Teknicar - VMTAUTO Anmeldelser 47

4,7

Beliggenhet

Bytt filial

Lilleringvej 12A, 8462 Harlev, Harlev J, DK

Rigtig god oplevelse hos VMTAuto. De er professionelle, ærlige og holder, hvad de lover. Arbejdet blev udført til tiden, og kommunikationen var klar hele vejen. Jeg føler mig tryg ved at komme igen og... Vis mer

Van er en venlig og dygtig mekaniker der forklarer alt hvad han har lavet på bilen. Er altid klar ved telefonen, når vi ringer. Altid rimelige priser. 5 stjerner herfra

Meget venlig ejer og mekaniker. Virkelig god pris ift hvor jeg tidligere brugte værksted. WMTAUTO bliver mit nye faste værksted, som jeg straks har anbefalet til andre.

1. Bilverksted
  2. Bilreparasjon og -vedlikehold
  3. Mekaniker

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!

• Lilleringvej 12A, 8462, Harlev, Harlev J, Danmark

• 40833195

4,7

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Altid fantastisk service og…

Altid fantastisk service og professionel hjælp

1. april 2026

Hej Torben

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du altid oplever fantastisk service og professionel hjælp hos os.

Kathrine fra Teknicar

Van er en venlig og dygtig mekaniker…

Altid rimelige priser.
5 stjerner herfra

13. mars 2026

Hej Sanne

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplever Van som venlig og dygtig, og at du får en god forklaring på det udførte arbejde.

God og dygtig personale

God og dygtig personale

19. februar 2026

Hej Jørn

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplevede vores personale som gode og dygtige.

Very good

Công tỷ đã nhiệt tình hướng dẫn và xử lí vấn đề của tôi.

4. februar 2026

Hi

Thank you for your review😊

It is great to hear that you had a very good experience with us.

Have a really nice day!

Kind regards
Kathrine from Teknicar

Dygtig service og gode anbefalinger

Dygtig service og gode anbefalinger

23. desember 2025

Hej Janni

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplevede dygtig service og gode anbefalinger.

Dygtig og pålidelig

Dygtig, grundig og meget pålidelig. Et dejligt sted at komme med sin bil. Alt bliver dokumenteret og forklaret så man ved hvad der er galt og er blevet lavet. Kan kun anbefales

18. desember 2025

Dejlig nem process og super service.

Dejlig nem process og super service.

12. desember 2025

Hej Thu

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du har oplevet en nem proces og super service.

Good service

6. desember 2025

Hej Hong

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du har oplevet god service.

Hej Torben

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplever den bedste ekspertise og føler, at din bil er i gode hænder.

Ordentlig

Hurtig, ordentlig og tillidsvækkende

7. november 2025

Hej Jakob

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplevede hurtig, ordentlig og tillidsvækkende service.

Fair pris

Fair pris, omhyggelig og dygtig. Teslay

17. november 2025

Hej Tom

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplevede en fair pris og et omhyggeligt og dygtigt stykke arbejde.

Perfekt

Østjyllands bedste pris og service

15. november 2025

Hej Tim

Tak for din anmeldelse😊

Hvor er det dejligt at høre, at alt var perfekt, og at du oplever både pris og service som de bedste i Østjylland.

God service hurtig og effektiv

God service hurtig og effektiv

1. november 2025

Hej

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplevede god, hurtig og effektiv service hos os.

Kathrine fra Teknicar

Fantastisk service og gode priser!

Jeg har haft min bil på værksted her, og det har været en virkelig god oplevelse fra start til slut. Personalet var imødekommende, professionelle og tog sig tid til at forklare, hvad der skulle laves – uden at presse på for unødvendige reparationer.
Priserne var meget rimelige, og arbejdet blev udført hurtigt og effektivt. Det er tydeligt, at de går op i både kvalitet og kundetilfredshed. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, og bilen kører som en drøm nu. Kan kun anbefales – jeg kommer helt sikkert igen!

20. oktober 2025

Hej Kasper

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem, og at du har følt dig tryg i forløbet.