Super hurtig afsendelse og derfor hurtig levering, men savnede lidt lækkerhed i indpakningen. Kassen var meget flosset og virkede som tilfældig genbrug. Dynen var lidt sjusket pakket i posen o... Vis mer
Se hva andre synes
Virkelig hurtig levering! Bestilte den ene dag og modtog allerede dagen efter!! Dynen er virkelig tyk/vamset som en almindelig fiberdyne, blot med ekstra vægt som er så behageligt at ligge med. Har b... Vis mer
Hurtig og professionel håndtering. Jeg havde valgt en for tung og for varm dyne. Efter 12 dage bad jeg om at bruge min 31 dages garanti. Ingen problemer 🙏 Fluks modtog jeg links til returnerin... Vis mer
Jeg har købt en Hybrid tyngdedyne på 5 kg. Hurtig levering og dynen er fantastisk! Dynen er lækker fluffy og slutter behageligt omkring kroppen. Vægt anbefalingen er en god guide til dyne valg. Jeg... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Hos Somni har vi skabt verdens første hybriddyne – en banebrydende opfindelse, der kombinerer fordelene ved en tyngdedyne med den bløde, fyldige komfort fra en traditionel dyne. Hybriddynen er designet til dig, der ønsker det bedste fra begge verdener: den beroligende vægt, der hjælper med at reducere stress og forbedre søvnen, samt den fluffy, luksuriøse fornemmelse af en klassisk dyne.
Kontaktopplysninger
Har svart på 71 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fantastisk dyne
Fantastisk dyne, som hurtigt blev leveret 😊Tak
Det er en lækker dyne med dejlig fylde
Det er en lækker dyne med dejlig fylde. En fantastisk tyngdedyne, som ikke er flad, men god og fyldig. Lige som en god dyne skal være.
Hurtig levering,en helt fantastisk dyne…
Hurtig levering,en helt fantastisk dyne som give ro og længere søvn 👍
Hurtig og fin service
Hurtig og fin service. Dynen kom hurtigere en forventet. Dynen er lækker og fyldig
Hurtig levering.
God beskrivelse af produktet, købte en hybrid dyne.
Vejleding i forhold til valg af vægt på dynen.
Super behagelig dyne
Jeg har tidligere haft en tyngdedyne hvor komforten ikke var i top. Den var for kold og bøvlet.
Nu har jeg købt en dyne fra somni og komforten er i top. Den er varm, behagelig og jeg sover rigtig godt med den på.
Jeg har sklerose og det er meget vigtig at sove godt og med en dyne hvor kropsvarme kan reguleres.
Med dynen fra somni er ligesom at sove i ske uden at det bliver for varmt.
Super lækker dyne
Super lækker dyne, købte sommer hybriddyne/let til min søn som nu sover meget bedre.
Tak for hurtig levering.
Det bedste køb og test
Min søn og jeg har testet og vi knus elsker vores dyner og vi kan slet ikke sove uden nu, det er den helt rigtige kombi a tyngde og fluffy dyne
Ønsker mig nu en i dobbelt
Jeg har købt to hybrid dyner
Jeg har købt to hybrid dyner, den ene på 5kg og en på 7 kg.
Det er simpelthen så rart, jeg har sovet som en baby! Jeg kan kun anbefale det til andre. Super hurtig levering, og intet der.
Fantastisk 5 kg dyne
Fantastisk 5 kg dyne
Har nu sovet med den i 10 nætter
Dejlig dyne men lidt varm
Jeg bestilte online
Jeg bestilte online. Hurtig levering. En hurtig og nem handel
Virkelig dækker dyne
Virkelig dækker dyne
Mega hurtig levering
☀️☀️☀️☀️☀️☀️
Dejlig dyne, god service
Dejlig dyne med både tyngde og fylde og hurtig levering.
Super hurtig levering af denne skønne…
Super hurtig levering af denne skønne dyne.
Det er længe siden jeg har sovet så godt c”,)
Alt hvad Somni lover holder.
Kikker allerede på hvad det næste er jeg skal købe
Super go rådgivning
Super go rådgivning - go service og hurtig levering
Helt fantastisk Hybrid dyne til en…
Helt fantastisk Hybrid dyne til en virkelig god pris 🤗☀️Jeg er virkelig glad for mit køb, har ikke på nogen måder fortrudt 😀 Og så var levering også super hurtigt, hvilket også er et stort plus ☺️
God oplevelse
Måtte lige sende mail med en forespørgsel på levering, der havde åbenbart været bøvl teknisk, men fik omgående svar og jeg modtog min bestilling dagen efter. 🙃
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.