.

17. juli 2026

Ingen telefonstøtte, men chat holder

Jeg fant ikke noe telefonnummer, bare chat og epost. Litt minus for meg som liker å høre en stemme, men chatten løste problemet, så det er vanskelig å klage. Hadde de vært dårlige på chat, hadde det irritert meg mer.

Lav inngangsbillett

Synes det er fint at man kan registrere seg, sette inn en liten sum og spille litt uten å måtte binde seg til noe stort. Ingen krav om store innskudd for å delta i det hele tatt. For meg som er forsiktig, er det viktig.

Ryddig historikk over spillene

Jeg liker å kunne se hva jeg har spilt og hvor mye jeg har brukt, og her er den oversikten ganske bra. Finner igjen både innskudd, uttak og hvilke spill jeg har brukt mest tid på. Det hjelper meg å holde litt kontroll og ikke lure meg selv. For meg er det en viktig del av å bruke et sånt sted, og derfor trekker det opp totalinntrykket.

17. juli 2026

Bra sted for små pauser i hverdagen

Jeg bruker kanskje ti–femten minutter her innimellom, som en mental pause. Siden laster raskt nok til at det faktisk går an, uten at halve tida forsvinner i venting. Det er enkelt å logge ut og fortsette dagen. For meg er det akkurat den funksjonen jeg trenger av et casino på nett.

17. juli 2026

Ikke verst i det hele tatt

Jeg er ganske kritisk til de fleste sånne sider, men denne traff et greit nivå for meg. Rask innlogging med BankID, verktøy for å sette grenser var enkle å finne og aktivere, og jeg følte ikke at jeg ble dyttet nye tilbud i trynet hele tiden. Tapte noen hundrelapper, vant noen tilbake, endte nesten i null etter en uke. For meg handler det mest om at det kjennes trygt, og det gjorde det.

17. juli 2026

Lite fancy, men det gjør jobben

Dette er ikke det mest glamorøse casinoet jeg har sett, men alt jeg trenger, er på plass. Jeg kan sette inn, spille, ta ut, sette grenser og få hjelp når jeg spør. Mer enn det er egentlig pynt.

Fikk liten cashback, ok

Etter en dårlig uke fikk jeg plutselig en e-post om at jeg hadde fått litt cashback. Ikke store greiene, men nok til noen ekstra spinn. Synes det var en fin gest, selv om jeg vet at det er en del av opplegget for å få meg til å komme tilbake.

Vant 50 kr, føltes dumt å ta ut

Fikk en liten gevinst, men det var nesten for lite til å gidde å ta ut. Lot det stå, spilte det bort neste dag. Det er vel sånn det skal være. Siden gjorde det lett å fortsette, i alle fall.