Bought €800.- worth of Riftbound products from this site (Pre-release). I have been trying to contact TCGfamily about my order and i am getting no response at all. I have received no info about... Vis mer
TCGFamily voor mij voornamelijk alleen bekend voor Lorcana producten. Alles wordt netjes verzonden en verpakt. Is er iets, dan lossen ze dit netjes op. Ik kan me dan ook totaal niet vinden in alle n... Vis mer
Ik heb drie weken geleden een bestelling gedaan bij TCG family. Ik heb nooit een orderbevestiging gehad en nooit mijn product ontvangen, wel is het bedrag gewoon overgemaakt naar TCG family. Inmiddels... Vis mer
Gisteren op de beurs in Lommel 2 sets van mijn Lorcana verzameling compleet kunnen maken. Hele vriendelijke mensen en een super uitgebreid Lorcana-assortiment tegen hele nette prijzen. Helaas gistere... Vis mer
Ontdek een wereld vol verzamelbare kaarten bij tcgfamily.nl! De ultieme bestemming voor Trading Card Games. Disney Lorcana, Magic, Pokemon en meer!
's Gravenmoer, Nederland
- info@tcgfamily.nl
- tcgfamily.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Oplichters, geld betalen, geen gehoor.
Laat je geld betalen voor preorder bestellingen. Kan niet leveren of alleen voor 2x de normale prijs. Geld krijg je niet terug en ze communiceren ook niks. Je moet ze zelf benaderen voor antwoorden en vooralsnog krijg je helemaal niks terug.

Fijne site voor aankoop Lorcana
Hele fijne site voor de aankopen van mijn Lorcana verzameling. Service is goed, verzending is snel en de bestellingen worden zeer goed en netjes verpakt. Hier een tevreden klant dus!

Lorcana kaarten
Erg fijn bedrijf voor mijn Lorcana kaarten. Goede service, snelle levering en alles komt netjes verpakt aan. Zeker een aanrader voor verzamelaars en liefhebbers!

Svar fra TCGFAMILY
Snelle service met scherpe prijzen
Snelle service met scherpe prijzen. Ontzettend tevreden!

Goede klanten service
Bestelling van de website werd op tijd geleverd. Kaarten waren zorgvuldig verpakt.
Prijs is goed. Ik kom zeker nog eens terug naar de website.

Niet aan te bevelen
Niet aan te bevelen. Reageren hebben ze geen tijd voor. Of gewoon te lui zijn dat kan ook. En je wacht onderhand een half jaar op je producten die besteld zijn omdat ze te klein zijn denk ik , om hun voorraad te krijgen.

Svar fra TCGFAMILY
Bei Stornierung einer Bestellung muss…
Bei Stornierung einer Bestellung muss man 1€ für angebliche Kosten zahlen, Support unfreundlich, nicht empfehlenswert.

Super aardige mensen
Super aardige mensen, heb ze persoonlijk op een beurs ontmoet.
Daarna ook het laatste hoofdstuk van Lorcana op hun website besteld, wat een van de mannen persoonlijk bij mij thuis heeft afgegeven. Thx toppers