Kompliment til Thai2go på Gugvej
Kæmpe kompliment til Thai2go på Gugvej. Jeg ringede og bad om flere grøntsager i deres retter, og de takkede for opmærksomheden og kom flere grøntsager i. Ingen problemer, kæmpe service og god mad. Fantastisk!
Alt for dyrt i forhold til smag. Utrolig kedelig thai mad.
Det mad havde absolut intet med thailandsk mad at gøre. Nuddelretten smagte af Ketchup, og der bliver tydeligvis brugt frosne grønsager. Intet af maden havde set skyggen af krydderier eller sauce. Falsk markedsføring så det basker, hvis man læser, hvordan de selv beskriver deres mad.
Fantastisk mad, sød og venlig betjening.
Vi er mega fan af Thai-2go, først den i midtbyen, og senere i Gug hvor vi bor.
Henter mad derfra 3-5 gange om måneden, og det har aldrig skuffet.
Mega lækre retter.
Rigtig velsmagende mad og super sød betjening.
Hos Thai-2go, Gug, Aalborg bestilte vi ret nr. 2, 4, 20a og 20b.
Ret 20 a og b var smagsneutral - levede IKKE op til beskrivelsen på menukortet. Det var risnudler med smag af ketchup. Der var 2 små stk. forårsløg og peber og en lille smule bønnespirer. I den med rejer var der 5 rejer. Kan absolut ikke anbefales. Pris og kvalitet var overhovedet ikke i overensstemmelse med hinanden.
Ret 2 og 4 er 50% dyrere end hos Tha-2go i Aarhus C., hvor vi har købt mad rigtig mange gange.
Maden var kold - emballagen ikke egnet til at transportere varm mad i.
Blev ikke spurgt om vi ville købe en pose - nej, den tog de bare 4 kr. vi havde selv medbragt pose.
Dårlig oplevelse med mad på en lørdag aften.