Se hva andre synes
Super god oplevelse i dejligt rolig atmosfære. Kan absolut anbefales. Skal helt sikkert have A2 kursus der også.
Fantastisk oplevelse. Tog mit A2 bevis i Horsens, Nicolai Juul Pedersen er underviser, hold da op han kan sit stof. Henrik Olsen var også med, stor viden omkring droner og netværk. Forrygende dag... Vis mer
God forklaring til opstart af capcut video redigering, Henrik er en god og dygtig formidler👍👍
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Jeg specialiserer i droneundervisning, medieproduktion og personlig træning. Jeg tilbyder skræddersyet personlig dronetræning, hvor du får en grundig gennemgang af din drone og dens funktioner. Træningen optages, så du kan bruge materialet som reference senere. En typisk session varer omkring 2 timer og finder sted i Fredensborg. Jeg tilbyder også personlig træning i videoredigering ved hjælp af det gratis program CapCut. Her sidder vi sammen ved din computer, hvor vi gennemgår dine videofiler, og jeg lærer dig at redigere dem professionelt. Denne træning kan kombineres med en flyvesession, så du både får optagelser og redigering på én dag. Derudover har jeg videoredigeringsworkshops i København, hvor op til fire elever kan lære at redigere i CapCut. Workshoppen afholdes på hverdage fra kl. 13 til 17. Som medlem af min droneklub, Mini Droner DK, får du mulighed for at deltage i fælles flyvedage, online foredrag og eksklusive rabatter på udstyr og kurser. Mini Droner DK er en fantastisk mulighed for at blive en del af et engageret dronefællesskab. Vh Henrik Olsen TECH DRONE MEDIA www.techdronemedia.dk
Kontaktopplysninger
3480, Fredensborg , Danmark
- +4553891922
- heo@techdronemedia.dk
- techdronemedia.dk
Super god oplevelse i dejligt rolig…
A2-kursus på Fjordskolen i Kirke Hyllinge
Det er langt mere end et A2‑kursus. Man møder passionerede og fagligt dygtige mennesker i hyggelige og utrolig smukke omgivelser. På mange måder bliver dronehorisonten udvidet. En særlig tak til kokken for den lækre mad.
Fantastisk oplevelse
Henrik Olsen var også med, stor viden omkring droner og netværk.
Forrygende dag, kort sagt og bestod.
Så klart en anbefaling til de 2 herrer
A1/A3
Jeg har været oppe til online certificering i A1/A3 ved Nikolai og Henrik.
Det var super fedt, både at kunne spare med de andre på holdet og dele oplevelser.
Jeg blev klædt godt på til prøven. Kan klart anbefales.
Effektivt A1/A3 kursus og enda hjemme…
Effektivt A1/A3 kursus og enda hjemme fra stuen/kontoret online. Dejlig afslappet og kompetent undervisning med tid til spørgsmål i rigelige mængder. Der var lidt tekniske udfordringer, men de blev hurtigt løst undervejs.
Super kursus
Jeg har taget A1 A3 og A2 hos TDM med Nicolai som underviser.
De har min varmeste anbefalinger !
Bedste hilsener Thomas
Jeg har taget A2 kompetencebevis hos…
Jeg har taget A2 kompetencebevis hos Tech Drone Media den 23/11-25 som var godt tilrettelagt og Nikolaj som stod for undervisningen var godt forberedt og havde noget godt undervisningsmateriale og alle 15 bestod og Kurt stod for forplejningen som også var i top.
Steen V.
Har været på både A1/A3 og A2 kursus…
Har været på både A1/A3 og A2 kursus hos Tech Drone Media.
Begge kurser var en god oplevelse, med en afslappet atmosfære.
En super dygtig, utrolig behagelig og levende underviser, der på trods af det lidt kedelige teoretiske stof,
kan fange en, og fastholde interessen hele vejen igennem. Selve prøvedelen foregår igen i en rolig, afslappet atmosfære.
Forplejningen fejler absolut heller ikke noget.
Et kursus hos TDM kan varmt anbefales!
1 stjerne for Henrik
1 stjerne for Henrik
1 stjerne for seriøsitet
1 stjerne for vidensdeling
1 stjerne for praktisk undervisning
1 stjerne for fællestræning
Super undervisning i afslappet atmosfære.
Jeg har netop været på A2 Kompetence kursus hos
Teck Drone Media.
Det var en super god dag, med god undervisning og forplejning i en afslappet atmosfære.
At diplomet kom i hus i den afsluttende prøve var selvfølgelig dagens højdepunkt.
Jeg kan varmt anbefale kurset.
Det var et kursus jeg havde set frem…
Det var et kursus jeg havde set frem til med spænding, lokationen og ikke mindst Nicolai gjorde det til en fantastisk dag - godt materiale og god undervisning af Nicolai gjorde det til en perfekt dag, hvor alle 16 deltager gik hjem med A2 bevis - Fantastisk
A2 Certificering
En fantastisk dag med Nicolai, hvor jeg fik taget mit A2-certifikat. Undervisningen var kompetent og forståelig, og stemningen både afslappet og tryg. Hele dagen var der styr på det hele – fra kaffe og frokost til Kurts kage, som rundede det hele perfekt af. Jeg kan kun anbefale kurset til andre, der vil tage deres A2-certifikat.
A2 Kompetance kursus
Henrik fra Teck Drone Media havde arrangeret et A2 Kompetance kursus på Fjordskolen og det blev en fantastisk dag med kompetent undervisning af Nicolai med tryg vejledning i en afslappet atmosfære og hvor alle 16 elever bestod.
Der blev sørget godt for os hele dagen med kaffe, te, vand og frokost – og ikke mindst Kurts kage som prikken over i’et. Kan varmt anbefales til andre, der vil tage deres A2-certifikat på én dag.”
Super fantastisk undervisning.
Super fantastisk undervisning og i trygge rammer hvor der bl.a. kan fås undervisning og forberedelse til certifikat A1/A3 & A2. Har netop tager A2 certifikatet hvor Nicolai underviste og stod for prøven. Det kan varmt anbefales. En rigtig god oplevelse og god forståelig undervisning.
Fantastisk kursus
Fantastisk kursus!
Stor hjælp og guider godt rundt, så man prøver lidt af hvert, samt en god teori 🙂
Dejligt kursus!
Dejligt kursus!
Henrik er yderst kompetent.
Kan anbefales.
Super fin og professionel undervisning
Super fin og professionel undervisning.
Henrik ved hvad han snakker om og er en god underviser.
Mine største anbefalinger herfra.
Sindssyg vigtigt med en god start
Sindssyg vigtigt med en god start, det blev der sørget for 🙏
Super godt kursus
Super godt kursus. Og fantastisk engageret underviser. Alt hvad der blev snakket og vist, er optaget så det er nemt at gå tilbage og se hvad det var.
Kun ros herfra😀
Jeg havde booket to timers peronlig…
Jeg havde booket to timers peronlig træning med Henrik idag. Vi brugte starten til at spore os ind på hvad de vigtigste emner og funktioner som jeg havde mest behov for at blive træner i. Det gjorde at vi brugte tiden super effektivt på de vigtigste ting for mig. Jeg fik mange aha oplevelser med hvad dette fantastiske stykke gadget kan og jeg blev meget mere tryg ved at bruge dronen. Henrik er god som formidler og god til at fornemme hvor man. Kan varmt anbefales som enten et kickstart eller som i mit tilfælde en genstart i at bruge dronen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.