Jeg er basert i Norge, og bestilte installasjon av carplay på min mercedes benz. De sendte meg kabelen og ga nyttige og konkrete instruksjoner på posten. Så kontaktet en veldig hjelpsom tekniker meg p... Vis mer
Kjøpte med en radioskjerm til bilen og mottok denne svært kjapt! Siden jeg ikke kan noe om bil hadde jeg et par spørsmål ang montering i bil og ryggekamera - dette fikk jeg et godt svar på med bilde... Vis mer
RÆVA KUNDESERVICE, stive priser og skjerm som til tider kortslutter. Kjøpte touch skjerm med dab fra tereteknik da de var de eneste som leverte dette. Betalte da mer enn dobbeltpris bare for å f... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Expert på Plug n play lösning av bilstereo och backkamera just till din bil. Mer än 100 tusen nöjda kunder. Sedan 2011.
Malmvägen 18D, 19160, Sollentuna, Sverige
- 0812093394
- info@tereteknik.se
- tereteknik.se
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Veldig veldig fornøyde
Veldig veldig fornøyde. Beste support, rask og presis. Imponerende.
Kontaktet Tereteknik for hjelp med en …
Kontaktet Tereteknik for hjelp med en radio kjøpt hos en annen. Svar nesten med en gang og med mye mer utfyllende opplysninger enn fra "min" forhandler.
Virker som de har god greie på sakene sine.
TereTeknik med utmerket kundebehandling og fantastisk service
Jeg oppfatter Tereknik som svært seriøse, hjelpsomme, imøtekommende og meget kvalifiserte. Jeg kjøpte en Q395 S190 som hadde behov for oppgradert programvare, og ble tilsendt detaljerte beskrivelser og gode råd. Selve "Car Navigation System" jeg kjøpte er fantastisk bra, og passer perfekt i min 2004 BMW X5. Det ser originalt ut, bare mye bedre. Det er i praksis en Computer (med Android operativsystem) med svært god fleksibilitet mht. app og programvare. Det eneste å trekke ned på er at de medfølgende bruksanvisningene er litt mangelfulle. Det fine er at Tereteknik sine teknikere er interessert i å hjelpe deg. Det er en flott trygghet. 5 stjerner til TereTeknik for utmerket kundebehandling og service.
Imponert over topp service!
Kjøpte en S160 stereo med DAB+. Fikk problemer med skjermen som ble helt hvit. Tok kontakt med Tereteknik. Sendte inn stereoen. De sendte meg en ny S190, som er en nyere og bedre modell.(Portofritt). Plagdes litt med monteringen da det manglet noen kabler. Men det var ikke noe problem. Tereteknik sendte meg kablene som manglet. Ryggekameraet som fulgte med, hadde jeg litt problemer med å få montert. Etter en mail fra Tereteknik gikk alt som en lek. De er raske med å svare på mail og hjelpe til med løsninger! Tereteknik kan virkelig anbefales!
RÆVA KUNDESERVICE
RÆVA KUNDESERVICE, stive priser og skjerm som til tider kortslutter.
Kjøpte touch skjerm med dab fra tereteknik da de var de eneste som leverte dette. Betalte da mer enn dobbeltpris bare for å få med innebygd dab. Som ikke alltid funker... dårlig antenne. Skjermen går i svart ofte. Den fryser og henger seg opp.
Sendt flere Mail. Blir behandlet som at jeg har gjort alt feil og føler meg nedverdig av kundeservicen.
Hadde jeg bare visst at jeg ikke kom til å kunne bruke daben hadde jeg ikke giddi å kjøpe den. Ikke engang få den gratis.
Sendte inn min spiller som hadde en …
Sendte inn min spiller som hadde en liten feil, Tereteknik sendte meg ny spiller umiddelbart og yter topp service. Har ingen betenkeligheter med å anbefale denne butikken til andre.
BMW E46 Navi/Dab+, ANBEFALES!
Rask levering, god service og oppfølging/hjelp med installasjonen
Selve enheten er meget flott og brukervennlig!
Etter veldig mye frem og tilbake
Etter veldig mye frem og tilbake, så klarte vi endelig å få liv i stereoen. Veldig god kundeservice, men du er nødt til å like å skrive Mail om du trenger hjelp, for eg kom ikkje gjennom på telefon. Eg hater å skrive Mail, er for utolmodig til det. Men svarene på mailene var veldig gode. Videre burde det vere med en enkel monterings anvisning for oldiser som meg og. Som ikke har montert opp anlegg siden 80 årene.
Kjøpte stereo til BMW E46
Kjøpte stereo til BMW E46. Fungerer meget bra, enkel installasjon. DAB-mottager var defekt, men fikk ny i posten på 3 dager. Rask svar fra kundeservice og god hjelp. Eneste jeg kan trekke for må være at jeg måtte kjøpe ny del til midtkonsoll (holder klimapanel), til tross for at det opplyses om at dette ikke er nødvendig. Årsak er nok at det er ulike konsoller i bilene avhengig av utstyr. Min hadde oppbevaringsboks over askebegeret, og da sitter ikke klimapanelet fast. Undersøk dette før start montasje (avrundede kanter i nedre hjørner på klimapanel, skal være tilsvarende på konsollen for at den skal sitte fast).
Super kundeservice
Bestilte av Teleteknik. Posten rotet det til med forsendelse. Sende Mail til firmaet, de svarte etter 10 minutter. Da hadde de ordnet opp i det selv om det var Posten sitt ansvar. Super service