Pengene ble borte, varen ble utsatt og utsatt. Etter siste utsettelse var forbi spurte jeg om å få en dato varen er hos meg, fikk automatisert svar. Etter det har jeg ikke mottatt noe svar, ingen vare... Vis mer
Telebit
Først var jeg ikke fornøyd i det hele tatt for de anbefalte en laptop på chat som skulle håndtere en app, og da jeg fikk den, var operativsystemet for gammelt og jeg måtte sende den i retur. Men alle... Vis mer
Uansett hva du enn tror du kjøper så vit at dette er 10-15år gammelt ræl når det gjelder deres datamaskiner. Tror du meg ikke, spør de konkret om hva skjermkortet heter og modellnummer, spør om det... Vis mer
Litt usikker på hvordan Telebit kan ha så dårlig score på trustfactor. Har handlet på Telebit både i butikk og på nett så lenge jeg kan huske og har egentlig ingen dårlige opplevelser. Nærmeste jeg ko... Vis mer
Kjente varemerker til lave priser Stort utvalg av elektronikk!
SANDNES, 4318, SANDNES , Norge
- INFO@TELEBIT.NO
- telebit.no
Kjempe god erfaring jeg anbedaler til…
Kjempe god erfaring jeg anbedaler til alle som leter etter noe rimelig og bra elektronikk. Mye bra her :)
Jeg bestilt Samsung 49´´ TV
Jeg bestilt Samsung 49´´ TV, Telebit sendte en gammel
Phillips TV , pakket den ikke opp. Jeg turte ikke å røre på den og jeg sjekket ikke om den fungerte, fordi den var så skiten. TV var pakket i en dårlig sykkeleske sammen med søppel.
Jeg har returnert TV og har fått svar fra telebit at pakken var skadet og jeg hører ikke mere fra dem !!!!!.
Bestilte en 55" Samsung tv
Bestilte en 55" Samsung tv, fikk tilsendt en gammel Skantic tv, skjermen var knust. Har vært i kontakt med de flere ganger, de er ikke interessert i å rydde opp i saken, og refundere kjøps sum. saken er nå medelt inn til forbrukerrådet, dette er ett meget useriøst firma.
STYR UNNA, DRIVER BARE MED SVINDEL!!
Har nå vært i kontakt med de, de er ikke intresert i og refundere kjøpe sum, har sendt de veldig mange mailer, og ringt mange ganger, men de svarer ikke på mail, og tar ikke tlf lengre, har nå meldt saken til forbrukerrådet, så får vi se om det blir en løsning der. Men styr unna dette firma
Kjempe overrasket
Kjempe overrasket! Fornøyd med både produktet og servicen i ettertid, ungene er nå fornøyde 👌😊
TV-en er ødelagt, den svarer ikke
Kundeservice svarer ikke, TV-en kom ødelagt, ingen hjelper meg. Jeg mistet pengene mine. ikke bruk den siden
Grundig svindlet
Jeg bestilte en TV pr.telefon. Vi ble enige om hvilken TV det gjaldt. En Philips 55“ MED Ambilight. Nypris skulle angivelig ha vært 22000,-. Jeg var dum og Vippset 5000,-. Var en innflyttningsgave fra min mor til min datter. Kom aldri noe ordrebekreftelse. En “fyr“ kom og leverte en TV natt til tirsdag. En eldre Philips 55“ UTEN Ambilight. Hadde aldri kostet mer en 7000,- når den var i salg. Ikke verdt mer enn 500,- nå. Tydelig godt brukt. Wifi og SmartTV fra første generasjon virket ikke. Prøvde iherdig og få tak i vedkommende uten navn. Sier seg selv hvorfor han opptrer anonym når han driver med slik svindel. Tilslutt svarte han at min “ordre“ ikke var refunderbar. Jeg har levert en grundig anmeldelse. Vært i kontakt med Finn.no som har backet meg og utestengt han fra deres sider. Får håpe jeg i det minste kan begrense at mange andre opplever samme svindel. Har løyet til min gamle mor og fortalt at min fikk den TV’n vi bestilte. Men sanninga er at den kan vi bare kassere. Så folkens STYR UNNA !!!!!!!!!!!!
Grunnet tidligere dårlige erfaringer gjorde jeg opptak av samtalen fra bestillingen. Kommer TYDELIG frem hvilken TV som ble bestilt. Har vært i kontakt med min advokat og Forbrukerrådet. Jeg finner meg ikke i sånn. Noen må reagere. Jeg gjør det på vegne av meg selv og andre. Jeg vil og skal gjøre ALT i min makt for og få stoppet denne svindel“bedriften“.
Ufff
Ufff. Det verste jeg har opplevd. Bestilte en Samsung Tv, fikk hjem en grundig Tv med knust skjerm, og delt på sidene. Sender mail men får ingen svar, ikke til å stole på, hold dere unna
Har kjøpt og betalt tv av Telebit…
Har kjøpt og betalt tv av Telebit 08-10-24
Får ikke svar ingen tv kommet, har sendt på mail og ingen svar å få , kjøp ikke tv der fra . Da er tv kommet og det var knust .
Mvh Leif
Forferdelig selskap!
Forferdelig selskap!! Jeg har nå sloss med dette selskapet i over en måned, uten at de har verken sendt noe Tv eller betalt tilbake penger til meg. De blir nå politianmeldt og er meldt til Finn.no for svindel. Dette er ett registret enkeltmannsforetak ikke noe mer. Hold dere så langt unna som overhodet mulig!!!
Jeg bestilt Samsung TV ,telebit sendt…
Jeg bestilt Samsung TV ,telebit sendt LG TV .De har sendt gammel,skiten ,feil varen ,ussikert om den fungerer .Jeg turte ikke å røre på den og sjekke om den fungerer,fordi den var så skiten.TV var pakket i søppel.Jeg er fortsatt i sjok.
Jeg har returnert TV og har fått svar fra telebit at pakken var skadet og jeg får ikke penger tilbake. De stjålet rett og slett pengene mine.
Finner ikke ord som dekker hvor dårlig…
Finner ikke ord som dekker hvor dårlig behandling dette selskapet behandler noen av sine kunder.De
sendte en tv uten annet en et lag tynn papp,denne tv var selvfølgelig knekt og fullstendig ødelagt,ble ikke engang pakket opp da vi så at dette ikke kunne ha gått bra.men Telebit/kundeservice skylder på post Nord,og Telebit svarer ikke på noen andre henvendelser lengre.
Telebit
Jeg skriver aldri reviews, men her kunne jeg ikke la være. Anbefaler sterkt å holde seg unna Telebit. Bestilte TV i midten av august. Nå er det ca midt i oktober og har fått feil produkt som i tilegg var defekt, ikke pengene tilbake eller produktet jeg faktisk bestilte. De svarer heller ikke utenom hvis dem selv får et problem ang dems kunde. Jeg måtte ty til mekling hos Forbrukerrådet for å få penger tilbake.
Hold. Dere. Unna. Disse.
Useriøse
I juli var jeg var ute etter en smart tv, 32". Bestilte den over nett å valgte faktura. Fikk automatisk bekreftelse på dette å den ville sendes ganske snart. Da det nærmet seg at den burde ha kommet i posten å ingen sporings nr ble gitt så etterlyste jeg dette over mail. Ingen svar tebake, kun sånn automatisk svar på suspect mail greier, jeg ringte dem ennstund etterpå, ingen telefon nr står på nettsiden, men siden jeg hadde bedd om faktura så stod det tilfeldig ei nummer rekke på 8-siffer ovenfor org.nr. satset på at dette var et telefon nr. De svarte på dette nr å kunne opplyse at de hadde hatt ferie, så de måtte finne ut hva slags sporingsnr dette var snakk om. Jeg fikk en dårlig magefølelse på handelen, så jeg ba de slette ordren min å la være å sende noe som helst. Så ble vi enige om å sende en mail på dette så de hadde det der. Igjen fikk jeg i retur en suspect mail-greier like fort som den var sendt.
Plutselig kommer sporingsnr å pakken lå plutselig på posten.
Jeg hentet den ut, skulle til å pakke opp, så at innpakkingen var dårlig, hvor det var lagt isopor plater i sandwich lag med tv'i midten, men de var myyye mindre enn tv'en, så her hadde tv'en fått skrammer på hjørnene under sending, jeg tok bilder å lot være å åpne resten. Jeg pakket inn igjen tv'en å beskyttet hjørnene ytterligere, så pakken ble fra 8 kg til 10 kg til jeg returnerte den. Ei uke går, å pakken kommer i retur på nytt.
Jeg ringer dem igjen, men med min jobbtelefon. De svarer med en gang å jeg ber de hente pakken, dette måtte sendes på mail fikk jeg høre.
Hva fader hjelper det sier jeg når jeg aldri får svar pr mail. Han leste opp mailene som han hadde fått tidligere av meg, helt korrekt sier jeg. Jeg spurte han om noen hadde svart meg personlig på de mailene, for da ville jeg ha det tilsendt på nytt. Nei, det var ikke lett å svare på.
Akkurat sier jeg til han, derfor blir det heller ikke lett å kommunisere med dere. Å så spør jeg om hvorfor de ikke har et synlig telefon nr på siden sin, jo det var for at han fikk så mange henvendelser, å han orket ikke all mas til alle døgnets tider, å når han da lot være å svare alle telefoner så ville han virke USERIØS 👍
Jeg svarte han bestemt at nå betaler jeg returen på nytt, å sender all info pr sms. Jeg fulgte pakka hver dag, mailet de også når den var tilbake i Stavanger og på sms, de hentet den ut i siste liten. Jeg utsatte fakturaen på Walley siden fristen hadde gått ut. Problemet mitt nå er at de har sendt meg ei linje pr mail at de har hentet ut pakken. Jeg har bedd de slette min faktura. Dette har de ikke gjort, å jeg får betalingspåminnelse.
Kjempeskuffet over dette. jeg får ikke slettet dette selv da walley trenger bekreftelse fra dem om at varen er returnert.
Jeg sparte egentlig kun 500 kr på å handle pent brukt vare fra Telebit, har brukt nesten 400 kr på å returnere tv'en tilbake. Har lært at enten blir det finn.no eller splitter nytt istedet.
Sjekket mailen min nå, å de svarte meg pr mail 26 september at de sletter ikke min min faktura før jeg har betalt dem retur omkostningene på nesten 600 kr.
Jeg svarte dem med de burde sjå på denne saken litt bedre å jeg nekter å betale ytterligere 600 kr når jeg betalte med postnord første gangen som var min feil å ikke informere dem, å deretter via posten med forsikring.
Føler de driver med pengeutpressing i neste øyeblikk.
Styr unna Telebit
Styr unna Telebit. Dei sel varer med feil på (tastatur som ikkje ordentleg fungerer t.d.) utan å informera om dette, og svarer ikkje på mail. Prøvde å returnera ein vare, men fekk varen berre i retur igjen.
Ikkje betal ei krone før du veit kva du har fått.
Drittselskap.
SVINDEL
SVINDEL!
Styr unna! Kjøpte en pc som kom uten skjerm og de har blokket mailen min etter jeg sa at jeg vil sende den i retur. De nekter å refundere pengene🤬
STYR UNNA!!!!!!
STYR UNNA! Gjør deg selv en stor tjeneste, lær av vår feil!! Kjøpte en iMac i Juli, det tok 2 mnd før jeg fikk den. Verre kundeservice skal du lete lenge etter, omtrent umulig å få tak i! Tror også de blokker mailen din til slutt. Ingen tlf eller adresse. Produktet jeg fikk var bunket og uten ramme, ikke i nærheten lik den på bildet. Tok meg 2 uker for å få godkjent retur men de gadd ikke å henten den så nå har jeg fått den tilbake og de svarer ikke lenger. Ser de har fått ganske mange 1'ere, så de har nok ikke lenge igjen! Jeg anmelder og tar kontakt med forbrukerrådet. Håper flere gjør det samme!
terningkast 5 kjempe fornøyd
for en service! fant det jeg letet etter med en gang. kjempe fornøyd. terningkast 5/5
SVINDEL - Styr unna!!!!!!!!
Styr unna! Dette er et type selskap som vil havne oss forbrukerrådet.
Som bedrift kjøpte vi en iMac i dialog med kundeservice. Mottok riktig produkt men med en knust skjerm som var teipet over, det vil si ikke i henhold til avtale. Deretter ble det sendt ut 2 fakturaer for samme produkt, hvorav den ene havnet til meg som privatperson.
Telebit sier først at de skal ordne opp og erstatte med feilfritt produkt deretter snur de og sender inkassovarsel for begge fakturaer, derav til meg som privatperson som ikke har inngått kjøp.
Har sendt flere oppfølgings eposter til Telebit men mottar ikke svar.
Et forferdelig bry og lureri dette selskapet er. Dårlig nyheter for oss som vil fremme sirkulær økonomi og bærekraft. Bruk heller Teleoutlet, de er seriøse aktører.
Svindel
Telebit må vel være den værste nettbutikken som eksisterer i Norge. Total mangel på kundeservice og de følger ikke norsk lov og regler. svindelforetak. Selger stort sett kasserte ubrukelig varer. Hold avstand.