TF Bank Norge Anmeldelser

4,3

Alt det praktiske vedrørende utbetaling av kreditert beløp er vel gjennomført, men beløpet er ikke aktivisert på det nåværende tidspunkt!! Beløpet er ikke gjort disponibelt!! Mvh. Robert Dahl, Sørskog... Vis mer

raskt behandling uten store betingelse, selv er pensjonist da viser seg a enkelte banker hjellper åss, I min snart 60år Norge med Mor født Norsk og Far sat po blodveien i tysk fange,Stolt at Familje o... Vis mer

Raskt lån og bra opplegg, god service og kundeveiledning som jeg setter stor pris på og vil gjerne få vite om jeg kan få et lite lån i til? Lurer på om du kan se om jeg har betalingsanmerkning? Eventu... Vis mer

1. Bank

Vi i TF Bank Norge hjelper våre kunder med å gjøre kloke og trygge valg i sin privatøkonomi. Vi er en erfaren bank som tilbyr alt fra sparekonto med konkurransedyktig rente til forbruksfinansiering tilpasset din økonomi.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

130 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse
kredittkort

Lett å søke om ny kreditt grense

Lett å søke om ny kreditt grense. Kredittkort fungerer bra på alle kjøp. Synes at overføring til min lønnskonto f.eks. er dyrt. TF kredittkort har en minus ift andre kort: kan ikke brukes for å betale regninger. Ellers 👏

3. oktober 2025

Tfbank kredittkort 60000 kredittkort … styre unna dei

Tfbank kredittkort 60000 kredittkort 85 prosent % hadde tilgjengelig 11tusen sånt når endre 50000 kredittkort grense 96% prosent ser ut må starte null betale totalt betalt over 20 tusen like vell uføretrygd. Virke som dei svindel kunder sin og forfallsdato kan ikkje endre som alle seriøst firma sei ja kan endre .Tfbank sei nei vudere gå til tv hjelp deg eller forbrukerrådet hva dei holdet på meg så står veldig litt informasjon angående hva skjer endre kredittgrense prosent osv nei da . Brukt den selskapet får hadde nødsituasjon angående krefte og liv og død. Får meg ta tid betale det men når ferdig det drit anbefaler ikkje dei svidel og høy rente og mye meir og svare ikkje epost osv send alt bevis det pluss frå advokat og politi angående .kansje .må skjerpe dere fikse det forbanne og sint .

31. desember 2024

Jeg sende bevis nettbanken .kom til…

Jeg sende bevis nettbanken .kom til kontakt advokat og gå til politi og forbrukerrådet og osv sende bilde Må rett opp 83 % 96% kanskje jeg ut sosiale medier og osv rett opp problemer app oppdatert ikk osv gidd faen ikk betale gjen.
Hei jeg null peiling det kredittkort kanskje når jeg hadde veldig nødsituasjon og alt .som jeg betale 2000 hva gjer når endre Endre din kredittgrense og korfor blir høy prosent før endre 60000kr var 83% når jeg endre 50000 no 96% sende vedlegg epost angående betaling osv Vist rett problem anmeldt svindel og sett inn forbrukerrådet og advokat osv dere useriøst bedrift .når dere opptere app jeg betale ikkje alt.

10. oktober 2024

TF kort = bra og anvendlig

Veldig greit kort å bruke. Søkte om økt kredittgrense. Fikk svar asap.
Kredittkort er en bra sikkerhetsnål.

10. juli 2025

Hei,

Takk for hyggelig tilbakemelding! Vi er glade for at du er fornøyd med kortet og prosessen rundt økt kredittgrense.

Vennlig hilsen

Rask og effektivt,

Rask og effektiv behandling, Et supert kredittkort

17. mars 2025

Hei!

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Vi er glade for at du er fornøyd med den raske og effektive behandlingen, samt at du liker kredittkortet vårt! 😊

Vennlig hilsen

Stress, no stress!

Hei, jeg ble veldig takknemlig for å få innvilget min søknad om ny kredittgrense på mitt TF Kredittkort. Jeg skal vise min tillit verdig og håndtere mine tilgjengelige ressurser på best mulig måte. Tusen takk for tilliten og ser frem til fortsatt godt samarbeid! 😊

23. januar 2025

Hei,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! Det er godt å høre at du er fornøyd. 😊

Veldig raskt!

TF bank er veldig rask med utbetaling av lån. Det kom inn på konto samme dag som det ble utbetalt til konto. Deilig å endelig kunne sitte igjen med ett kredittkort og lån hos samme kreditor. 😊

Kundeservice er svært vennlig de forstår veldig godt situasjonen til kunden. Det at klarna ikke aksepterte full innbetaling på ett kidnummer var noe de løste ved å utbetale lånet til kontoen min.

Anbefales veldig sterkt videre!

27. desember 2024

Hei,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du er fornøyd med den raske låneutbetalingen og den vennlige kundeservicen. Vi setter stor pris på din anbefaling og er glade for å kunne hjelpe deg med en løsning som passet din situasjon. 😊

TF Bank

Det gikk kjempefort å få innvilget…

Det gikk kjempefort å få innvilget kredittkort

19. november 2024

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at du opplevde en rask og effektiv prosess med å få kredittkortet innvilget.

Kredittkort

TF bank kredittkort er enkelt å bruke.

19. november 2024

Hei Svein Arve,

Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at du synes kredittkortet vårt er enkelt å bruke.

TF Bank

har hatt kortet i over et år nå og…

har hatt kortet i over et år nå og erfornøyd med rabatter til spisesteder og noen nettbutikker. skulle derimot ønske at det også fokuserte på de større butikkene og kjedene slik at jeg kan få benyttet kortet oftere

TF bank skal derimot ha for å ta kontakt med folk som søker kredittkort. ettersom jeg kun er student har jeg begrenset med midler og inntekt, men likevel ba de om siste lønnslipp (hadde sommerjobb) slik at jeg kunne få innvilget et kredittkort. det som overrasket meg var at jeg søkte på den laveste kredittgrensen man kan søke på og fikk innvilget 100 000kr... selvfølgelig satte jeg ned grensen dagen etter da jeg ikke har behov for en så høy kredittgrense

29. august 2023

Hei!

Takk for din utfyllende og ærlige tilbakemelding om vårt kredittkort. Det er kjekt å høre at du er fornøyd, og vi tar med oss innspillene dine videre om at du ønsker rabatter på de litt større brukerstedene.

Hver søknad behandles individuelt og kredittgrensen er basert på en helhetsvurdering av forskjellige faktorer, og du kan når som helst justere ned kredittgrensen til ønsket beløp via minesider slik som du allerede har gjort.

Med ønske om en fin dag videre :-)
Med vennlig hilsen

Styr unna

Opprettet kredittkort her etter ett bankbytte. Ikke mulig å velge pin som i andre selskap. Slo pin kode feil 3 ganger.Kort sperret på ferie. Dårlig kundeservice. Nytt kort måtte bestilles.

1. juli 2023

Hei Jostein!

Takk for din ærlige tilbakemelding. Det er leit å høre at du har hatt en dårlig erfaring i møte med oss. Dersom du skulle ha noen ytterligere spørsmål så ta gjerne kontakt med vår kundeservice.

Ønsker deg en ellers fin dag videre
Med vennlig hilsen
TF Bank Norge

Vis anmeldelser på alle språk. (397 anmeldelser)