Synest tastene jeg fekk var god kvalitet, men kunne komt i nordist opsett, skulle også hatt en måte å velge størrelser på tartene basert på hva tastatur man har siden det var litt irriterende å finne... Vis mer
Bra utvalg av varer det ikke er mulig å få tak noen andre steder innad i landet. Har vært og plukket opp varer fysisk, som var en kjempehyggelig opplevelse. Fikk også prøve ut forskjellig ting og tang... Vis mer
Effektiv og hyggelig! Pakken ble pakket og sendt samme dag jeg bestilte, og jeg fikk også svar på noen ekstra henvendelser på ting jeg lurte på samme dag som jeg spurte om ting. Handler med glede h... Vis mer
Norges beste utvalg av deler til mekaniske tastatur. Egne design og import av kvalitetsprodukter. GMK-tastehetter.
Bjerkealleen 4B, 1363, Høvik, Norge
- william@mekanisk.com
- tastatur.no
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
GMK Indigo - Base + Norsk
Produktet, GMK-norske tastehetter, var av høy kvalitet som forventet. Kjempe fornøyd med servicen. De manglet 9 switcher av mine valg. De puttet på 9 av den nye versjonen og jeg fikk refundert pengene. Anbefales på det sterkeste!
Eksklusivt!
En meget bra totalopplevelse! Meget enkel montering. Kjøpte Urskog-kit. Skulle ønske mer dempemateriale mellom platen og PCB. På en annen side kan ikke alle tastatur høres helt like ut!
Fint produkt
Fint produkt, men skuffet jeg ikke fikk førstevalget pga "overslag". Fikk liten rabatt med gratis frakt på neste kjøp, som gjør det bedre.
Rask levering og flott support
Rask levering, kjempebra produkter! Flott support fra staben.
Kjempebra butikk
Kjempebra butikk! Sendt samme som dag som bestilling og fikk varen dagen etter.
Brukte lang tid på sende pakken pga…
Brukte lang tid på sende pakken pga flytting elns, men fekk kompensasjon for det:)
Ellers bra produkter og hyggelig personell
God butikk
Gode produkter, kort leveringstid tross lagerflyttingen og konkurransedyktige priser
God opplevelse som vanlig.
fantastisk service hver bannade gang
fantastisk service hver bannade gang, har aldri hatt problemer og karen som holder på med alt det hær e knakanes kar. 6/5 stjerna
Beste butikken for den spesielt interesserte og den nysgjerrige
Hvis du har lyst på en helt egen skriveopplevelse er tastatur.no det beste stedet å få det. De har alt man trenger og er veldig hjelpsomme hvis man har spørsmål.
Veldig godt fornøyd
Jeg er alltid fornøyd når jeg handler fra tastatur.no! I mine øyne er det det beste stedet å handle deler til mekaniske tastatur i Norge. Godt utvalg til gode priser!
Ekstremt rask og feilfri levering!
Rask og god service.
Rask og god service.
Dessuten er de behjelpelige hvis du skulle ha noen modifikasjoner på ordren.