Pengene ble borte, varen ble utsatt og utsatt. Etter siste utsettelse var forbi spurte jeg om å få en dato varen er hos meg, fikk automatisert svar. Etter det har jeg ikke mottatt noe svar, ingen vare... Vis mer
Telebit
Først var jeg ikke fornøyd i det hele tatt for de anbefalte en laptop på chat som skulle håndtere en app, og da jeg fikk den, var operativsystemet for gammelt og jeg måtte sende den i retur. Men alle... Vis mer
Uansett hva du enn tror du kjøper så vit at dette er 10-15år gammelt ræl når det gjelder deres datamaskiner. Tror du meg ikke, spør de konkret om hva skjermkortet heter og modellnummer, spør om det... Vis mer
Kjente varemerker til lave priser Stort utvalg av elektronikk!
SANDNES, 4318, SANDNES , Norge
- INFO@TELEBIT.NO
- telebit.no
Styr unna
Styr unna! Kjøpte 65 tommers tv. Betalte direkte med kort. Så gikk dagene og ingen tv kom. På chat sa de den var utsolgt men ny på vei fra Sverige. 6-8 dager. Det skjedde ikke, så da var det nye 5-7 dager. Men fremdeles ingen tv. Så sluttet de å svare. Til slutt forlangte jeg pengene tilbake. En måned gikk med løgn og rot. Elendig kundeservice for du på kjøpet. Får se om pengene kommer tilbake på kortet snart.
SVINDEL
Skulle gjerne gitt null stjerner!
For en VITS. Etter en mnd fikk feil PC og regna med det skulle ordne seg raskt, men isteden prøvde de å overbevise meg om at det skrapet jeg fikk var bedre? Jeg ba om innmaten til det jeg bestilte i det minste, men da kom det frem at den er utsolgt (står fremdeles til salgs på nettsiden). Nå har jeg returnert, men de henter den faen ikke?? Er helt forskrekka over hvordan jeg er blitt behandla. STYR UNNA! SVINDEL
Jeg fikk et eldre produkt enn det jeg bestilte
Jeg skulle kjøpe iPad Pro fra 2021, men etter jeg snakket med Apple for å kjøpe deksel og tastatur så forklarte Apple at iPaden er fra 2015. Jeg kontaktet dem etter jeg oppdaget dette, og de har ikke svart meg. Jeg sendte inn mail om å benytte meg av angreretten, men fikk ikke svar. Ifølge lovverket om angrerett så måtte jeg sende avgårde produktet innen to uker etter jeg hadde sendt inn mail. De hentet ikke produktet hos posten og den gikk i retur. Jeg måtte betale returen for å hente ut produktet på mitt lokale postkontor.
Alltid like fornøyd
Litt usikker på hvordan Telebit kan ha så dårlig score på trustfactor. Har handlet på Telebit både i butikk og på nett så lenge jeg kan huske og har egentlig ingen dårlige opplevelser. Nærmeste jeg kommer til dårlig opplevelse er når jeg bestilte vare som ikke var på lager og hadde "forventet leveringsdato", og denne ble utsatt, ett par uker.
Utrolig profesjonell butikk 👌👌 takk for…
Utrolig profesjonell butikk 👌👌 takk for Rabatt, veldig fornøyd
Her er det bare å styre unna
Her er det bare å styre unna. jeg kjøpte en gaming pc pakke til min sønn på 10 år, for det første så kom den flere dager senere en den skulle og når den kom så så det ut som noen barnehagebarn hadde pakket den. Når jeg forsøkte å montere den så kunne den ikke monteres med vedlagt utstyr. Når jeg prøvde å anskaffe utstyr(kabel mellom pc og skjerm) så var kobling så gammel at slike kabler ikke lenger er i salg! Jeg måtte kontakte Telebit for å få link til angreskjema siden dette ikke fulgte med sendingen, svært vanskelig å komme i få tak i kundeservice på telefon. Kanskje like greit siden dette firma ikke har kundeservice i ordets rette betydning. Jeg fikk omsider sendt pc tilbake bare for å få den i retur! De hentet ikke pakken, jeg måtte lete for å finne eier Patrick Browsky for å få han på telefon for å få en bekreftelse på at om jeg sendte igjen at han ville hente pc på posten. Jeg sendte på nytt og pakken ble ikke hentet ut før dagen etter hentefrist og sikker kun etter trusler om anmeldelse. Nå er pc kommet godt til rette hos Telebit, men nå er de i følge Patryck Browsky hevet over forbrukerkjøpsloven og kan med rette trekke 20% av på returnerte produkter! Og som om det ikke er nok så vil de ha 10% i gebyr for tilbakelevering. Noe som helt klart er absurd. Saken er nå meldt til forbruketilsynet og Finn.no. Slike firma bør ikke ha livets rett. Styr unna.
Har bestillt en tv-fot
Har bestillt en tv-fot, men ingenting mottas.
Fikk kontakt først, da får jeg til svar at Posten har rotet pakken bort, og nå svarer han ikke. Styr unna!!
STYR UNNA!!!!!
ADVARER ALLE MOT TELEBIT.NO.
Jeg fikk tilbud på en helt ny tv med 5 års garanti. Betalte dessverre, uten å sjekke trustpilot. Jeg mottok en tv som viste seg å være produsert i februar 2018, uten garanti. I tillegg defekt bakgrunnsbelysning. Har forsøkt i noen måneder å få beløpet tilbakebetalt, men Petryk Browski holder det gående med usaklige forklaringer. Til slutt slutter han å svare. Har ikke telefon.
Leveringsikkerhet
Bestiller og betaler for en 60tommers TV. Etter en mnd dukker det opp en 55tommers TV i posten. Skriver og klager, men hører ingenting fra firmaet. Det er vel lite seriøst.
Rein svindel
Rein svindel! Ligg unna!!! Bestilte tv 31.juli og har etterlyst den sidan. Dei skuldar på PostNord, lovar pengar att m.m., men ingenting skjer. På måndag tek eg kontakt med Forbrukerrådet.
SVINDEL SVINDEL SVINDEL!!!!
SVINDEL SVINDEL SVINDEL!!!!! Styr langt unna. Fikk en knust tv, sendte i retur og de henter ikke ut. Sender på nytt til dem og de holder igjen pengene da de må ha produktet tilbake først sier de, men det har de jo ikke hentet på posten. Så slutter denå svare på henvendelsene. Nå er det gått 2 måneder, tven er på vei til dem for andre gang og de svarer ikke på mail.
Bestilte tv 29 juli-24
Bestilte tv 29 juli-24. Ingen tv fått enda og ingen refusjon på konto etter kontakt på mail, men håper fortsatt.
Bør anmelde forholdet om det ikke skjer noe.
Skal oppdatere saken :)
Advarsel
Advarsel! Disse folkene har svindlet flere kunder, inkludert meg. Dere kan lese alle anmeldelser fra andre kunder også! De har ikke noe telefonnummer slik at kundene kan kontakte dem, og de har ikke noen riktig adresse for retur. De svarer ikke på e-poster heller!
Svindel, bedrageri TELEBIT
Jeg vil på det sterkeste fraråde å handle fra Telebit. Jeg kjøpte en 55-tommers Samsung-TV fra dem, og de sendte meg med vilje en ødelagt TV. Jeg dokumenterte skaden med bilder og sendte dette til dem. Etter noen dager godkjente de reklamasjonen og erkjente at TV-en var skadet.
Telebit har i ettertid søkt om erstatning fra Postnord for den ødelagte TV-en, og de har fått dette godkjent samt mottatt oppgjør (som kan betegnes som forsikringssvindel). Etter at jeg returnerte TV-en, til tross for at jeg selv betalte returfrakten, mottok jeg en e-post fra butikken hvor de hevdet at jeg kunne se bort fra reklamasjonen fordi TV-en var dårlig pakket og ble skadet under transporten – til tross for at de visste at TV-en allerede var ødelagt. Nå svarer de ikke lenger på mine e-poster.
Jeg velger derfor å advare andre mot å kjøpe fra denne butikken, da de driver med svært tvilsomme metoder. Ifølge Brønnøysundregistrene er firmaet registrert som SALG OG INVEST BROWSKI med forretningsadresse Auglendsdalen 80, 4017 STAVANGER. På den oppgitte adressen er det ingen tilgjengelige, og butikken finnes ikke fysisk. Daglig leder, Patryk Browski, har også en rekke negative omtaler på nettet.
Vi bestilte vare og det var feil og de…
Vi bestilte vare og det var feil og de tar ikke mot tilbake og de svar ikke kundeservice
Rett og slett pass på denne firma er falsk og stjele penger og det er ikke noe kundeservice
Jeg anbefale ikke kjøpe fra dem og pass på .
10/10 kjøp
takk for kjøpet, forstår ikke hvorfor flere ikke handler her er jo genialt! spare jo penger, ser jo uansett som nytt ut . takk for hjelpen
Bestilte PlayStation med konsoll og…
Bestilte PlayStation med konsoll og fikk levert en skikkelig brukt maskin med masse riper og en rød konsoll som var godt brukt. Utrolig dårlig emballasje og avsender var en privat person med en helt annen adresse enn deres. Denne ble sendt i retur og dette er svindel. Styr unna!
ADVARSEL-TELEBIT SVINDLER
ADVARSEL! Disse folkenE har svindlet flere kunder inkludert meg selv. Jeg bestilte en 65 tommers samsung TV som de kun pakket inn et tynt lag med vanlig papp. De hadde bare kappet til vanlige pappesker og teipe rundt Tven. Da jeg åpnet den var skjermen knust. Da jeg kontaktet Telebit sa de at klagen først kunne behandles etter Postnor hadde behandlet deres klagesak. Men jeg fikk aldri noe tilbakemelding fra dem angående Postnord. Jeg ba også om kontakt informasjon til deres kontakt i Postnord slik at vi kunne avtale henting av den ødelagte TVen. Men etter sommerferien nektet Telebit å godta klagen da de sa det var gått for lang tid og de ikke hadde mottatt TV. Selv om jeg ved flere anledninger har forespurt informasjon om retur. Butikk og eier vil nå bli politianmeldt og skal sende klage til forbrukerrådet. Anbefaler alle som opplever det samme å politianmelde dem og sende inn klage til forbrukerrådet. IKKE FINN PÅ Å BESTILL NOE FRA TELEBIT!!!