Det var en meget behagelig samtale og…
Det var en meget behagelig samtale og god service/forklaring om produktet.

Svar fra Teknicar
Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!
Sintrupvej 12, 8220, Brabrand, Danmark
Det var en meget behagelig samtale og god service/forklaring om produktet.

Svar fra Teknicar
Prompt service da bilen pludselig ikke vile skifte gear og måtte med vejhjælp hjem. "Parker bare bilen ved os, så kigger vi i morgen tidlig". Og 48 timer senere er hovedcylinder og koblings ophæng ordnet.
Tak

Svar fra Teknicar
Professionelle og kompetente mekanikere hvor service og rådgivning altid er i top!
Vil til enhver tid anbefale dem

Svar fra Teknicar
Teknicar i Gråsten hjalp oss med å få reparert bilen uniddelbart mens vi var på ferie slik at vi kunne kjøre hjem. De tok bilen inn med en gang og hadde den i to dager mens vi fikk låne en bil av dem. Det var en helt fantastisk service, og vi satt utrolig pris på at vi kunne fortsette ferien som planlagt og kjøre hjem vår egen bil til Norge etterpå. Hadde de ikke kunnet reparere bilen med en gang, så hadde vi måttet leie en bil for å kjøre hjem til Norge, for så å komme ned til DK igjen for å hente vår bil. Tusen takk for hjelpen!

Svar fra Teknicar
Kompetent service til moderat pris
Igen i dag 13.11.25 får jeg super kompetent service hos Kristians Auto, Låsby.Og behagelig pris oveni.
Kristian er en supermand!
TAK
Robert Kristensen

Svar fra Teknicar
Christian er en utrolig behagelig og dygtig mekaniker. Han får min varmeste anbefaling

Svar fra Teknicar
Lærlingens kommentarer på min forlovedes bil, såsom at hans bil skulle have skiftet batteri, batteriet er skiftet for 6 måneder siden.
Og så siger lærlingen at Kia i Slagelse ikke har nulstillet bilen fordi stop og start virker som den skal.
Jeg har været kunde hos Jonas i godt små 10 år og han er den eneste som får lov til at skrue på mine biler.
Han er dygtig og fair i sine priser.
Hvis man har en akut situation er døren altid åben og bilen står klar igen hurtigt.