Pengene ble borte, varen ble utsatt og utsatt. Etter siste utsettelse var forbi spurte jeg om å få en dato varen er hos meg, fikk automatisert svar. Etter det har jeg ikke mottatt noe svar, ingen vare... Vis mer
Telebit
Først var jeg ikke fornøyd i det hele tatt for de anbefalte en laptop på chat som skulle håndtere en app, og da jeg fikk den, var operativsystemet for gammelt og jeg måtte sende den i retur. Men alle... Vis mer
Uansett hva du enn tror du kjøper så vit at dette er 10-15år gammelt ræl når det gjelder deres datamaskiner. Tror du meg ikke, spør de konkret om hva skjermkortet heter og modellnummer, spør om det... Vis mer
Litt usikker på hvordan Telebit kan ha så dårlig score på trustfactor. Har handlet på Telebit både i butikk og på nett så lenge jeg kan huske og har egentlig ingen dårlige opplevelser. Nærmeste jeg ko... Vis mer
Kjente varemerker til lave priser Stort utvalg av elektronikk!
SANDNES, 4318, SANDNES , Norge
- INFO@TELEBIT.NO
- telebit.no
Kjøpte en iphone 12 til 4500kr som ny
Ganske god opplevelse i alt, vet ikke hvorfor disse folkene har ikke mer oppmerksomhet. Det er jo helt genialt å få kjøpt brukt til god pris
Raskt og enkelt
Ganske grei butikk med ok priser
Hjelpsom og rask kundeservice
Hjelpsom og rask kundeservice. Greie priser og da
Strålende fin telefon takk for kjøpet
Knall goe service og leveringstid
10/10 kundeservice
Rask levering, veldig rask og god kundeservice
Helt tåpelig!
Helt tåpelig!
Bestilte en PS4 kontroller 23 februar og begynte å ane ugler i mosen da den ikke hadde kommet en uke etterpå. Fikk tildelt sporingsnummer med beskjed om at pakken var innlevert for sending hos en Coop i Sandnes. Tok da etterhvert kontakt med PostNord og fikk beskjed om at pakken aldri er scannet inn og et alternativ er at den er levert inn for så å bli hentet rett ut igjen. Har sendt denne bekreftelsen til firmaet og gitt beskjed om at saken taes videre.
mye utvalg og greie prisar
Aldri opplved så bra service aså
Aldri opplved så bra service aså! Stå på telebit dette e gudd greier
Ikke kjøp noe usett og uprøvd
Gutt på 10 år brukte sparepengene sine + bursdagspenger på en gaming-pc fra Telebit via finn.no. Hyggelig selger, fikk med utstyr som headset og mus/tastatur i prisen. Det som deretter skjedde var at skjermkortet viste seg å ikke fungere skikkelig. Det førte til at PC slo seg av vilkårlig på grunn av overoppheting av skjermkortet. Har prøvd å kontakte butikken flere ganger og gitt dem anledning til å rydde opp, helt uten respons. Tydelig mangel på ansvarsfølelse og vilje til å rette opp feil. Tok med PC til uavhengig verksted, der de kunne bekrefte at skjermkort ikke fungerte og av vi måtte kjøpe nytt. Styr unna denne butikken dersom dere ikke får grundig testet produktene FØR kjøp.
Meget god service holdt avtale å ingen…
Meget god service holdt avtale å ingen tull så ingen stress å handla her d e bare kjekt😎hyggelige kar han eg møtte så den plasse anbefales!
Fin nettside og billig produkter
Handlet en pc gjennom finn
Handlet en pc gjennom finn. Knall god service med raske svar. Guttungen er nå fornøyd takk og lykke til
Som beskrevet og rask og grei handel👍
veldig bra meg og Yusuf kjøpte bra ting
Generelt en postiv og behaglig…
Generelt en postiv og behaglig opplevelse å handle der.
Raskt levert og serviceinnstilt også…
Raskt levert og serviceinnstilt også etter at varene var levert og betalt