Thegelexpert Anmeldelser 14

4,5

4,5

Enestående

alles helemaal top

Snelle en goede verzending! Eén ding vergeten te versturen en wordt gelijk nog verzonden super goed geholpen. Lakjes zijn fijn kan nu mooi even oefenen 😊

7. november 2025

BLISS werkt super fijn en gelpolish goed gepigmenteerd

Ik werk heel graag met dit merk. De BLISS werkt super fijn, loopt niet snel uit en is makkelijk te levelen om de juiste architectuur te krijgen. De gelpolish is super goed gepigmenteerd waardoor je vaak maar één laag nodig hebt. Kortom, aanrader!

6. november 2025

Susanne,

Heel erg bedankt voor de review

The GEL Expert

Super tevreden

Super tevreden! Echt aanrader

3. november 2025

Hoi Gina,

Heel erg bedankt voor de review

The GEL Expert

Ik ben ontzettend tevreden over The Gel…

Ik ben ontzettend tevreden over The Gel Expert Bliss! De bliss (biab) is van uitstekende kwaliteit. Hij dekt mooi, lakt soepel en heeft een prachtige glans. De verzending was snel en alles kwam netjes verpakt aan. De biab blijft lang zitten zonder lifting, wat echt een groot pluspunt is. Ook de verpakking ziet er professioneel en stijlvol uit; het staat prachtig in de salon. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit en uitstraling!

2. november 2025

Heel fijn merk

De BLISS is een hele fijne biab om mee te werken en blijft heel lang zitten! Het is makkelijk te gebruiken en de kleuren zijn prachtig. Ik ben erg tevreden🥰

31. oktober 2025

Heel fijn!

Uitstekend

Snelle levering voor een heel goed product met goede kwaliteit. Ik vind het ook een mooie verpakking en ben erg tevreden

11. oktober 2025

Svar fra Thegelexpert

Dankje wel en heel fijn om te horen!

Wat een prachtige stijlvolle lijn

Wat een prachtige stijlvolle lijn, snel bezorgd en verpakt in de vorm van een luxe cadeau. En ik vind het zo mooi het staat nog te shinen in die box. De gekozen kleuren zijn ook als weergegeven op de site.

7. oktober 2025

Svar fra Thegelexpert

Dankjewel! fijn om te horen dat alles naar wens is!

Super fijne gel!

Ik vind het heerlijk dat de base al verwerkt is in de Bliss. Scheelt tijd tijdens de behandeling! Het product heeft precies een goede dikte waardoor het niet snel de zijwallen inloopt. De gelpolish glitters zijn bizar zo mooi en andere kleuren fijn dekkend. Ik ga zeker vaker bestellen!

4. oktober 2025

Svar fra Thegelexpert

Super lief dank voor je review!