Technology Factory Online Shop Anmeldelser

4,0

Am Anfang dauert es etwas bis man eine Antwort auf eine Mailanfrage bekommt, anscheinend werden die Mails nicht sofort beantwortet. Danach ist die Kommunikation aber einwandfrei. Ich habe die Ray Tube... Vis mer

Im Totally disappointed with this non customer focussed " looser company" Have emailed "Francis" multiple times with not one single reply! Order sent online credit card payment made... then nothin... Vis mer

Super leuke communicatie, mega snel geleverd en top kwaliteit ontvangen. What more can a customer wish for? @Francis de naalden zijn echt heel goed. In t begin vond ik de Taruya's beter, maar dat... Vis mer

I bought 2 pairs of Shunyata Research Delta XLR interconnects. It is the 2nd time I do purchase products from Technology Factory. They carry variety of brands of audiophile products. It is no doubt th... Vis mer

1. Hi-fi-butikk
  2. Hjemmekinoforhandler
  3. Musikkforretning
  4. Platebutikk
  5. Butikk for stereoanlegg
  6. Vinbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Audiopile Online Shop Antwerpen Belgium

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

5 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Great seller, highly recommended

Francis was very helpful and professional during the entire buying process which included testing equipment in my system (mailed by courier to Luxembourg, where I live). Very responsive, cordial and informative.
Highly recommended.

24. mars 2021

Persoonlijke service en goede communicatie

Ik heb een PrimaLuna Prologue Four gekocht bij Technology Factory. Er waren wat problemen m.b.t. drukte en wat logistieke problemen bij TNT maar de service was top. Er wordt altijd snel en persoonlijk gereageerd. Ook na de aankoop nog een email ontvangen met de vraag of alles naar wens was. Echt topservice, een aanrader!

24. mars 2021

This is my second experience with this…

This is my second experience with this seller and I am not disappointed. Francis is a very friendly and helpful person. For example, I asked him to find me a product that was not on his site and he found it for me in the shortest possible time. Would highly recommend this seller!

18. mars 2021

Zoals steeds

Zoals steeds, geeft Francis zeer goed advies zonder opdringerig te zijn, eenmaal de aankoop vastgelegd volgt er een zeer correcte levering en zelfs plaatsing. Al meerdere aankopen gedaan bij Technology Factory, zal zeker niet de laatste zijn.

24. februar 2021