Takeaway Everydaysushi Anmeldelser 17

4,6

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

En himmerrigs myndfuld

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Every Day Sushi lever virkelig op til navnet!

Jeg havde en super lækker oplevelse hos Every Day Sushi. Allerede når man sætter sig, mærker man en hyggelig og afslappet stemning – flotte lamper, god plads mellem bordene og et rent og pænt lokale. Det føles rart og velorganiseret.

Sushien var virkelig god! Frisk, flot anrettet og med masser af smag. Der var en stor variation på fadet – sprøde ruller, friske grøntsagsruller, klassiske maki og lækre stykker toppet med avocado og sauce. Alt var velrullet, fyldet sad perfekt, og kvaliteten var helt i orden. Portionerne var også gavmilde, så man går bestemt ikke sulten derfra.

Betjeningen var venlig og hurtig, præcis som mange beskriver på Trustpilot. Man føler sig velkommen og får maden uden unødig ventetid.

Alt i alt en virkelig positiv oplevelse hos Every Day Sushi. Kan varmt anbefales til alle, der vil have god sushi, god stemning og god service – hver eneste gang! 🍣✨

25. november 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Haderslevs bedste sushi findes hos…

Haderslevs bedste sushi findes hos everyday sushi and wok. Maden er utrolig frisk og smagfuld. Noget af det bedste er også, at man der er et stort udvalg af både sushi, wok, forretter osv. så der er noget for alle - også dem der ikke er til fisk. Samtidig er det fedt, at man kan vælge en rulle med 4 stk sushi, så man ikke er tvunget til at spise 8 stk af samme rulle - det udvider oplevelsen og gør, at man kan prøve en masse forskelligt, hvis man f.eks. kun er to personer, som ikke kan spise så meget, men gerne vil prøve det hele.

20. mars 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk sushioplevelse hos Everyday Sushi & Wok!

Fantastisk sushioplevelse hos Everyday Sushi & Wok!

Jeg besøgte Everyday Sushi & Wok til frokost og prøvede deres ad libitum sushi til kun 189 kr. – og det var en oplevelse i særklasse! Maden var utrolig frisk og smagfuld, og det var tydeligt, at der bliver lagt stor kærlighed i hver eneste rulle.

Noget, der virkelig imponerede mig, var, at restauranten får frisk fisk to gange om ugen, som de selv fileterer. Det gør en kæmpe forskel for smagen – fisken er silkeblød, saftig og smelter nærmest på tungen. Udvalget af sushi er bredt, og der er både klassiske ruller og meget mere at vælge imellem.

Udover sushi tilbyder de også lækre wokretter, som er fyldt med smag og lavet med friske råvarer. Perfekt til dem, der ønsker lidt variation eller bare elsker god asiatisk mad.

Servicen er hurtig og imødekommende, og personalet sørger for, at man aldrig mangler noget. Ejeren fortjener også en stor ros – han er simpelthen den flinkeste mand, altid smilende, venlig og meget opmærksom på gæsternes oplevelse. Man kan virkelig mærke, at han brænder for at skabe en god stemning og en fantastisk madoplevelse.

Atmosfæren i restauranten er hyggelig og afslappet, perfekt til både en hurtig frokost og en længere middag. Med frisk fisk, fantastiske wokretter, god service og en virkelig god pris, er Everyday Sushi & Wok uden tvivl en af de bedste asiatiske restauranter, jeg har besøgt.

Jeg kommer helt sikkert igen og kan varmt anbefale dette sted til alle, der elsker god sushi og wok

20. februar 2025

Fra dårlig til fantastisk

Jeg ved ikke hvorfor men jeg havde fået et virkeligt skeptisk indtryk af stedet efter ting jeg havde hørt fra nogle veninder osv, men det kunne jeg roligt have lagt på hylden. Min forlovede og jeg “tog chancen” og det blev vi godt nok ikke kede af, venligt personale, frisk og velsmagende mad og hurtig betjening <3 her kommer vi snart igen ;-)

21. desember 2024

Lækker mad

Restauranten i Haderslev

God restaurant med masser af plads. Hurtig betjentning og god frisk sushi.
God udsigt over havnen og gode parkeringsforhold.

Det eneste minus for mig: Deres chili-mayo er for spicy - savner den gamle “opskrift” de bruge.

27. juni 2024

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Meget lækker sushi smagte så dejligt og meget forskelligt. Personalet var så søde og smilende og virkelig service mindet. virkelig hyggeligt sted med dejlig atmosfære. Kommer helt sikkert igen.

16. august 2024

Fantastisk oplevelse!

Jeg har idag været på havnen ved Everyday Sushi og wok sammen med kæresten og jeg må sige, sikke en oplevelse!!

Vi bliver taget imod med et stort kærligt smil, vi bliver ledt til vores bord og får her en gennemgang af hvordan det hele fungere og vi får svar på de ting vi nu spurgte til.

Jeg kan ikke lide sushi men kæresten elsker det, derfor har vi svært ved at finde steder hvor hun kan få sushi ad libitum hvor jeg sammentid kan få noget andet og her fungere Everyday Sushi bare!! Super udvalg af både sushi men også andre spændene retter som vi begge har nydt af!

Udover den fantastiske modtagelse og det gode mad udvalg så er der også bare fart og service på resten af aftenen, maden og drikkevare kommer hurtigt og i god kvalitet, personalet er hurtige til at fjerne de tomme tallerkner og spørger løbende indtil om alt er som det skal være og om jeg, som ikke kan lide sushi, kan finde noget jeg kan lide.
Det er dejligt at føle den nærvær fra personalet og føle at de er glade for at man er der!

10 ud af 10 og de varmeste anbefalinger!

Første men absolut ikke sidste gang!

28. juni 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Everyday Sushi & Wok er en sand…

Everyday Sushi & Wok er en sand fornøjelse for smagsløgene! Jeg blev virkelig imponeret over kvaliteten af sushi og wok-retterne. Den venlige atmosfære og hurtige service gjorde oplevelsen endnu bedre. Jeg vil helt sikkert vende tilbage for mere af deres lækre mad!

1. mars 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv