Tcclinics Anmeldelser 4

3,0

Middels

TrustScore 3 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Onzin

Ik ben voor “5” sessies in Alblasserdam geweest, helemaal geen millimeter verschil. Daarnaast heeft de zogenaamde behandelaar ruzie met mij gemaakt bij mijn laatste sessie. Ik heb ook mijn geld niet terug gekregen en werd gewoon genegeerd voor de deur. Erg onprofessioneel en onzin behandeling. Geen geld uitgeven hieraan. Nu ben ik 500 euro lichter.

12. mars 2026

Geen enkel effect na 5 behandelingen

Ondanks vriendelijke en -voor zover ik kan beoordelen- deskundige uitvoering van de behandeling , na 5 sessies totaal géén effect van de behandeling. Reviews op website van TC clinics geven impliciet de indruk van veelbelovende resultaten .

26. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Valentijns dag - Ik had een pakket gekocht voor 6+1…

Ik had een pakket gekocht voor 6+1 behandelingen met cryo bij dit bedrijf in Kerkrade, de 2e keer dat ik een afspraak had was er een andere dame die de behandeling ging uitvoeren. Schijnbaar wist ze niet wat de bedoeling was en vroeg mij welke pads te gebruiken en welke delen van mijn lichaam. Ik vroeg haar of ze opgeleid is als schoonheid specialiste, vanaf dat moment ging het verkeerd en voor ik het wist stond ik buiten. Heb verschillende keren proberen door te dringen tot de eigenaresse maar schijnbaar was er van alles verteld over mij, ik had o.a geschreeuwd en met de glazen deur zo gesmeten dat die bijna kapot was. Het is zo absurd ik heb dit nog nooit mee gemaakt en 1200,- uitgegeven en zo met klanten omgaan is totaal absurd en dan heb ik het er niet over dat er dus van alles bijgehaald en gelogen is. Het bedrijf zelf TC Clinics wil geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de machine's die geplaatst worden door heel Europa schijnbaar. Al met al werd mij van de 1200,- 138,- aangeboden als terug betaling. Ook al heb ik herhaaldelijk gezegd dat ik de bahandelingen gewoon wil afmaken maar dan wel met de eigenaresse. Geen resultaat. Dus ik bedank voor de 138,- en dit bedrijf.

14. februar 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv