Ik heb een half jaar geleden een vitage tas gekocht. Heel blij mee, maar nu al bij de handvaten kapot. Aangegeven, kreeg een reactie dat ik m moest laten maken. Ik vind t wel bizar voor zo’n dure tas... Vis mer

Vandaag ontving ik de prachtige LV tas die enkele weken geleden op mijn verzoek werd ingekocht in Japan door Everlyn. Ik kreeg duidelijke foto’s, juiste informatie en er was totaal geen opdringerige... Vis mer

Een superleuke manier van verkoop door middel van Instagram live sale. Vind ik echt heel erg leuk om naar te kijken en nu dus ook een hele mooie tas kunnen scoren. De tas werd geleverd in een prachti... Vis mer

Al even opzoek naar een Louis Vuitton Noé en via via terecht gekomen bij deze mooie webshop. Nadat ik een bestelling wou plaatsen kreeg ik een melding dat de betaling niet kon worden uitgevoerd.... Vis mer

1. Veskebutikk

Iedere week verzamelen wij vintage designer items. Alle pareltjes plaatsen wij in de webshop en zijn verkrijgbaar via Instagram livesales en story sales! Ben je op zoek naar een leuk vintage designer tas? Neem dan contact op!

4,7

Enestående

Fijn en betrouwbaar.

Fijn en betrouwbaar.

Je koopt wat je op de website ziet. Je product wordt netjes, stevig, mooi ingepakt en verstuurd. The bagslist is makkelijk bereikbaar via socialmedia. Antwoord krijgen kan even duren, maar dit komt misschien door drukte. Tips zoals productcare voor je leer producten zouden wel fijn zijn.

5. november 2025

Aankoop LV Tas

Eerste keer een aankoop gedaan en heb een hele goeie ervaring gehad ben goed geholpen en mijn vragen die ik toentertijd had zijn ook netjes geantwoord.

22. oktober 2025

Goede service en mooie collecties…

Super leuke en duidelijke live sales. En laten we vooral de geweldige collectie niet vergeten. Van tassen tot accessoires, voor iedereen zit er wel iets tussen, voor zowel de iets kleinere dan wel grotere beurs. Ben erg tevreden!

10. september 2025

Verzendtijd vind ik redelijk lang…

De verzendtijd vind ik redelijk lang duren en wordt ook niet echt over gecommuniceerd, hoewel op de website staat 1 tot 5 werkdagen maar dat is nogal breed. Daarnaast vind ik de communicatie niet super klantvriendelijk op de chat. Ik had al om informatie voor een tas gevraagd, geen reactie op pas toen ik zei dat ik hem wilde kopen kreeg ik reactie.

13. august 2025
Logoen til The Bags List

Svar fra The Bags List

Hi Lisanne,

Wat ontzettend jammer om te lezen hoe je jouw aankoop bij ons hebt ervaren. Wij vinden het leuk om berichten te lezen en nemen elk DM/Whatsapp serieus. Soms worden we overspoeld met reacties en is het moeilijk bij te houden. Momenteel werken we aan een oplossing om ervoor te zorgen dat iedereen netjes antwoord krijgt, ook in mega drukke weken.

Pakketten worden bij ons iedere dinsdag en vrijdag opgehaald. We werken met waardevolle goederen en willen ervoor zorgen dat elke aankoop zorgvuldig gecontroleerd en geauthenticeerd is voordat we wat opsturen. Daar hebben we net iets langer de tijd voor nodig dan andere webshops maar dan we weten we zeker dat jouw aankoop goed aankomt.

chanel 2.55

ik heb tijdens de live sale een prachtige chanel 2.55 tweed gekocht. alles is vlot verlopen en de tas is in zeer goede staat!

4. august 2025

Prachtige vintage vondst!

Prachtige vintage vondst!
Ik heb onlangs een prachtige vintage Chanel tas gekocht via deze site en ben ontzettend tevreden. De tas is in uitstekende staat, precies zoals beschreven, en werd zorgvuldig verpakt geleverd. De klantenservice was vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader voor liefhebbers van luxe vintage items!

22. juli 2025

Super!

Super! De tweede keer dat ik besteld heb en alweer erg tevreden. Snelle verzending en netjes verpakt. Product precies zoals omschreven. Ik ga zeker vaker bestellen!

24. juni 2025