Telebit

Pengene ble borte, varen ble utsatt og utsatt. Etter siste utsettelse var forbi spurte jeg om å få en dato varen er hos meg, fikk automatisert svar. Etter det har jeg ikke mottatt noe svar, ingen vare... Vis mer

Først var jeg ikke fornøyd i det hele tatt for de anbefalte en laptop på chat som skulle håndtere en app, og da jeg fikk den, var operativsystemet for gammelt og jeg måtte sende den i retur. Men alle... Vis mer

Uansett hva du enn tror du kjøper så vit at dette er 10-15år gammelt ræl når det gjelder deres datamaskiner. Tror du meg ikke, spør de konkret om hva skjermkortet heter og modellnummer, spør om det... Vis mer

Litt usikker på hvordan Telebit kan ha så dårlig score på trustfactor. Har handlet på Telebit både i butikk og på nett så lenge jeg kan huske og har egentlig ingen dårlige opplevelser. Nærmeste jeg ko... Vis mer

1. Butikk med tilbehør til mobiltelefoner

Kjente varemerker til lave priser Stort utvalg av elektronikk!

Utrolig kjapp levering

Utrolig kjapp levering, og helt iht beskrivelse. Bestilt søndag kveld, levert tirsdagen. Selv om postnord leverte til feil sted, men det ordnet postnord med, og hentet den inn til ny sortering😀

4. desember 2023

Telebit er gjennomført useriøse

Jeg kjøpte en tv av Telebit. Når jeg fikk tv-en, var denne ødelagt. I tillegg var den pakket inn i poser som inneholdt matavfall. Strømledningen manglet og det var tydelige skader på tv-en. Jeg prøvde å kontakte de på chat, da fikk jeg beskjed om å sende mail. De svarte ikke på denne mailen. Jeg har aldri vært borti noen som er så gjennomført useriøse. Kan overhodet ikke anbefale de. Når jeg endelig fikk tak i rett strømkabel, viste det seg at tv-en var ødelagt under transport. Etter mye om og men fikk jeg Telebit til å rette ett erstatningskrav mot Postnord, men kommunikasjon om framdrift har sviktet. Postnord og Telebit bare sender meg videre til motparten når jeg kontakter de.

27. oktober 2023

FOR NOGE TULL

Spar pengene deres, dette er det verste jeg har vert med på! Kjøpte en PC for en måned si, brukt ett par ganger å den har allerede sluttet å virke???? Selger hadde veldig lite forståelse og nektet å gi tilbake pengene!! Veldig skuffende!! Skal aldri tilbake!

17. august 2023

IKKE HANDLE PÅ DENNE SIDEN

Ikke kjøp fra denne butikken! Bare lureri. Jeg kjøpte tv og fikk beskjed om å ta den tilbake hvis vi ikke var fornøyd. Noe vi ikke var siden alt med tven var feil var en gammel 2016 modell noe han sa var 2021. Kunne ikke laste ned flere apper noe han sa gikk an. Vi har levert tilbake tven og han nekter å betale oss tilbake. Verste siden. Advarer sterkt om å handle på denne siden.

8. september 2023

STYR UNNA!!!!

STYR UNNA!!!!! Heilt forferdelig service og produkt!

Kjøpte ein tv som ikkje passa seg i stua, gjekk tilbake med den da vi hadde fått klar og tydeleg beskjed om at det ikkje var eit problem å komme tilbake med den. Når vi først var tilstedes gjorde eigeren seg vanskeleg og skulle kutte 15% prosent salssummen, og da hadde vi kommet tilbake dagen etterpå! Plutseleg seier eigeren at TV-en er øydelagt berre for å finne ein måte å få lett tente penger!!! Styr unna denne butikken, ein løgner og bedrager!!!

8. september 2023